...tak a som tu aj ja... štartujem nový ročník ROCKFEST ČEREŇANY! bol niekto minulý rok? rada si vypočujem radu i kritiku... tak pomáhajte kto viete a na feste sa stretneme a oslávime....
ahoj... ja som bola a fakt som sa zabavila. boli tam dobré kapely,síce som poznala len dve, ale aj tie ostatné boli dobré.. a inak, guláš nemal chybu. a ktoré kapely tam budú tento rok? určite ma tam máte
no práve o to išlo,že sme dali šancu kapelám,ktoré to majú trošku tažšie ako tie UŽ nám známe.Tento rok tam bude napr. ALONE (známe z TV), V.J.E.M.(Partizánske) SLINA(Trnava) ALAYLA(Nitra) DOLLY BOOSTER(B atď... už to proste bude v plnej paráde-dúfam... bude tam 12 kapiel z celého Slovenska.Štart je 1.8.2009 o 10.00hod.
No, ja som to riešila tak.. keď hrali nejakú pesničku ktorá mi moc nepasovala postavila som sa pri stánok s občerstvením, a všeko bolo ok :o) ako sa tu dávajú smajlíci? sa mi páčia, len neviem kde ich nájdem
...no stránka... z nultého ročníku je vééééľmi málo použiteľného materialu,takže oficialna stránka rockfestu bude odštartovaná v auguste-dám si ju na narodky :o)
a Dolly Booster... no bola som sa osobne mrknúť v BB a s tou hlasitosťou máš pravdu,ale vonku nás to nemôže zabiť-dúfam. a s tou hudbou som to bambulíno riešila tiež tak nejak-ale ja som bola stredobod pozornosti,tak som sa tvárila že som tam :o)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ale nie na festivale bude hádam to ich "hlasné" hranie vhodnejšie ako v malých priestoroch
Máte aj dáku stránku žeby som sa mrkol?-to môže byť v pohode taký fest
a Dolly Booster... no bola som sa osobne mrknúť v BB a s tou hlasitosťou máš pravdu,ale vonku nás to nemôže zabiť-dúfam. a s tou hudbou som to bambulíno riešila tiež tak nejak-ale ja som bola stredobod pozornosti,tak som sa tvárila že som tam :o)