Dobrý večer, práve ma chytil revizor. Mal som označený lístok, ktorý som mu ukázal a on ešte odo mňa pýtal ISIC, ktorý si priložil na taký prístroj. To prečo pýtal? Niečo také sa mi ešte nestalo, tak som ostal zaskočený.
@alex458 nič iné ma nenapadlo ako mne raz takto zisťoval či som si kúpil lístok lebo ako mal som normalnu kartu na bus nie ISIC a ja som si všetky lístky dával do tašky a nečakal som revízora mal som tam okolo 200 lístkov a zrazu poprosím vás lístok a na no v pohode ak ho nájdem a keď to chlap videl tak smieska reku kupoval ste si to cez kartu vravím hej a tak ocekoval a vraví v poriadku ale už si vyhoďte tie lístky z tej tašky a ja strach boha taký že už som v ....
toto mi inak prešlo v BA len veľkou náhodou asi, keďže si aj s českým ISIC kupujem študentský lístok (oni tam nemajú nič také ako "dopravná časť") a pri kontrole si vždy pozrel max nálepku
ale už si budem radšej kupovať celý : D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale už si budem radšej kupovať celý : D