jesen a jar ..v jeseni mam rad sychrave,uprsane pocasie a v jari zas to ze setko kvitne..vsade vsetko vonia,vtaciky stebotaju atd ..zima je az prilis zima,,v lete zas horuco ..
ja mam rada jar..preco je na vyber len z leta a zimy? ved aj na jar je chladno...aj na jesen je chladno..aj teplo..to su njalespie odbobia.. je aj aj..
ja mam rada vsetky rocne obdobia .. v zime ked je sneh ale zas nie ked je brutalna zima to nie , na lete to teplo slniecko na jar ako sa prebudza priroda na jesen ked je vsetko take farebne
jar a jesen jebo nieje ani horuco ani zima. ale radsej jesen vtedy sa aspon nemusite kukat na idiotske pariky 12 rocnych osob v ktorych sa prebudzaju hormony
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A navyše nie sú búrky a aj občas sneží.
jooj kopnite ma niekto
ZIMAAAAAAAAAA
(tato diskusia/anketa tu bola 100x )
snneeeeh je uzasna....lad je uzasna...chlad je uzasny...lyzovanie je uzasne....ZIMA JE BEST
sneh je uzasnA,,,lad je uzasnA...: ja som chcela napisat zima je uzasna...nevydalo