Ok, tak som prehľadala témy a takáto tu ešte nebola, tak sa posťažujem:
Otravujú ma ľudia, ktorí mi TS-kami posielajú blbosti typu "klikni na tuto stranku prosiiiiim" a pod... Fakt, ak mi niečo také pošlete, zo zásady na to NEKLIKNEM, tak
Sak hej... mi na icq posielaju braskove spoluziacky take ze: posli toto 15 ludom a dnes o polnoci ti zavola tvoja najvacsia laska a uvdedomi si, ze ta miluje lol ja z nich nemozem
ja uz som asi 500 000 krat umrela, havarovala a zomrel mi pes... hm... a nestastie by mi vystacilo na dalsich 20 zivotov... ale je vtipne ako to kazdemu vysloo.. a jedna tetka z rumunska to neposlala a ochorela.. a hned ako to odoslala tak vyhrala v lote.. hej.. vsetci tomu verime..
So slzami clovek ukaze, ze nevie co dalej. Posli tento mail 15 ludom a ked budes hotova/y, stlac F6. Osoba, ktora je do teba zalubena sa ukaze na obrazovke v pismenach. Je to sokujuce a predsa to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a podobné hoaxy..
ja uz som asi 500 000 krat umrela, havarovala a zomrel mi pes... hm... a nestastie by mi vystacilo na dalsich 20 zivotov... ale je vtipne ako to kazdemu vysloo.. a jedna tetka z rumunska to neposlala a ochorela.. a hned ako to odoslala tak vyhrala v lote.. hej.. vsetci tomu verime..
funguje
Ale ignorujem ich, nemám času a ani chuť preposielať také blbosti.
co?
toto sa mi dnes dostalo do ruk cez icq
nebudete verit co sme vsetci boli v minulom zivote.....
neznasam tieto veci