@Karrra prosím, nepoužívaj také hnusné chemikálie zničíš si pleť a zdravie! Aj mne to lekárka poradila ale skúšal som vlastné prírodné veci a akné je preč
ja to beriem už 5.mesiac a pomohlo mi to na chrbte ale na tvári by som povedala je to ešte horšie, pretože aj po malinkej vyrážke mi ostane jazva .. a moja kožná je tak super odborníčka, že mi povedala, že z jazvami nespraví nič :/ ale aspoň chrbát je čistý a to som rada
@matthewp isotretinoin, ako účinná látka roaccutan: is found in small quantities naturally in the body. ako dokážeš žiť s chemickým svinstvom ktoré si produkuje tvoje vlastné telo?
isotretinoin je nejaka zmenena forma vit.A, neviem ako to mysleli ale ano vit.A sa nachadza v tele- ked človek zje jedlo kt. obsah. vitamin A a telo vitaminy neprodukuje- musí ich prijimat z jedla » www.drugs.com/accutane.html...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a pomohlo to ?
ja som brala, pomohlo
pomohlo, a ty máš vyrážky? na fotke neni vobec vidiet
isotretinoin je nejaka zmenena forma vit.A, neviem ako to mysleli ale ano vit.A sa nachadza v tele- ked človek zje jedlo kt. obsah. vitamin A a telo vitaminy neprodukuje- musí ich prijimat z jedla
» www.drugs.com/accutane.html...