Nemate niekto tieto lieky, že vám ostali alebo už neberiete ? Ja som brala pred 3 rokmi ale zas sa mi to vratilo a kožna by mi to už nepredpisala lebo už to nemam take ako pred tym ale mňa nebaví čakať kym to take budem mať už som vytočena z toho
kožná asi vie prečo ti ich už nepredpíše.
ja som to tiež brala pred asi 7rokmi ale našťastie sa mi to nevrátilo.
stále nemám doko pleť ale to sa dá očakávať. málokto, kto bral tieto lieky má potom dokonca života doko pleť. proste sa nauč žiť s tým, že život niejefér a tvoja pleť už nikdy nebude ako riťka bábetka.
uprav si stravu, skúšaj kozmetiku, ktorá ti sadne a pomôže. u mňa je to bioderma.
tiez by som to potrebovala. neviem co je na tom tupost je to kazdeho volba, chcela by som vidiet ako by vas bavilo desiatu rok skusat dokola vsetko co existuje, mne tiez kozna uz pol roka dokola dava dalsie a dalsie masticky a vodicky ktore nepomahaju a uz ma to fakt nebavi. a tiez to nemam uz uplne najhorsie ale sere ma to aj tak a ked viem ze by som mohla mat po tych pretrpenych rokoch konecne pokoj tak preco nie. ludia beru ovela vacsie svinstva, cpu aa antikoncepciou a antidepresivami dlhe roky ale ked chcu na cas brat nieco co im na dlhu dobu pomoze citit sa ovela lepsie tak uz je zle
@h8u ja mam tiez nahovno plet ale tak brat take lieky pri ktorych ked otehotnies tak proste budes mat postihnute decko?
ja neviem podla mna su to prilisne hormony ale aj ked uz aj mna napadlo to jest ale este sa tomu branim ale tu ide o to ze ona to chce jest bez toho aby jej to predpisala kozna to je fakt tupota
@h8u zmeň kožnú.
ja som vďaka mojej prvej supertrúper kožnej rok trpela každomesačné predpisovanie vodičiek, mastičiek. prišla som k novej a hneď ako sa na mňa pozrela, tak mi dala roaccutan lebo vedela, že mastičky na moju formu akné nepomôžu.
a ono ja trpím od 14rokov. a áno, hento mi pomohlo ale ani teraz nemôžem po pretrpených rokoch povedať, že mám pokoj.
z vlastnej skúsenosti aj napriek niektorým počiatočným dobrým výsledkom neodporúčam, neviem kde sa došlo k zisteniu, že sa vo väčšine prípadov akné znova neobjaví, ale čo viem, tak sa skoro každému v nejakej forme vrátilo ... a bral som to trikrát, vždy sa vedľajšie účinky zosilňovali a veru neboli vôbec príjemné
ja som to prestala brať pred 8 mesiacmi a zatiaľ som úplne najsamspoko (klop klop) tak dúfam že sa mi to nevráti lebo doteraz som verila že je to natrvalo kým som neprečítala toto
Skús zmeniť stravu a niečo prírodné alebo zmeniť kožnú.Ja som mala skusenosti s akne ale po liekoch a bývalý kožný mi hovoril že to neni také zlé ale mne nešlo o to mať zmiernené akné ale mať úplne hladkú pleť preto teraz beriem Curacné (to isté len iný názov) a už mam úplne minimalne aj to nie stále.Keby potrebuješ poradiť niečo z prirodnych,strava hocico ozvi sa ale každopadne skus ešte lieky ale aj ta strava a maste spravia svoje keď to k tomu pridáš
Mne telo dojebalo akurat tak akne a nie lieky nan...@silviaaa a mala som ich zacat brat skor nez sa mi vytvorili jazvy. Lieky liecia. Na rozdiel od,,velmi" ucinnnych prirodnych vytazkov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
tam skus nejaku prirodnu formu liecby a nedojebavaj si telo
ja som to tiež brala pred asi 7rokmi ale našťastie sa mi to nevrátilo.
stále nemám doko pleť ale to sa dá očakávať. málokto, kto bral tieto lieky má potom dokonca života doko pleť. proste sa nauč žiť s tým, že život niejefér a tvoja pleť už nikdy nebude ako riťka bábetka.
uprav si stravu, skúšaj kozmetiku, ktorá ti sadne a pomôže. u mňa je to bioderma.
skús
ja neviem podla mna su to prilisne hormony ale aj ked uz aj mna napadlo to jest ale este sa tomu branim ale tu ide o to ze ona to chce jest bez toho aby jej to predpisala kozna to je fakt tupota
ja som vďaka mojej prvej supertrúper kožnej rok trpela každomesačné predpisovanie vodičiek, mastičiek. prišla som k novej a hneď ako sa na mňa pozrela, tak mi dala roaccutan lebo vedela, že mastičky na moju formu akné nepomôžu.
a ono ja trpím od 14rokov. a áno, hento mi pomohlo ale ani teraz nemôžem po pretrpených rokoch povedať, že mám pokoj.