Prečo sa vždy tieto dve skupiny musia hádať (česť výnimkám). Fakt to nechápem...bože je to hlúposť všetci sme len ľudia a neznášať sa len zato akú hudbu ten druhý počúva a ako sa oblieka...aj keď...taký raper a rocker nebudú mať veľa spoločných záujmov...
sú to dve odlišné veci. nemôžeš porovnávať rapera s rockerom. proste je to tak. predstav si že sú dvaja vonku, jeden si pustí rap a druhý to nemá rád. pustí si nejaký rock. a už sa začnú hádať lebo ten jeden nechce počúvať to druhé. a takto je to aj v iných veciach.
@fxx Ja som nepovedala že ja sa sa hádam Jedna moja najlepšia kamarátka je hoperka a ja som rocker...ja to len akurát tak pozorujem na ostatných. A netvrdila som, že sa mi to nezdá hlúpe, bola som len zvedavá, či nie som sama
v podstate.. ja mám také skúsenosti, že rapperi a pod. si myslia o sebe, že sú niečo viac, nemám rada iba chalanov, čo počúvajú tento štýl, lebo mám také skúsenosti, že používajú príliš veľa slangu a sú to najväčší sukničkári a tiež tá hudba len o sexe a peniazoch a to ma štve ... no zas minule som vo vlaku stretla rappera, čo vyzeral úplne ako rocker a bol v pohode, strašne dobre sa s ním kecalo a mal super názory, takže z toho usudzujem, že sú aj výnimky ...a áno, vadí mi, keď niekto predomnou počúva takú hudbu,ale to len preto, že mne sa to strašne hnusí a dokola tú istú pesničku počúvať... :/ a ja nemám mobil, takže si nemôžem pustiť nič svoje , ale tak už som si zvykla a naučila sa ignorovať...
@courtneylovegrunge No možno máš pravdu, ale ja nepočúvam len to, čo mám tu na profile Je toho oveľa viac, všetko mám na azete, ale sa mi zdá že to dám aj sem
Inak, neboj sa, ty niesi rockerka Stačí sa kuknúť na tvojich oblúbených interpretov. Pink, Avril Lavinge, Tokio Hotel, už som sa bál že tam najdem Jonas Brothers. Jediná z nich ktorá je skutočne rocková je Evanesence a jedna skupina nestačí ak chceš byť Rockerka.
@nickyjoan ale počúvať hudbu - ten moderný rock čo si sem dala a tie ostatné veci a žiť životom rockera je však rozdiel, ja možno mám len 15 ale viem o čom točím, lebo tak som vyrástla
Ale, bol som v nemocnici :d a jeden sračkoidný hop-hoper sa tam do mňa púšťať len preto že vyzerám jak metalista..(hej, počúvam metal tie obmedzené názory čo hovoril, sprosté jak 5 ročné decko, drzé...a to, že by rytmusovi daroval obličku že je boh preňho, a že by preňho aj vyskočil z okna...samozrejme ešte povedal pár obmedzených názorov, retardovaných názorov, ponadával na metal a rock, ešte začal samozrejme aký je on veľký hip-sračker , a ponadával ešte mne...a potom som ho skoro vyhodil cez zamrežované okno, bohužiaľ, bola vizita :/
hovorím, sprosté, sprosté, obmedzené.....a ešte stále hovoril jaký je on cool...neznášam to slovo
poznám... moja naj kamoška je hoperka, môj chalan je hoper, všetci s ktorými chodím von sú viac-menej hoperi. a funguje to, aj keď si toho musím dosť "vytrpieť furt si púšťajú ten prijebaný slovenský rap, ktorý ja tak strašne nenávidím! ale keď ich poprosím nech to vypnú, tak to väčšinou aj vypnú no nemôžem im to hovoriť furt, takže som si len...zvykla :/
@courtneylovegrunge Limp Biskit aj ja mám rada, veď vieš ...a v Korne kde je rap? héééj proste ten dlhý zvuk, taký nepríjemný ani gitara tan neni ani nič, proste ....ja to neznášam ...NEVEM, jak sa robí grc smajlík, ale tak predstav si ho tu, noo , horšie je keď sa háda punker a rocker... tpo fakt nepochopím, sú to susedné štýly s podobnými názormi a obe super, takže.... toto je už horší prípad a Naty, ešte nemáš 15 , uži si posledný dník, no
@rainbowwarrior rytmus, že je boh? áááááá fuj ... to aj mne jeden vravel, že teraz na Rymusa pičujem,ale že keby som ho stretla, tak by som sa mu klaňala, no to isto ´´milujem´´ takých týpkov
@rainbowwarrior jáj more Rytmus a Boh? to je ako hnoj a zlato - téda chlapcovi muselo riadne drbať možno sám Rytmus má prečo dookola hovoriť také chujoviny, lenže keď si ich začne spievať 13 ročný chlapec tak to je už na hanbu - hm myslím príklad: idem po meste, vidím takého celkom mladého chalana ako má na plný koťal mobil v ruke a spieva si o tom ako jebal jednu holku tak to ma doráža
@purpledrug666 jj v Korne je rap nie vo všetkých, ale je. ale punker a rocker, divoké štýli rozhodne rozdielne rytmi - žijem obidvoma štýlmi. to by bola hovadina keby sa do seba pustili - lebo nemajú prečo.
A k veci, skoro všetci moji kamoši počúvajú Rap a sú úplne v pohode a možem s nimi v pohode pokecať aj o hudbe, lebo ja počúvam aj Rap a oni trochu aj Metal (Ja som Metlák). Ale samozrejme že sú aj niektorí retardovanejší/krpatejší Rockeri a Raperi a koli nim tento spor exsistuje.
Vy ste blbí, ľudia môžu byť dobrí aj zlí, namyslení aj nenamyslení a môžu to byť aj rockeri, aj hoperi... nezávisí to od toho, čo kto počúva, ale od toho kto aký je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
13rokov
nikde som nevidel ze by hoperi riesili rock , metal alebo punk...
Rockeri sa nechaju vyprovokovat a neseru na to co by mali
Lebo raperi sú sprosté hovädá, namyslené drzé ale hlavne sprosté...
a s tou tvojou odpoveďou na raperov súhlasím
@nickyjoan lebo si myslím, že táto téma je vopred hlúpo rozbrojná
tá pozerala som tvoj profil, a rockerka a človek ktorý počúva piesne od 1 alebo 2 kapiel je rozdiel
@purpledrug666 sv. pravda ako takých Limp Bizkit, Korn rada mám, však vieš ale ten ich rap má aj hlavu aj pätu
nie len o jebačke a k tomu trápny zvuk a podobne (ach) to je nuda
a tie veľké rozgájdané veci a chlapci čo majú tie oné flexy a skoro vôbec vlasy nemajú = to podľa mňa pekné nieje však ty vieš
Ale, bol som v nemocnici :d a jeden sračkoidný hop-hoper sa tam do mňa púšťať len preto že vyzerám jak metalista..(hej, počúvam metal tie obmedzené názory čo hovoril, sprosté jak 5 ročné decko, drzé...a to, že by rytmusovi daroval obličku že je boh preňho, a že by preňho aj vyskočil z okna...samozrejme ešte povedal pár obmedzených názorov, retardovaných názorov, ponadával na metal a rock, ešte začal samozrejme aký je on veľký hip-sračker , a ponadával ešte mne...a potom som ho skoro vyhodil cez zamrežované okno, bohužiaľ, bola vizita :/
hovorím, sprosté, sprosté, obmedzené.....a ešte stále hovoril jaký je on cool...neznášam to slovo
@rainbowwarrior rytmus, že je boh? áááááá fuj ... to aj mne jeden vravel, že teraz na Rymusa pičujem,ale že keby som ho stretla, tak by som sa mu klaňala, no to isto ´´milujem´´ takých týpkov
@purpledrug666 jj v Korne je rap nie vo všetkých, ale je. ale punker a rocker, divoké štýli rozhodne rozdielne rytmi - žijem obidvoma štýlmi. to by bola hovadina keby sa do seba pustili - lebo nemajú prečo.
A btw už ma serú takéto témy.
@nickyjoan a láskavo sa staraj o seba, nestaraj sa do ľudí, o ktorých pravdepodobne nič nevieš...