vzhladom na to, ze zacala s hudbou v 16, co ju LA Reid objavil, sa ani necudujem. Ale dokazala toho vela, mam rada jej hudbu... nepozeram na to co robi, ma uzasnu hudbu a je to krasna baba podla mna
Rihanna má perfektné pesníčky, tá hudba, čo zo seba dokáže vyludiť, je naozaj obdivuhodná...Myslím, že keď bude mať po 30, bude väčšia hviezda ako Michael Jacskon s Katty Perry dokopy... A foto mohlo byť síce aj lepšie, ale aj tak je v mojích očiach naj...
Veď ja tiež nejak neriešim životy celebrít, nech si žijú ako chcú. Aj keď si nemyslím, že jej život je zrovna vzorový. Len som ostala v šoku keď som sa dozvedela vek. Myslela som, že má viac.
no to je uzasne tato informacia ovlivnila chut parizskeho salata ktory normalne teraz jem o desiatej , z rohlikom ... nech ma aj 52 , nemeni to nic na tom ze jej hudba stoji za velke vrece konskeho hnoja ...
všetci tu len pičujete že akú má zlú hudbu... okej ani podla mna to neni bohvie čo.. ale je to hudba pre milión ľudí a ja to akceptujem.. a nemali ste si všimnúť to že robí zlú hudbu ale fakt že za 7 rokov dokázala to čo vy nikdy nedokážete..
P.S.: ak by robenie prijebanej hudbu zo mna spravilo milionárku, tak prosím..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
tak čo z toho?
proste v kratkosti , @5
P.S.: ak by robenie prijebanej hudbu zo mna spravilo milionárku, tak prosím..