Ridgeback potrebuje veľa pohybu, ale ak by si vedela zabezpečiť aby mal každý deň nejaké 2 hodiny prechádzku, na ktorej by sa dosýtosti vybehal, tak nebude problém ho mať ani v byte...
Boxer neviem či potrebuje až toko pohybu, ale aj tak, je to dosť veľký pes, takže budú tiež potrebné prechádzky, nielen pustiť ho niekde na malej lúke 20 metrov od bytu.
Takže každopádne by si mala zvážiť, či budeš mať čas chodiť s nimi na prechádzky a či budeš mať aj kde, teda či je v blízkosti nejaký les, lúky a podobne.
nemala som ani jedného z týchto psov..ale mám rotvajlera, určite vieš že veľkosťou sú si podobné a poviem ti, že ma v byte takého macka...žiadna výhra a tieto psy, ktoré si uviedla potrebujú poriadny pohyb...im nestačí raz do týždňa ísť na poriadnu prechádzku, oni potrebujú pohyb skoro vždy.... takže dať ich do bytu...vravím...NIE!! tak možno každý deň na hodinku k sebe ale viac pravdepodobne NIE!!!
ahoj. Chcela by som si kúpiť rodezskeho ridgebacka ale žavraj sú hrozne tvrdohlavý a robia si čo chcú.. a že sa zle cvičia... je to pravda? pretože na internete písali že to je inteligentný pes a priatelský...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
My ho mame ale v bude,ked je vonku chladno tak ju zateplyme a ked je zima tak byva v pivnici
Boxer neviem či potrebuje až toko pohybu, ale aj tak, je to dosť veľký pes, takže budú tiež potrebné prechádzky, nielen pustiť ho niekde na malej lúke 20 metrov od bytu.
Takže každopádne by si mala zvážiť, či budeš mať čas chodiť s nimi na prechádzky a či budeš mať aj kde, teda či je v blízkosti nejaký les, lúky a podobne.
Inak veľmi pekné plemená,aj mne sa páčia