Chystáte sa niekto tento rok na RfP? Býva v Hradci Králové a tento rok sa tam ukážu kapely ako Paramore, My Chemical Romance, Bullet for my valentine, Pendulum, Sum 41 a veľa veľa iných zahraničných ale aj českých a slovenských kapiel. Tak čo vidíme sa???
na ten Paramore by som išiel, ale tak skorej si počkám na 4. album a následné európske turné. Lebo tu by som platil riadne prachy za festival, na ktorý by som išiel len kvoli PM.
@terezkazozv no musel som zial odist 3 pesnicky pred koncom z koncertu Skunk Anansie aby som stihol si dat totalne presolene cinske rezance a ist na Prodigy pekne od zaciatku =D
@terezkazozv ked som si od cinana pytal rezance tak kusok odtial bol ten stage a hrali Hedonism =D
na Prodigy som bol nalavo v bezpecnej vzdialenosti, ludom tam drbalo.. uz som zazil Limp Bizkit pol metra od zabradlia pred basakom.. a uz nechcem nikdy viac =D
Nie, určite nie. Mám úplne rovnaký názor ako napríklad @kolini , toto sú samé sračky a keď som dúfal že oznámia niečo dobré, tak zadelili že My Chemical Romance, tak som si povedal že dovi. Minulý rok bol top.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
na Prodigy som bol nalavo v bezpecnej vzdialenosti, ludom tam drbalo.. uz som zazil Limp Bizkit pol metra od zabradlia pred basakom.. a uz nechcem nikdy viac =D