Ahojte. Mám priateľov, ktorých nedokážem ochopiť. Uvediem teraz jeden príklad, aby ste mali predstavu o čom hovorím. Takže kamoši vytvorili na FB skupinu a pozvali na bowling, inokedy na paintball a podobne posedenia. Prvykrát som ja a frajerka šli. Ked sme dorazili zistili sme, že sa oslavuju narodeniny jednej z prítomných a my sme o to ani nevedeli a citili sme sa maximalne trápne. Mysleli sme si že došlo k chybe v komunikácii. Teraz sa situácia zopakovala. Boli sme pozvaný len tak íst von si zahrať ako partia. Naštastie sme nešli nikam. Večer sme zistili z fotiek čo pridali do skupiny na FB že opäť bola oslava narodenin. Zase by sme o tom nevedeli a zae by sme nevedeli ze treba niečo priniest na gratulaciu. A teraz otazka. Čosi o tom myslíte alebo stalo sa Vám to? Mne to už príde ako retardácia druheho stupna.
ja mám takú skúsenosť, že skôr v generácii mojich rodičov alebo starých rodičov, že pozvú a neprezradia, lebo aby si hostia nerobili starosti, lebo prezradiť na rovinu, že ide o narodeniny im príde vterné a potom po odchode návštevy zvyknú frflať, že akože si ten hosť nepamätá
mne to zasa pride ako zbytocne precenovanie nejakych oslav a gratulacii jednoducho s chce stretnut partia a nejaka oslava je len podruzna zalezitost... jednoducho idem von s partiou resp. s ludmi, s ktorymi chcem byt, s ktorymi sa citim dobre... osobne si nepotrpim na ziadne gratulacie, oslavy, darceky a spol. A navyse, ked ste o tom nevedeli, tak neviem, co risis
@mariquittka ja hovorim o mladých ludoch ktorý tu oslavu pripravuju ale nem to vediet nedaju. A to je dost trapne ak ti nepovedia ze ta volaju nie len tak ale oslavu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
šak práve to som myslela, že len u starších som sa s týmto stretla
/topic