A mas aj nejaku konkretnu otazku, alebo chces len tak kecat o tomto hudobnom style? Neber to nijak utocne, ja osobne tieto styly milujem, ale takto ti sem iba kazdy napise, aka skupina sa mu paci a nakonec sa to zvrtne na polemiku o tom ze ci je lepsia NIRVANA alebo RHCP alebo METALLICA...(pricom to sa neda,lebo je to velmi subjektivna zalezitost...) a nakonec to 1ka zaklincuje tym ,ze "OMFG co tu preberate zase kktiny..."
NEchcem byt pesimista, ale asi tak ja vidim buducnost tejto diskusie
Slovensko- svedska skupina Signum Regis hlada metaloveho/hardrockoveho spevaka, ktory by s kapelou odohral koncerty v roku 2010. Spolupraca s kapelou na nahravani tretieho album, pripadne dalsich studiovych aktivitach mozna. Kapela Signum Regis vydala 2 albumy v celosvetovom vydani (vratane vydania v poprednom japonskom labely Avalon/Marquee) a dostalo sa jej aj medzinarodneho uznania v casopisoch ako Rockhard, Metalhammer. Na poste spevaka bol na prvych dvoch albumoch znamy svedsky spevak Göran Edman (ex-Yngwie Malmsteen, John Norum). Nehladame vernu kopiu Görana, aj ked ocakavame, ze novy spevak by mal zvladnut cast repertoaru z prvych dvoch albumov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
NEchcem byt pesimista, ale asi tak ja vidim buducnost tejto diskusie
A to je skoda...
Rock? nedávno som narazil na bohoskú speváčku Skunk Anansie,
metal? Lacuna Coil, Evanescence (otrepaná ale dobrá) no neviem či som dobre zaradil
ale nemám rád black alebo death metal je to satanistické a sureálne nič pre mňa
mala si tam dať aj Punk predsa!!!!
kontakt: www.signum-regis.com, info@signum-regis.com