nie a dokonca som si dal aj preč windows 8 a nainštaloval som si 7ičku a to preto, že som zistil, že som nevyužil ani jednu vec čo by na 7ičke nebola, takže pre mna je windows 8 úplne zbytočná vec a taký istý bude aj windows 10. Pridajú tam pár hlúpostí čo aj tak nikto nevyužije a pár hlupostí, čo budú len každého srať.
@hoperpohroma chcu prilakat vyvojarov, aby bolo viac univerzalnych app a aby isla velka vacsina na aktualnom softveri, pretoze je jednoduchsie a lacnejsie robit zaplaty a aktualizacie na jeden namiesto udrziavania pri zivote stare OS (XP, Vista, 7, 8)
@patuskoo Nainstaloval si ISO, ktore vydal MS testerom. Testerom je kazdy kto sa prihlasi a stiahne to. Ak si to stiahol odinakial, stiahol si to ISO tak ci tak.
@patuskoo a nie je to finalna verzia. Finalna verzia ma prist az 29.7. a aj to pride este s nejakymi patchmi a opravami, dokonca aj opravou driverov, pretoze intelacke pocesori mali nejaky bug kde zrali vela baterky.
@igorv nemas na fb lajknutu stranku mafia gamezone? tam niekedy davaju dobre hlody. minule sa tam jeden chvalil ze uz od 15teho ma full verziu zadarmo a ze pirati budu mat tiez windows zadarmo. keby to este najdem tak ti to poslem
zarezervoval. ale upgrade budem robiť iba ak bude k dispozícií konkrétne ISO pre môj stroj, čiže slovenská x64 verzia a urobím čistý inštal. tieto apgrejdy vždy čosi riadne dodrbú a potom nič poriadne nefunguje
@18miki18 ISO budes moct stiahnut az po upgrade. Aspon tak tomu chapem. Musis spravit upgrade, oni ti poslu mailom heslo a potom budes moct stiahnut iso a spravit clean install. ale @kosmiklove ma mozno opravi
@igorv o tom neviem ide o licenciu. Iso stiahnes hocikde
@glamorous ja neviem co ty s tým robis ale s win8 som mal daleko menej problémov ako s win7 ten je jak za trest. pred tyzdnom som kolegyni opravoval pc a dneska mi volala ze zas jej to nejde a to je ten zasrany win7 od ktorého sa nie a nie odtrhnut.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ci to bude nieco ako valentine v kingsmanovi
@hoperpohroma chcu prilakat vyvojarov, aby bolo viac univerzalnych app a aby isla velka vacsina na aktualnom softveri, pretoze je jednoduchsie a lacnejsie robit zaplaty a aktualizacie na jeden namiesto udrziavania pri zivote stare OS (XP, Vista, 7, 8)
Asi to na pi** používate.
@igorv o tom neviem ide o licenciu. Iso stiahnes hocikde
@glamorous ja neviem co ty s tým robis ale s win8 som mal daleko menej problémov ako s win7 ten je jak za trest. pred tyzdnom som kolegyni opravoval pc a dneska mi volala ze zas jej to nejde a to je ten zasrany win7 od ktorého sa nie a nie odtrhnut.