ahoj tato tema ma mat taký význam aby človek ktorí ma daky problem nemusel zachadzat do kategorí tym suvisiacím ale sem môžte davat hoci ake problem čo sa týkaju hoci čho napriklad sexu , školy atd dakujem !:?
@1 Za zakladanie temy, ktora je uuuuplne zbytocna (bolo tu uz X takych pokusov (x=asi milion) a ajtak si vsetky tie 15rocne (+-1 rok) decka zalozia vlastne temy na tie ich problemy ktore porblemy ani nie su lebo keby pohli aspon trochu tou sprostou hlavou tak by to vyriesili uplne lahko a oni by bez vlastnej temy prezit nemohli. Takze asi tak...
Nehovoriac o tom, ze tie sekcie su tu presne na to aby sa azdy lahko zorientoval. Mas problem v sexe? Das to tam a ludia co chcu ti na to odpovedia. Mas problem v skole? Das to tam a zas si to tam ludia najdu. A nie ze tu spravis bordel. Je to FORUM nie SKLADKA. Bud pravidla repsketuj alebo odid. Neviem co je na tom take tazke zvolit prislusnu sekciu ked tu temu vytvaras....
Tak prestante s takymito pichovinami a zacnite aspon trochu pouzivat tu vec co mate na krku. Viete kolko problemov zmizne? A potom sa este naucte pouzivat google a wau ono to najde odpovede na priblbe otazky a co je na tom najlepsie? Nemusim sa hanbit pred kamaratmi (pretoze keby sa nehanbim spytam sa to ich a nie "anonymne" na nete) a tiez ma nikto nespichuje za to ze sa pytam debiliny. A vsetci sme stastni - vy mate odpovede na debilne otazky a my normalny ludia mame pokoj a mozme sa venovat normalnym temam. Krasa. Ale to najskor treba zacat pouzivat hlavu a to je pre vela ludi asi problem...
@7 nie nastastie nie, to by tie deti nerozchodili A pod este kludne nam daj aj majlosovi lebo ta chcel spicovat a este kope dalsich co to spravia behom tohto dna lebo taketo diskusie su uplne uzasne ale najelpsie su take ako vyssie spoenuta "co to znamena 4ever?" a pod.
Btw ty asi velmi chytrY nie si... v skole si nedaval velmi pozor ked ucitel/ka vysvetloval/a pisanie i/y
musime nieco vymysliet na Eliminaciu takych neFor .... @Tomas mas neaky napad ? .... neake to hlasovanie vo fore keby tam zahlasovalo neakych 20 uzivatelov ze to somarina zrusilo by sa to ....alebo aspon presunulo na Skladku dajaku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Tak prestante s takymito pichovinami a zacnite aspon trochu pouzivat tu vec co mate na krku. Viete kolko problemov zmizne? A potom sa este naucte pouzivat google a wau ono to najde odpovede na priblbe otazky a co je na tom najlepsie? Nemusim sa hanbit pred kamaratmi (pretoze keby sa nehanbim spytam sa to ich a nie "anonymne" na nete) a tiez ma nikto nespichuje za to ze sa pytam debiliny. A vsetci sme stastni - vy mate odpovede na debilne otazky a my normalny ludia mame pokoj a mozme sa venovat normalnym temam. Krasa. Ale to najskor treba zacat pouzivat hlavu a to je pre vela ludi asi problem...
Btw ty asi velmi chytrY nie si... v skole si nedaval velmi pozor ked ucitel/ka vysvetloval/a pisanie i/y
Ja to nie som.