Ahojte, chcem sa spýtať, neviete niekto niečo originálne, čo by som mohla vymyslieť, aby som prekvapila svojho partnera na našom výročí? Čo by sa dalo vymyslieť? Nad darčekom som ako tak rozmýšlala, ale chcem ešte niečo také, čo mu vyrazí dych, len ma nič
chodte s tým už dopiče........ chodíš s ním ty alebo celý birdz aby sme ti radili ? ale ak ti tu nejaké iné dievča poradí darček prenho potom hádam jej aj povol dáke rošambo sním......
@lexiblack a tebe nie je ani trochu hlúpe (samej pred sebou), že sa na toto musíš pýtať cudzích ľudí? pri najmenšom už nechápem tvojho frajera, že mu nevadí byť s niekym, kto ani nevie, čo má rád. preto som napísala čo som napísala, lebo tu dobreže nie každý deň napíše človek, aby mu poradili čo kúpiť partnerovi. chodíš s ním ty alebo my? alebo ak ti poradím, môžem s ním robiť aj iné veci? originalita sa cení, hej, tak na tom popracuj, aby si nejakú nadobudla aj ty
ako písali ľudia nado mnou...ty ho poznáš najlepšie, hocičo by sme ti poradili, nemusí vôbec splniť cieľ,aby ho to potešilo...určite ste sa za ten rok spoznali,tak si pospomínaj, čo ti vravel...skúste si pozrieť film, o ktorom vieš,že ho má rád...sprav jedlo,ktoré zbožňuje....možností je naozaj veľa
@lexiback Aj my budeme spolu rok. A ja mu nedám žiaden hmotný darček, asi len svoju prítomnosť. My sa budeme tešiť z toho, že budeme spolu..
Ale tak ak mu chceš naozaj niečo dať a nič ťa nenapadá, tak ja neviem. Ty ho poznáš, ty vieš čo ho baví, čo by ho potešilo...Napr v mojom pripade by to bolo asi niečo gitarové, kedže hrá na gitare...
Alebo nemusis mu dať zrovna niečo hmotné, urobte si vylet niekam, alebo mu niečo upeč (to urobila moja kamoška napr.), (ale vlastne to je hmotne , alebo si fakt niekam vyrazte...držim ti palce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Teda, mne príde odveci, dávať si darčeky kedykoľvek... Ako ja neznášam darčeky...
Ale tak ak mu chceš naozaj niečo dať a nič ťa nenapadá, tak ja neviem. Ty ho poznáš, ty vieš čo ho baví, čo by ho potešilo...Napr v mojom pripade by to bolo asi niečo gitarové, kedže hrá na gitare...
Alebo nemusis mu dať zrovna niečo hmotné, urobte si vylet niekam, alebo mu niečo upeč (to urobila moja kamoška napr.), (ale vlastne to je hmotne , alebo si fakt niekam vyrazte...držim ti palce.