Ahoj rodičia od detstva túžia ,aby som bola doktorka no mňa to nepriťahuje ale ani neodpudzuje no ovela viac viem ,že ma baví herectvo a scenáristvo/ režiserstvo chcem poprosiť o radu čo mám spraviť : Potešiť rodičov a ísť na medicínu ,aby boli pyšný aleb
jedna veľmi dobrá rada do života: vždy choď za tým a rob len to, čo ťa baví kašľať na to, že to chcú od teba iní - je to predsa tvoje rozhodnutie, tvoj život, čiže choď len za tým, čo ťa bude baviť
naozaj máš ešte dosť času.
zatiaľ to asi berú tak, že nevieš, čo vlastne chceš, stokrát si to rozmyslíš a cítia sa zodpovední naviesť ťa na dobrú cestu, ale keď si budeš podávať prihlášku na výšku, budeš sa rozhodovať sama za seba.
ak by ťa to vôbec nebavilo, doserieš život sebe a možno aj iným ľuďom, to by, myslím, mohli tvoji rodičia pochopiť.
Veľa rodičov od detí tvojho veku chce, aby boli doktori, právnici a podobne... ale keď im budeš dávať najavo, že ty to tak nechceš, prejde ich to, neboj, nebudú ti časom brániť. Máš ešte toooľko času, kým sa budeš musieť rozhodovať, tak don´t worry Ak ich chceš potešiť, hlavne sa dobre uč.
Naši zo mňa tiež chceli právničku a som niekde úplne inde
aj tak máš vopred dané čo budeš robiť v živote, hociktorou cestou sa vyberieš bude tá správne, len jedna môže byť ľahšia a druhá ťažšia. Zvoľ si intuitívne.
s herectvom sa na slovensku neuplatníš akože 0 bodov, ak chceš byť scenáristka tak napíš nejaký normálny seriál nie tieto trapošiny B. víno a spol. a skôr dnes musíš pozerať na to čo ťa uživí nie baví.....
moja starká zase chcela aby som bola učiteľka a dodnes počúvam, či si to ešte nerozmyslím, veď stále by som mohla skúsiť študovať mama ma zase odjakživa videla za pásom lebo si myslela, že lepšie nič nedokážem úžas
a je síce pekné že ti rodičia dali život, ale zariadiť si ho budeš musieť sama, či ich to poteší alebo nie. nie je to len o peniazoch, aj keď by si zarobila lepšie a mala lepší život, ak by sa z teba stala fajn doktorka, ale keď budeš v živote otrokom a nebudeš robiť to, čo ťa baví, skončíš akurát tak v depke. choď za svojimi snami. ak si v tom dobrá, a naskytne sa ti šanca, tak sa ti podarí niečo viac, než ostatným.
@trtken
ja chcem byť hajuzelbabou, ale ma tam nechcú, vraj nemám na to predpoklady
a k téme
matka ma nútila byť policajtkou, chodila som do prahy, ale behom pol roka som odtiaľ ušla
a matka sa so mnou do teraz baví ako by som jej prebrala frajera
Ani nerozmýšľaj nad tým, že by šla študovať niečo, čo ťa nebaví, len kvôli rodičom. Nenechaj rodičov žiť ich túžby cez teba, ty máš svoj vlastný život, svoje vlastné ciele, tak si za nimi choď
rodičia by ťa v prvom rade mali podporovať, je to tvoj život nie ich, ak ťa baví herectvo chod na herectvo, ked budeš žiť sama s manželom a tvoji rodičia už tu nebudú budeš si trieskať hlavu o stenu prečo si ich vtedy počúvala a robila niečo čo ťa nebaví, takže ži tak ako chceš ty
Určite sa rozhodni podľa seba... Ak s tým tvoji rodičia nebudú súhlasiť, tak im to skús vysvetliť, určite to pochopia.... a ak nie- buď rebel a urob si po svojom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
zatiaľ to asi berú tak, že nevieš, čo vlastne chceš, stokrát si to rozmyslíš a cítia sa zodpovední naviesť ťa na dobrú cestu, ale keď si budeš podávať prihlášku na výšku, budeš sa rozhodovať sama za seba.
ak by ťa to vôbec nebavilo, doserieš život sebe a možno aj iným ľuďom, to by, myslím, mohli tvoji rodičia pochopiť.
možno ich presvedčíš
asi kazda baba chcela byt v 14 herecka ono ta to casom prejde
mas 5 rokov casu toto riesit
Naši zo mňa tiež chceli právničku a som niekde úplne inde
-.-
a je síce pekné že ti rodičia dali život, ale zariadiť si ho budeš musieť sama, či ich to poteší alebo nie. nie je to len o peniazoch, aj keď by si zarobila lepšie a mala lepší život, ak by sa z teba stala fajn doktorka, ale keď budeš v živote otrokom a nebudeš robiť to, čo ťa baví, skončíš akurát tak v depke. choď za svojimi snami. ak si v tom dobrá, a naskytne sa ti šanca, tak sa ti podarí niečo viac, než ostatným.
ja chcem byť hajuzelbabou, ale ma tam nechcú, vraj nemám na to predpoklady
a k téme
matka ma nútila byť policajtkou, chodila som do prahy, ale behom pol roka som odtiaľ ušla
a matka sa so mnou do teraz baví ako by som jej prebrala frajera