@laurikaaa Nahraj to do Vlogu! Môžeme spraviť súťaž na Birdzi, pretože aj ja si myslím, že viem brechať a vrčať 8).
A k téme; nechápem, prečo tam nie je "hádzanie loptičkou doblba a ešte ďalej." Pretože tento pestujem(e) s veľkou láskou a vervou a dovolím si to posunúť na priečku športu, nakoľko sa pro tom obe zadychčíme a čo už je iné šport, ak nie to, keď sa zadychčíš ?
@dhampir to vobec nie je tyranie zvierat.. je to moznost ako mozes travit cas so svojim psom a zlepsit si s nim vztah... pes je chudak ak je priviazany na retazi a nikto sa mu nevenuje.. vyzera tento pes ze je tyrany?
Robíme rôzne psie športy, od Agility až po záchranarčinu,ktorej sa venujeme iba doma psovi to vyhovuje,priam to vyžaduje .bez toho by sa nudila,miluje sa učiť hlavne ak má dobrú motiváciu, @dhampir : týranie zvierat to teda rozhodne nie je ,pozri si stránky útulkov,prípadne ti pošlem pár fotiek jednej fenky ktorá je u mňa v dočasnej opatere,to je týranie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A k téme; nechápem, prečo tam nie je "hádzanie loptičkou doblba a ešte ďalej." Pretože tento pestujem(e) s veľkou láskou a vervou a dovolím si to posunúť na priečku športu, nakoľko sa pro tom obe zadychčíme a čo už je iné šport, ak nie to, keď sa zadychčíš ?
Aj do lesa a takto si zavše rada vyjdem.
porozmýšľam,môžeme dať battle,ja som za
@dee99 vieš čo,šťúr sa ! ty vieš ...omnoho lepšie takéto veci a nečeš mi to tiež ukázať
Ono fakt niečo také existuje?