bohuzial niekedy sa mi podari, ked si nedavam pozor alebo pisem rychlo a nekontrolujem si po sebe text. ale snazim sa nerobit ziadne + som grammar nazi
Raz za uhorsky rok sa stane, ze sa pomylim. Aj to preto, ze si v hlave hovorim pocas pisania dopredu vety a ked si v hlave hovorim slovo, ktore ma jotu a prave pisem slovo, kde ma byt y, pomylim si to a napisem jotu aj tam, kde nema byt.
Robím, ale väčšinou len také že zamením "ä" za "e" alebo skomolím slovo alebo napíšem píliš dlhú vetu ktorá v konečnom dôsledku nedáva zmysel alebo vynechám čierky, ale to len preto že sa mi ich proste nechce písať
Iba málokedy... A za toto, že "na internete sa o gramatiku nestarám" by som zabíjala. (ach) Tak keď človek píše správne v reále, tak prečo na internete napíše: "Ja nerobým gramatycké chibi"? (príklad
obcas sa pritrafi ak si neuvedomujem co pisem alebo ak sa s nejakym slovom nestretavam casto tak neviem ake y/i tam ma byt.. a ked neviem tak ho vynacham akoze som netrafil klavesu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a čiarky mi nejdú vôbec,
ale teraz si jednoducho nedokážem predstaviť, že by som urobila nejakú gram. chybu...človek si aj písaním predsa robí vizitku
aj keď uznávam sú ľudia, dysgrafici, a hoc aj chcú, majú s tým problém
ale písanie typu "šak niesom v škole môžem robyť gramatycké chibi" ma dokáže totálne naštvať
tak ako bolo spomenuté v @1 aj ja som grammar nazi
ale niekedy sa stane, že stlačím zlú klávesu, keď sa ponáhľam a neprečítam si text po sebe... (ach)