hej vzdy si urobim vecer a rano len vyberem z chladnicky lebo rano vacsinou to aj tak stiham len na poslednu chvilu vsetko...najlepsie je si robit sama..viem kolko masla si davam, ake hrube platky zeleniny si dam..aky syr atd ...
neviem, či je to dobre, alebo nie, ale myslím že tie desiaty sa čím ďalej tým viac vytrácajú... ako ja osobne tiež v škole nedesiatujem, pretože akékoľvek pečivo sa mi v taške deformuje, brávam si iba fľašu minerálky..
1. bud si spravim sam desiatu - ak nieco dobre najdem v chladnicke pod zub
2. idem do jednoty/bea co mam 3min pesi od skoly, cize stiham aj cez 15min prestavku . Do bufetu chodim velmi malo, lebo je predrazeny
ked som chodila do skoly, tak mi mamina najskor robievala desiatu ale kedze ja som nebola casto schopna zjest rohlik alebo chlieb doobeda, tak to nakoniec skoncilo pri napolitanke a ta uz sa nerobi:p ta uz sa len hodi na stol
v poslednych rocnikoch na strednej uz som bola dokonca sama schopna vybrat si nieco sama D
vzdy mi robia rodicia..ae radsej ked mi robi mamka :.oco furt len daco narychlo namaze,pozliepa,odreze,abo mi hodi suche rohliky a dajaku pasteku v crievku://..mama ked robi tak si da zalezat..vyvazeny pomer masla,masa,zeleniny,primerana hrubka chleba atd..jest desiatu ktoru mi pripravi je vazne neopisatelny zazitok ..
keď som bol na strednej, tak som mala strašne málo času, pretože som denno denne dochádzala, takže ju robila mamka. ale ak som mala čas, tak som si ju veľmi rada urobila sama teraz desiatu nemám
Keď som bola menšia, tak mi robievala mamina, potom pár rokov som robievala sebe aj sestre ja a teraz sa to zase vrátilo k tej mamine :p A keď som jej povedala, že to robiť nemusí, že my si urobíme desiatu ráno, tak povedala, že tých 5 minút ju ráno nezabije, lebo aj tak musí vstávať do roboty dosť skoro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Hrdí som na seba a svoju samostatnosť
mama mi robi traz za 4 mesiace, inak mi robievala na zakladke...
2. idem do jednoty/bea co mam 3min pesi od skoly, cize stiham aj cez 15min prestavku . Do bufetu chodim velmi malo, lebo je predrazeny
v poslednych rocnikoch na strednej uz som bola dokonca sama schopna vybrat si nieco sama D
!!! ale vazne