Ahojte, dnes som chcel íst von s jedným chalanom a rodičia ma nechceli pustit, vraj preto, že klamem. Najhoršie na tom bolo, že som naozaj klamal, pretože to nebol môj kamoš, ktorého som im spomínal. Bol to jeden chalan s ktorým som sa zoznámil cez zoznam
@erjedna Nedajú si povedať. :ehm:
Ľudí na tejto stránke by dokázal potroliť aj škôlkár, a oni by mali ešte fajn pocit, že sa zapojili do debaty a niekomu pomohli... :-S
@pappkin no ono to nie je také ľahké ako sa na prvý pohlad zdá. Mám ešte pred sebou 2 roky školy a nemám kam ísť. Takže asi tak... a rodičia neviem ako by to prežili. Už som ostal s rodičmi sám, moji súrodenci odišli a je normálne, že sa o mňa boja. Vždy ma berú ešte ako malého chlapca, ale zabúdajú na to, že som dospelý chalan. Proste neustále ma majú pod kontrolou, ja už takto nechcem žiť. Chcem si užívať život ako ostatní.
@ps102 ak narazas na mna, tak ja nie som hlupa a viem si dat dokopy, ze to asi bude fake, ale zamerne som reagovala normalne, lebo uz ma irituje ako birdzaci uz roky rokuce na vsetko reaguju rovnako prikokotene
@simka1311 je to smutné, ale je to tak. Stále ma majú ako malého chlapca o ktorého sa treba starať... neviem možno je to aj tým, že som im povedal o tom, že som gay a boja sa o mňa aby mi niekto neublížil.
Povedz im,že už máš dávno 18 a nemôžu ti zakazovať chodiť von..to im vravím vždy ja ..ale mne nezakazujú chodiť von a ja mám super rodičov...možno je to naozaj tým,že sa o teba viac boja keď si povedal že si gay...ale musia pochopiť,že aj keď si "iný",tak chceš chodiť von a užívať si život a nie byť zavretý vnútri
@jony1212 to nieje nič viac než vyhovorka a stavanie sa do role obete. Prevezmy zodpovednost za seba do svojich ruk, pridus rodičov a vydobi si rešpekt, veď maš preboha 23 rokov, keď skončiš s červenym diplomom tak ani šef ťa nebude vodiť za ručku
Ak máš naozaj 23 rokov, tak v prvom rade nerozumiem, prečo máš potrebu počúvať rodičov. Veď si dospelý človek ,nemôžu ti diktovať čo máš robiť. A ak ti to predsa len vadí, tak sa odsťahuj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ľudí na tejto stránke by dokázal potroliť aj škôlkár, a oni by mali ešte fajn pocit, že sa zapojili do debaty a niekomu pomohli... :-S
a to- ,,spoznali sme sa cez zoznamku" znie vážne vtipne
Dobre ze tadrzia tam doma a povedz nech aj na zahradu ta pustia pokosit