Ninush, urob to takto, NEPYTAJ SA NA TO MAMY, proste ju posluchaj a bud do 21:00 vzdy doma, aby videla ze posluchas, a potom sa skus spytat (povedzme po 1-2 tyzdnoch toho ze chodis do 21:00 poctivo domov), ci nemozes ist raz o hodinu dlhsie lebo idete s kamoskami do kina alebo neviem, ona ti vynimocne dovoli... a ty to dodrz a pridi presne pred 22:00, potom zase chod 1-2 dni o 21:00 a na nic sa nevypytuj specialne, a potom znova skus 22:00, mama bude vediet, ze kazdy den chodis o 21:00, a raz ti dovolila o 22:00 a ty si to dodrzala, tak ti dovoli asi znova...
ja by som to takto... a postupne si castejsie budes pytat do 22:00 a ona ti dovoli, lebo vie, ze si to vzdy doteraz dodrzala...
Mas dost mali vek an to aby si cavargovala tak neskoro vonku. Deti maju byt doma tak do 21 hodine. nechem byt neprijemny ale este patris do ZS a tam mas nieco v skolsom poriadku precitaj si to. Samozrejme nedjem teraz tvrdit, ze sa ma vsetko dodrzovat. Ale .... do 21 hodiny to ti urcite dovolia. Budes mat 18 a potom ta pustia mozno aj do 22 hodine. zalezi totoito aj od toho aky je clvoek povaha a to napr. ja enviem aka si povaha ty. Ale po vacsine sa kazdy mlady chce zabavat pit a tak a tymto ta chcu rodicia aspon ako tak ochranit si myslim.
Keby som ja mame povedal idem vonka tak bude rada, ak nepridem o desiatej
fuuha 25. normalne profesionalna rada ..sa mi paci normalne. Ja sa nepamätam do kolkej som mala vychadzky v 13,ale moja sestra ma teraz tolko a neviem ci by som ju do desiatej pustila. Podla mna do deviatej staci,mozno raz za čas aj do tej desiatej.
hmmm tak ja byt tvoja mama tak ta tiez nepustim tak dlho byt von.ja mam 18 a donedavna som mala ´´vychadzky´´ tak cca do 22:00 aj to nie kazdy den...a v tvojom veku som ledva do 9 mohla byt aj to len cez prazdniny...
a ja ešte doplním Tomáša - 25: samozrejme že zakaždým musíš prísť triezva, nie pod vplyvom omamných látok ani v sprievode polície - to je spôsob ktorý by mohol zabrať..
ja som mala zaciatky tiez take..najprv do 8 a ked sa zadarilo do 9..ale neviem co riesis ked mas 12..sak ja mam 18 a ked chcem ist dakam ku kamoske spat tak musim presviedcat maximalne tyzden a to mam 18..a vzdy ked idem von tak otec zahlasi a nedojdi neskoro..naraza aby som dofrcala o 21:00..ale teraz to uz tak neriesia ale ja sama od seba radsej chodim okolo tej 22:00
nj ja tiež v 13 mohol byt len do 20:00 dakedy do 21:00 hh vedel som sice meskat tak 10 minut ale čo už .....sice poznam aj 13 ročne baby ( siedmacky na ZS) ktore su aj do 4:00 rano vonku ! neviem ako ich pustia ale tak to už je crazy ....a asi viete čo robia
Akoze neviem co riesis....ber to tak ze je to pre tvoje dobro...mozno tvoje kamosky mozu byvat dlhsie ale ber to tak ze ja ked vidim vonku este o 22h nejakych 12-13rocnych tak si uz myslim ze to co je?!
a aspon ta nestihnu niektore pochybne undividua stiahnut zo sebou v chlaste atd ako to uz niektori 13r. provozuju a je to otrasny pohlad a za par rokov su z nich totalne trosky
ja uz mam sice 18 a mozem byt vonku dlho ako chcem ale ked som mala 15 tak som musela byt o 22h doma.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a tam bolo ze musis ich pocuvat do kedy to oni kažu a potom ta aj pustia dlhsie ze ked ti budu verit.. ale ja sa nepytam mamy sak naco...
tak do desiatej to by ti museli moc verit aby ta tak dlho nechali..ale zas v lete je svetlo dlho ja mam stastie ze byvam na prizemi
ja by som to takto... a postupne si castejsie budes pytat do 22:00 a ona ti dovoli, lebo vie, ze si to vzdy doteraz dodrzala...
Keby som ja mame povedal idem vonka tak bude rada, ak nepridem o desiatej
Ja som uzavrela s mamkou dohodu, skolky rok 20:00 vikend 21:00
a letne prazdni, kazdy rok sa mi to predlzuje o pol hodinu, cize tento rok 22:00
a aspon ta nestihnu niektore pochybne undividua stiahnut zo sebou v chlaste atd ako to uz niektori 13r. provozuju a je to otrasny pohlad a za par rokov su z nich totalne trosky
ja uz mam sice 18 a mozem byt vonku dlho ako chcem ale ked som mala 15 tak som musela byt o 22h doma.