Venujete sa svojej vášni? Čo to je? Nie je podstatné či pracovne alebo voľnocašovo. Študovali alebo študujete to čo vás bavilo? Rozpíšte sa, filozofujtei
teoreticky by ma to bavilo (v idealnom svete, kde by kazdy rozumel tomu, co robi, nedaval nesplnitelne ulohy, robil si svoju pracu dobre..), prakticky je to tazsie. ale dajme tomu, ze ano
Volny cas mam 1000% podla svojich predstav uplne perfektny, praca neviem skor mi nevadi to robit a nevadi mi rano vstat a ist do roboty. Ale ze by som isla radsej robit pracu nez ja neviem do fitka alebo bicyklovat sa, to asi nie :'D
Škola ma baví (až na pár podmienok a prostredie), ak mám voľný čas tak ho využívam skôr na oddych a zážitky, no aj s tým som spokojná, plus trochu dobrovoľničim a aj to ma napĺňa. Ja mám vlastne dosť fajn život teraz
momentálne s prácou akokedy, nie že by som sa jej chcela úplne vzdať, ale chcem ju robiť popri riadnemu zamestnaniu v oblasti, ktorá ma baví viac, chcem ísť na istotu
Keďže ma rodina núti do toho, čo nechcem, tak nie, nerobím to, čo ma baví. Ale čo sa týka záujmov, tam závisí od nálady a vhodného prostredia, čo je dosť náročné v poslednej dobe. Takže hej, ja len tak prežívam, aby sa nepovedalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
mimo prace to flakam nejak... budem to musiet napravit
skola ma bavi, ale rovnako odjebane roky imho
medzi skolou a pracou volny cas nemavam a ked ano, tak nerobim nic zabavne
Akoze bavi ma celkom aj praca aj skola ale neocakavam, ze si na tom postavim svoje zivotne stastie.
A dáva mi prostriedky na to, aby som vo voľnom čase mohla robiť, čo má baví
Takže sa sťažovať nemôžem