Taký ten pocit, keď viete, že kazdy ste viac menej inde, jeden by za super produktívny deň dal život, druhý len leňoch... Viete, že ste iní, možno sa k sebe nehodíte... Ale ľúbite sa nadovšetko? Čo by ste skôr zobrali do úvahy, city alebo logiku.
Logiku, to čo cítiš je dočasné. Musíte mať niečo spoločné (čím viac tým lepšie) aby ste spolu vydržali.
Príklad? ... Hráš nejaký šport za klub, máš rád ten šport, máš rád to, že hráš so spoluhráčmi. Mohli by ste hrať hocikolko, hocikedy. Ale keď tvoj spoluhráč je najhorší hráč na ihrisku tak prehrávate kvôli nemu každý zápas. Aj keď ho máš rád. Naproti tomu, spoluhráč, s ktorým si v útoku a vidíte sa aj naslepo, je s tebou super dvojka.
Jednému vadí, že ten druhý to berie moc vážne, druhému že to neberie vôbec vážne. ... Vo vzťahu musíš vedieť rešpektovať toho druhého. Jeho názory, záujmy. Neočakávať, že sa to zmení po čase(môže, nemusí).
aj aj. V tommto pripade sa hoddil rozhovor co ten clovek a ten druhy ocakavaju od zivota a ci to je kinda kompatibilne. Lebo ta pociatocna na oko nezddolna zamilovanost opadne aa ked tam neni nic ine tak to zacne chradnut no
Koli tomuto som sa raz s jeddnym typkom rozisla a on si potom nasiel hned suitable partnerku a ja az neskor ale stale mi bolo lepsie samej akosa jedovat nad tym ze je niekto nejaky a nesuladi tos. mojim nastvaneim
Riadiť sa v láske logikou je absolútne zbytočné. Pokiaľ niekoho skutočne ľúbiš tak presne vieš, čo chceš a čo si pre toho človeka schopná obetovať. Nemusíš nad tým logicky uvažovať.
Tak, ja sa prevažne riadim citmi.. ale ak to dlhodobo neklape a teda každý má svoj vlastný svet, tak sa to nedá do nekonečna a časom z toho človek vytriezvie/prestane ho to baviť
Moj prípad je skôr taký, že mám vzťah z rozumu a myslela som si že to je to najlepšie čo môžem pre seba urobiť a pritom je to presný opak. A teraz je už ťažko to vziať späť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Príklad? ... Hráš nejaký šport za klub, máš rád ten šport, máš rád to, že hráš so spoluhráčmi. Mohli by ste hrať hocikolko, hocikedy. Ale keď tvoj spoluhráč je najhorší hráč na ihrisku tak prehrávate kvôli nemu každý zápas. Aj keď ho máš rád. Naproti tomu, spoluhráč, s ktorým si v útoku a vidíte sa aj naslepo, je s tebou super dvojka.
Jednému vadí, že ten druhý to berie moc vážne, druhému že to neberie vôbec vážne. ... Vo vzťahu musíš vedieť rešpektovať toho druhého. Jeho názory, záujmy. Neočakávať, že sa to zmení po čase(môže, nemusí).
Koli tomuto som sa raz s jeddnym typkom rozisla a on si potom nasiel hned suitable partnerku a ja az neskor ale stale mi bolo lepsie samej akosa jedovat nad tym ze je niekto nejaky a nesuladi tos. mojim nastvaneim
aj to tak vyzerá