kedysi som sa PK a freerunningu trosku venoval,ale zistil som,ze som slaby,tak som presiel na posilku a pri tej som aj skoncil...teraz som zase tazky na urcite veci...nedavno som sa tak trochu nudil,tak som vytiahol stare matrace a skusil nejake to salto,ci premety...trocha som sa zapotil,ale podarilo sa...len to chce poriadnu telocvicnu,lebo s tou mojou vybavou sa tak prizabijem
www.3run.co.uk tu najdes toho dost,ak to este nepoznas
@whups mal by si nieco maksie zohnat...ja som kedysi skakaval do snehu a jeden frontflip som netocil a svihol sebou o zem z 1m vysokej vyvyseniny...dost tak blbo som spadol...dych vyrazeny aspon na minutu a chrbat narazeny tak,ze mesiac som nemohol robit prudke pohyby
hlavne si zozen na to este nejakeho kamosa...mne sa napr. samemu blbo skace a navyse, ked je niekto pri mne,tak davam do toho viacej sil a vyrazne lepsie sa mi dari
@whups myslim,ze celkom dobre na zaciatok...tie frontflipy som robil aj ja tak isto...no ked som ich uz skusal robit na rovinke,tak nebola sanca...vtedy treba vyuzivat svih ruk a pocas skoku sa chytit za nohy...presne ako tuto » www.3run.co.uk/videos#Tutorial... ...inac sa ti bude robi strasne tazko...backflip na rovine sa mi este nedari...a neskac v okuliaroch,lebo ti mozu odletiet alebo v pripade pretocenia sa rozbit a poskodit zrak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
www.3run.co.uk tu najdes toho dost,ak to este nepoznas
hlavne si zozen na to este nejakeho kamosa...mne sa napr. samemu blbo skace a navyse, ked je niekto pri mne,tak davam do toho viacej sil a vyrazne lepsie sa mi dari
btw,vies back normalne na zemi z miesta? ja som ho dnes skusal,ale skoro som si zlomil krk...iba ak by som siel cez rondat,kvoli lepsiemu rozbehu...
tréningy 3run Slovakia v TN