Ako asi môže dopadnúť človek ktorý má problémy ale nedokáže si ich sám vyriešiť? Bez ohľadu na to o aké problémy sa jedná. (jednoducho na to nemá síl aby si ich dokázal vyriešiť sám bez pomoci iných a i napriek tomu nikto nemá záujem mu pomôcť)
Každý má nejaké problémy, s ktorými žije, a dalo by sa povedať, že keby ich všetci dokázali vyrišiešiť, tak žijeme na bezproblémovej planéte. Takže to závisí od toho o aké problémy sa jedná. Ako môžeš dopadnúť?Ak sú to veľké problémy, môžeš skončiť v sračkách, ak nejaká blbosť, tak pre to môžeš mať komplexy, prípadne iné stavy..
Človek sa vždy snaží veci vyriešiť, hoci si myslí, že nemá síl a neviem čo - problémy sú príliš ubíjajúce a trápenie sa nimi nám odoberá oveľa viac energie, ako ich vyriešenie. Možno nekonvenčnými spôsobmi, možno nie priamo k veci.. A čo sa môže stať, ak ich nevyrieši správne? Dostane päťku, rozpadne sa mu vzťah, zhorí mu večera, zhorí mu byt, skončí na ulici, skončí v base..
V akejkoľvek obšírnejšej debate závisí na konkrétnom probléme.
jezismaria to co je za otazku ? napicu skonci ! a aj ked ma ludi co by mu pomohli niekedy skonci napicu ! co sa akoze pytas ? chces aby sme ti povedali "neboj to bude dobre" ? mne toto uz fakt pripada ako v trapnych americkych filmoch tento svet
....taku nejaku sitaciu mi to pripomina ze "je mi na kokot co mam robit ?" a psycholog povie "musis to prekonat" a zrazu ten clovek zacne skakat od radosti a je stastny ja neviem ci to tak fakt funguje u niekoho ale u mna urcite nie
@11 pobavilo Tak pokiaľ hovoríš o sebe tak to máš asi riadny problém so sebou samím -ale ľudia pozor aby ďalšie fórum nebolo: aká je najjednoduchšia samovražda ?-
Tak rada: nauč sa ich riešiť, prípadne ľudí otravuj dovtedy kým ti nepomôžu ale sa nafajči a nič nerieš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
V akejkoľvek obšírnejšej debate závisí na konkrétnom probléme.
to naozaj ? ja som myslel že potom ked už sa psychicky zrúti tak bude masturbovať...Ďakujem za objasnenie
....taku nejaku sitaciu mi to pripomina ze "je mi na kokot co mam robit ?" a psycholog povie "musis to prekonat" a zrazu ten clovek zacne skakat od radosti a je stastny ja neviem ci to tak fakt funguje u niekoho ale u mna urcite nie
Tak rada: nauč sa ich riešiť, prípadne ľudí otravuj dovtedy kým ti nepomôžu ale sa nafajči a nič nerieš