Lebo ked o nieco povedzme "bojujete" ale podobne a potom si poviete ze mudrejsi ustupi tak potom ten boj nemal zmysel, nie?? Alebo ked sa s niekym hadate a potom koli tomu mottu ci co ustupite tak to potom ste si zbytocne minali energiu?? Ako to beriete a
určite sa tým neriadim......... keď za niečo bojujem tak musím vyhrať......a chcem mať vždy pravdu a chcem aby si to mysleli aj ostatný čiže neustupujem
Neriadim...snazim sa ist za svojim a v hadkach vysvetlit druhej strane aka ja pravda pomocou nejakych argumentov a tak....ale ked ma naopak presvedci ten druhy o tom ze jeho nazor je spravnejsi,tak viem ustupit a priznat si chybu
ako kedy...ked viem, ze mam pravdu, tak sa ju snazim dokazat...ked viem, ze nema zmysel sa natahovat, nebudem sa hadat nasilu. ale nemam rada ludi, co za kazdu cenu presadzuju svoje a musia mat posledne slovo :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ja sa hádam aj keď nemám pravdu a musím mať posledné slovo....
takže sa stáva že nie moc často ustúpim..teda len vínimočne......