Pomaly vsetky skoly naokolo maju riaditelske volno v piatok 2.maja 2008 a my nasa skola nie!!!!!PRECO????Napiste mi kto ma a kto nema,,A na aku skolu chodite...
chod sa spytat riaditela riaditel moze dat maximalen 3 dni volna za skolske obdobie. ... ked ich precerpa tak uz nemoze. Kde vydis problem? Neviem ani ci ste mali uz riaditelske volno v priebehu skolskeho roka. Teraz napsises, ze nie a mohli ste ho mat. ... aj na to sa musi brat ohlad. A zasa v skoelti bdue dobre aspon sa vaic nacuis a bdues mudrejsia.
my mame a docela sa divim...tento sk. rok to je nase prve riaditelske..a dalsie 2 budeme mat cez matury, takze do juna sme skoncili ale zasa za ytch 10 hodin v utorok si to zasluzime
Milá moja, my sme sa ako jediná škola na Slovensku učili aj v utorok po Veľkonočnom pondelku a prirodzene nemáme riaditeľské ani teraz, my ho vlastne nikdy nemávame, lebo riaditeľ ho furt šetrí "na zlé časy" a nakoniec ho aj tak nikdy nedá. Takže sa nesťažuj, aj horšie sú na tom ľudia ako ty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Doma by som bola s tatkom, to radšej škola. neviem ako sa znesieme zajtra
Ak nie tak potom máte divného riaditeľa
aj buduci