Napr. ja som vystupoval pred dopravným podnikom Bratislava AS (konečná zastávka) a revízorka ma zadržala,že jej mám ukázať lístok a ani nebola označená na viditeľnom mieste, čo musí byť (to som zistil až neskôr), ale to je jedno i tak som si istý, že nemá na to právomoc, keďže som už opustil verejný prostriedok a ešte ani nemá SBSkára, proste je to úplne nelogické a už cca 3x sa mi to stalo
ja som to teda nezažila, ale kamoška, s ktorou som ráno vždy chodila autobusom mi tiež také rozprávala
a tiež mi to príde nelogické, proste veď vždy keď som išla takto ráno autobusom, tak som sa ponáhlala na mhd-čku, aby som stihla do školy, a dosť by ma nasrala, keby ma ešte otravovala, že chce, aby som jej niekde z dna mojej tašky vyhrabala lístok (hlavne pre to, že si vždy pred vystupovaním zahrabávam peňaženku čo najnižšie pod všetky veci
ja si myslím, že po správnosti by mala revizorka nastúpiť na predposlednej zastávke a po konečnú kontrolovať počas jazdy, ale asi sa im toto nechce :/ bolo by možno dobré sa posťažovať dopravnému podniku!!
@tangerina toto! Minule som skoro kvoli tomu zmeskal MHD proste obmedzuje moju slobodu a kebyze nemam listok a takto ma zacne natahovat, tak spravim cirkus pred nou a potom by som to aj s policiou a mozno aj sudom riesil
nabudúce ju pošli dopi... dopreč, akonáhle vystúpiš z autobusu, môže chcieť aj modré z neba, nemá nárok. Ani sa s ňou nebav, nenechaj sa zdržiavať. Možno to ani nie je oficiálny revízor, len si takto niekto privirába na neznalých ľuďoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a tiež mi to príde nelogické, proste veď vždy keď som išla takto ráno autobusom, tak som sa ponáhlala na mhd-čku, aby som stihla do školy, a dosť by ma nasrala, keby ma ešte otravovala, že chce, aby som jej niekde z dna mojej tašky vyhrabala lístok (hlavne pre to, že si vždy pred vystupovaním zahrabávam peňaženku čo najnižšie pod všetky veci
ja si myslím, že po správnosti by mala revizorka nastúpiť na predposlednej zastávke a po konečnú kontrolovať počas jazdy, ale asi sa im toto nechce :/ bolo by možno dobré sa posťažovať dopravnému podniku!!