@openmindedfreak Minimum pop-punkových kapiel je nezapredaných, napríklad Buzzcocks. Ale skupiny typu Green Day, blink 182, Sum 41 sú čistý biznis, ja nehovorím že hrajú zle ale absolútne nechápu podstatu punku.
@kassiar no ja poznám pop punk ako Not on Tour z Izraela, alebo čo ja viem Noviot Pochetok z Macedónska, The Lilingtons z US a kopu ďalších, aj keď mám radšej iné punkové subžánre, tieto veci považujem za celkom vydarené...samozrejme ide ešte o to, či sa to zaraďuje to je hlúpej "škatulky", niekto by mohol samozrejme oponovať po vypočutí...
@kassiar fúha, ja mám mega veľký záber, u mňa vyhráva Complicité Candide na plnej čiare, z moravského Rožnova pod Radhoštěm, zo Slovenska Adacta, Nonconformist, Ilúzia, Davovka musí byť a samozrejme veci ako Barney Gumble, Sound of Qualm, Krutá Zima, Beton, Mänsklig Ladugård atď. atď. je toho fakt veľa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Hm metalshop a victory music