osmička, že? mne sa zvykol reštartovať nový noťas najprv kvôli "kernel data inpage error" (netuším čo to je) a neskôr mi začalo vypisovať to čo tebe, vymenili mi hdd a to čo tebe mi už nevypisuje no aj tak sa mi zvykne reštartovať kvôli tomu čo pred tým,...
@dsimca Vyzerá to ako problém s diskom ... Skús pustiť checkdisk (chkdsk /f v príkazovom riadku, ideálne mimo Windowsu) a ak to nepomôže, preinštaluj Windows.
@klaudiqaaa@nathalicatko fúú, ďalšia rapídna možnosť no nič, evidentne nebudem mať na výber, ako urobiť práve to, čomu som sa chcela vyhnúť. V každom prípade díky za ochotu poradiť,
@dsimca klik pravym na pocitac > vlastnosti > rozsirene systemove nastavenia > spustanie a obnovovanie > nastavenia > automaticky restart - tam daj prec fajku a vzdy to co nestihas precitat ti ostane vysvietene kym sama nerestartujes pc ale inak tam nebyvava napisane kde konkretne je problem...len zvasty okolo toho ze ak si pripojila nejaky novy hw alebo nainstalovala nejaky novy soft tak to mas odpojit alebo odstranit atd atd
Môže to byť HW problém, napr. chybná RAM, disk. Odporúčam ako prvé skúsiť System recovery, ak nepomôže, tak kontaktovať priamo autorizovaný servis (podľa značky notebooku), väčšina značiek zabezpečí bezplatný zvoz zariadenia kuriérom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
poslala som notebook do servisu, zistili chybu prijímačov (tuším) a preinštalovali mi Windows...a odvtedy mám svätý pokoj (
btw je to pc alebo notas?