bolo to minuly rok ked som mala odovzdat jeden projekt z angliny...samozrejme som ho v posledny mozny termin nechala doma...nastastie siel moj tatko do mesta tak som mu povedala nech mi ho donesie...pekne som si ho vzala od nas z vratnice a zrazu kukam ze on vzal nieco uplne ine...strasne nastvna a vystresovana som vbehla do triedy a zakricala som ze precoje moj tatko taky tupi/y a z triedy na mna vyvaluje oci moja triedna...
mno kamoske sa stal jeden trapas asi v 2. triede pisala takemu chlanovi list na prirodovede ci vlastivede uz nwm a pisala tam take veci ako: "ahoj denisko moc ta milujem, budeme mat svatbu, vela deti, chcem mat s tebov sex, budeme byvat vo vile a budeme bohaty atĎ" aaa ucitelka sa jej pytala ze co to pise ona ze nic taq jej to mala kamoska ukazat ae nexcela tak to roztrhala a dala si to do tasky... lenze ucitelka si to vybrala, pozliepala a a citala pred celou triedou a ukazala tovsetkym ucitelkaam uplne ze LooL
to dnes našej profke(asi 50 ročnej) na dejáku padlo ramienko podprsenky a nechtiac nám odhalila kúsok svojej hrude...mala také sieťkované tričko...keď na to pred koncom hodiny prišla bolo jej až do plaču a zakrývala sa učebnicou ...chúďa...veď jej až do plaču bolo...
spolužiačka sa dosť strapňuje každý deň v škole...rifle má na sebe stiahnuté pod riťou a to nanešťastie sedíí v lavici mne na dohlad...vždy keď sa na ňu pozrem tak polka riti jej trčí a má to uplne na háku
Keď je tu reč s tými lístkami... Spolužiaci si tiež písali raz takto... a nejaký príbeh o Tarzanovi... A učiteľka im to zobrala, prečítala a potom museli v každej vete určovať vetné členy Chudáci
@jessiqa omg, taký istý trapas sa stal aj mne, len mňa sa potom rodičia aj učky pýtali, že či viem čo to znamená sex, a ja som samozrejme ako malé decko nevedela, a tak to bolo také... tteraz už smiešne, ale vtedy som mala normálne strach... a terajšie trapasy... no napr. dnes som zaspala, a vyšla som z domu s blúzkou prevrátenou na ruby.. na mňa kukali, či som v poriadku, ale tak prežila som to ..
Napr. nedávno sme si z haluze s kamoškou kreslili do výstrihov (troška nám drblo obrázky a pod. Na druhý deň idem k doktorke s tým, že som chorá, ide ma počúvať, dám si dole tričko, a... ,,To ktorému chlapcovi sa tak páčiš, že ťa takto pokreslil?" Skoro ma šlahlo...Zabudla som si to zmyť ... Ja celá červená že:,,Aale... To nebol chlapec..." ,,Nemusíš sa červenať, máš pekný dekolt, určite je takých kopa, však?"
hm, no ja mam v poslednej dobe jeden trapas za druhym lol "rozlieskavacske" vystupenie na lesnickej skole plnej chalanov futbalovy turnaj z birmovky... hmm nepokracujem radsej dost som sa tam nastrapnovala
juuj no sme mali telesnú a moja spolužiačka si sadla na lavičku a tam bola nalepená žuvačka a sme si ju nevšimli... a keď sa postavila... LOL ssom vybuchla a som s ňou išla na wc a som jej kryla zadok svetrom
sesternica ked mala dake labaky tak jej profesor nakazal naplnit byretu destilovanou vodou. ona chudina nevedela co je byreta a na stole bolo len take cudne akvarium, no tak ho vzala, doplna naplnila a hrda aku dobru pracu vykonala sa blizila ku stolu. profesor sa otocil, ona cela vysmiata ledva nesuc akvarium... tak ju spucoval, ze znehodnotila litre destilovanej vody, ze to bude musiet preplatit byreta je toto:
ked som prisiel do cudzej triedy pre nasu triednu knihu, zaklopal na dvere a povedal:"Pani profesorka, prepacte, že vas ospravedlnujem, hladam...ehh...no, triednu..knihu" hehe a keď sme na telesnej hrali futbal a mne niekto 2 metre od profaka zobral loptu, tak som na plnú hubu dal "PIČEEEEEEEEEEEEEEEEEE" to som mal asi 15 rokov
moja kamoška doteraz nezabudne.. to ešte na základke.. možno v siedmej triede.. Ja som vôbec nenadávala a raz som mala nejakú čudnú náladu a mi padli pastelky zo stola. Som na celú triedu .. do p.... a profak, ktorého som najviac neznášala stál rovno za mnou ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
hmm a podľa mňa na to učiteľka vôbec nemala právo nie?
Napr. nedávno sme si z haluze s kamoškou kreslili do výstrihov (troška nám drblo obrázky a pod. Na druhý deň idem k doktorke s tým, že som chorá, ide ma počúvať, dám si dole tričko, a... ,,To ktorému chlapcovi sa tak páčiš, že ťa takto pokreslil?" Skoro ma šlahlo...Zabudla som si to zmyť ... Ja celá červená že:,,Aale... To nebol chlapec..." ,,Nemusíš sa červenať, máš pekný dekolt, určite je takých kopa, však?"
Traumatizujúce
ale trapasy ma neobchádzajú.. stále čosi