@56 Bola by som ticho keby mi totok napísal nejaky fakt že pekny clovek ale niečo tak ohavne ako ty ???Uprimne ťa lutujem DDchlaaapeeee o teba by som ani tú kolobežku len neoprela
Začínam mať dojem že autorka sa snaží len zistiť, dokedy jej takéto pokusy o urážanie druhých budú tolerované... A ak nie, tak ju ľutujem, musí mať naozaj ťažký život...
@57 chvalabohu!! ked mi nieco taketo napise niekto ako ty, tak to znamena jedinu vec, a to, ze to so mnou zrejme nie je az take zle..
presne tak, kolobezku si radsej opieraj o niekoho holohlaveho, bezkrkeho, s vakuom v mozgovni. a ked vystrie pravicu, tak si na nom mozes napriklad susit pradlo.
Vieš, keď založíš anketu alebo diskusiu, máš rátať s tým že niekomu sa nemusí páčiť. Tí ľudia len vyjadrili svoj názor na anketu. Aká bola tvoja reakcia? - začala si ich urážať.
A napríklad @amrafel tu ešte ani nebol a už si sa začala doňho navážať ( @14 )
Tak sa teraz aspoň netvár ako posledné úbožiatko ktorému bolo ublížené.
jesisi. toto je uzasne . slecna drsnacka, ma uz urcite slzicky na krajicku, ale este hra velku frajerku, nech nevyzera potupena.tak radsej ZMAZTE DISKUSIU, a nechajte tak. inak, je mi trosku (veelmi) zle, ked si pomyslim, ze kazda diskusia je polozena na nejakom podnete z autorovho zivota.
@xmimix - ty... vole...
NESKUTOČNE si ma dneska večer (nadránom?) pobavila...
takto nehorázne aktívneho (a nehorázne nezmysluplne aktívneho) zakladateľa diskusie/ankety som tu snáď zatiaľ nevidel...
zvládla si zdrbať asi každého kto sem napísal, najneskôr tri správy po tej jeho...
well, na ľuďoch s ktorými si píšem cez net sa nerobím, ale tipujem že ty hej, a len si chcela vedieť že v tom nie si sama...
ideš
...a som zvedavý čo vymyslíš, keďže som krásny, inteligentný, a rasovo/menšinovo nepríznakový.
@xmimix ty si primitivka!a este k tomu @amrafelovi ak si na to este neprisla(co je s tvojim IQ nemozne)ludia sa posudzuju podla charakteru,...a nie podla vyzoru!a si uplne trapna,perverzna,nechutna baba(ak sa ta da nazvat babou) a uz sa k tebe nevyjadrujem!a ako sa vravi mudrejsi ustupi...este ti dam radu:chod k psychiatrovi!ty zakomplexovana..(budem menej vulgarna)trubka!!
na tomto sa dá pekne zabávať a prekvapuje ma, že niektorí účastníci, na ktorých " prekvitajúcej múdrosti a kvalite charakteru" sa zabávam sú tak nadmieru obmedzení.... až mi je ich ľúto naozaj veľmi zaujímavý slovník a názory @74 . Všetko, čo ovládaš, sú urážky? Naivné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
presne tak, kolobezku si radsej opieraj o niekoho holohlaveho, bezkrkeho, s vakuom v mozgovni. a ked vystrie pravicu, tak si na nom mozes napriklad susit pradlo.
A napríklad @amrafel tu ešte ani nebol a už si sa začala doňho navážať ( @14 )
Tak sa teraz aspoň netvár ako posledné úbožiatko ktorému bolo ublížené.
NESKUTOČNE si ma dneska večer (nadránom?) pobavila...
takto nehorázne aktívneho (a nehorázne nezmysluplne aktívneho) zakladateľa diskusie/ankety som tu snáď zatiaľ nevidel...
zvládla si zdrbať asi každého kto sem napísal, najneskôr tri správy po tej jeho...
well, na ľuďoch s ktorými si píšem cez net sa nerobím, ale tipujem že ty hej, a len si chcela vedieť že v tom nie si sama...
ideš
...a som zvedavý čo vymyslíš, keďže som krásny, inteligentný, a rasovo/menšinovo nepríznakový.
a k téme nerobím sa na ľudoch s ktorými píšem anii ma to ešte asi nenapadlo
skús aj rozmýšlať nad tým čo píšeš nebudeš na druhých pôsobiť tak hlúpo