na to, že je to rap tak si myslím, že je to veľmi dobré ... navyše spieva o dosť pravdivých veciach... ja som sa k tomu dostal počas protestov keď nás fízli bezdôvodne mlátili obuškami po hlavách
Počúvam Revoltu ma veľmi dobré myšlienky a mohol by toho dosť zmeniť Mohli by sa viacerý inšpirovať. A jeden s mála čo inšpiroval ľudí k tomu aby začali cvičiť Rešpekt mu je to pán
pocuvam, suhlasim s nazormi Revolty, pocul som aj nazivo, nemam album.....inak ak ta zaujal Revolta skus si vypocut Slovaka - Ekcelent, ma album Poulicna ozvena a je free....sice nie je az taky pan ako Revolta, ale da sa to pocuvat
Tak..rapuje normalne veci. Ale nepaci sa mi nasraty styl jeho prejavu. Neposobi vyrovnane, snad casom...ale na ranne kliky dobre vyburcuje ale na mna prilis vela zlosti. Druhy album snad bude vyrovnanejsi. A tu ovcu si si odpustit mohol, absolutne nemas sajnu co je to ovca.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
decko si ty to uz je poznat podla tvojich chabych argumentov
si pripadam ako na pokeci "ty si nechceš ani priznať vek tak kto je decko???"