Ľudia od 15 a viac aspoň..Ale čakám odpovede skôr od 18+...Aké máte skúsenosti s rodičmi? Aký mali postoj voči vašim začiatkom intímneho života? Kedy ste im povedali o strate svojho panenstva?
Dávali vám kázanie ešte v 18 aby ste sa neopovážili to
uz hodnu chvilu rozmyslam, ze co s tym maju rodicia a preco by som im to mala oznamovat a zatial som na nic neprisla... ved ked nie su natvrdli, tak si domyslia a tym to konci, ee?
haha moja manka o mne uz cez dva roky prehlasuje ze sa chodim ondiť....a moji kamarati co som snimi len kamaratka o nich si mama mysli ze ja viem co snimi robím.... nuž nič o mne nevie....mna tak napadlo že možno ona bola taka za mladi preto sa takto sprava dohovie
mojim rodičom je to jedno, len keď mi bolo tak 17, tak sa ma mama opýtala, či mi netreba kúpiť kondómy, ale treba nebolo, teraz sa už nestarajú, vlastne sa nestarali nikdy do môjho intímneho života (resp. sa starajú len do takej miery, že mi stále rozprávajú o tom, že by chceli vnúča už)
Moja mama mi sama povedala, že nedokázala svojim rodičom do dvadsaťpäťky povedať, že s niekým spala, takže pochybujem, že odo mňa očakáva nejakú úprimnú spoveď o mojich prvých sexuálnych zážitkoch. A keby aj, nepoviem jej to. Nech je prekvapená, keď raz prídem a zahlásim "mami, som tehotná."
nikdy v živote som sa na túto tému s rodičmi nerozprávala a ani neplánujem...ale asi si všetko logicky domysleli...neviem si predstaviť, že by mi do toho niečo hovorili...
@fxx toto povie každý normálny človek a ja si to hovorím tiež, lenže moja mama je skrátka....nie že by bola nejaký náboženský fanatik či čo....ona skrátka...raz sa ma opýtala, či som už náhodou s priateľom nemala "nejaké techtle mechtle"..potom mi zakázala stretávať sa s ním počas jej neprítomnost! (čo sa nedeje) ..potom raz to rozoberala ešte so známou aj s jej dcérou a so mnou a ona povedala, že dúfa, že sa nič nedeje a ja som jej na to povedala, že nie som sprostá(v tej chvíli som bola sprostá, lebo som sa bála jej reakcie keby som povedala"čo ak aj hej, čo teba do toho)..na čo zahlásila"nie si sprostá? takže berieš tabletky?" povedala som nie(čo som si neskôr vyčítala mohla som jej zaklamať že už mám všetko za sebou ale nie, ja musím byť sprostá úprimná...
skrátka ona je taká, že ona sama o to prišla s frajerom mladá a "nechce aby som urobila rovnakú chybu" (lenže ona mala menej rokov(asi 15-16 si myslím), ja už mám vyše 18 )
skrátka najradšej by bola, keby som bola pannou do stovky...a bojím sa jej reakcie, keď s tým začnem..ona by ho zabila a potom mňa..a potom by mučila jeho mrtvolu...a znova ho zabila
@mm47 jj, to sa dnes nenosí, to mi je jasné lenže moja mama to nechce pochopiť, že som v podstate rarita čo sa toho týka...mám vyše 18, čo je na dnešné pomery dosť, s priateľom sa ľúbime...ale ona si asi myslí, že sme frigidní priateľ mi povedal, že počká...kľudne aj rok, že mu to nevadí, keďže na seba máme celý život lenže ja by som už chcela(to už je taká závislosť na láske partnera, že si to už vyžaduje celá moja existencia)
@majuri tak to je taký malý problém no...hlavne ja sa bojím maminej reakcie...lebo jej reakcie sú vždy prehnané, s ňou sa nedá rozprávať ako s dospelým človekom
@kachie : ale zas sa starajú do iných vecí, do kt. by nemuseli ....ale podľa mňa je to tak, že si musíš sama vychovať svojich rodičov postupne a trpezlivo a potom budú takí ako ty chceš
@miro016 nevies o mne ani suche hovno, zakonne je to od 15, skorej som o to neprisla a za to ze mam 16 neznamena ze musim byt pozadu ako vsetky ostatne baby ktorym ide len o to aby sa zhulili a zajebali si, ja mam trochu ine priority. a neviem co je na tom zle pokial sa chranim, je to nejaka skodliva cinnost alebo co? a chranim sa VZDY, nie som sprosta. a nehovor mojim rodicom ze sa im nedivis, lebo o nich vies snad este menej ako o mne ak sa to vobec da a NEVIES co robia a ZA AKE PICOVINY MI ROBIA CIRKUS. cize nepicuj ked hovno vies, ponaucenie. a neobtazuj sa ani odpisovat, lebo naozaj, nic nevies o mne ani mojich rodicoch, tak nemas ani najmensie pravo posudzovat.
tvoja mama zrejme iba tazko znasa vlastnu chybu z mladosti, preto tak reaguje ...
neboj sa jej, povedz jej proste do oci, ze si dospela a ze mas vlastny rozum, ze nerobis s nim nic zle ......
mna ked niekto ide z niecoho (neopravnene) podozrievat, alebo nieco take, len sa na dotycnu osobu chladne pozriem, poviem jej "uraza ma, ze mi nedoverujes", otocim sa a idem prec ............ ani sa nehadam, ani neobranujem, ani neklamem, ani nic nedokazujem... proste to donuti cloveka mat zly pocit z toho co robi
ono, my sme to zatiaľ ešte neskúsili...ale chceme. To je tá dilema, že ak sa to potom dozvie mama..Nad tým som premýšľala, že jednoducho vyjadrím svoj rozumný postoj, len vravím, ona reaguje úplne inak než bežný človek. :/
Inak podobný spôsob používam pri nej tiež to s tým chladným pohľadom a vetou "uráža ma tvoja nedôvera".
ja som sa raz na túto tému rozprávala s mamou a pamätám si jej reakciu k téme, že po vyše roku sa nejaký pár spolu vyspal...zahlásila som jej na to, však čo je na tom, sú spolu, majú sa radi, dokedy mali čakať ? aspoň 2 roky. Toto bola jej odpoveď. Týmto u mňa skončili pokusy niečo jej rozprávať z môjho súkromného života.
ja keď som mala 17 bola som s jedným u mňa a chodili sme spolu ani nie mesiac ... no a ja som bola presvedčená, že mi rodičia spia, lenže sme robili kus hluk ... ráno o 5 či ako išiel on domov a mne v tom momente spoza rohu vbehla matka do izby, vylepila mi a že či som normálna prvýkrát s takým... už ani neviem jak ho nazvala a ja že prečo si myslíš, že sme to.. .. a ona, že myslíš si , že som hluchá? ... a ja že šak čo more ... a potom mi začala dačo hovoriť pičoviny, bo si myslela, že som až taká sprostá, že sme šli bez gumy ... no a nakoniec som sa dostala k tomu, že nie on bol moj prvy sexualny partner .. takže ju skoro jeblo, že nie tesne pred 18tkou , ale hneď po 16tke ... sme sa potom pohádali, bo som jej povedala, že čo si myslela, že keď s niekým som viac jak rok, tak k tomu nedojde? a proste trapas, odvtedy ma s tým buzeruje, také blbé mi to je, už stále ked si tu niekoho dovediem.. aj ked kamaráta a nič nerobíme, tak do mňa džube, že už zas? more mám 18 a toto počúvať :/
@hoperpohroma No a toto ma malo prsvedcit, ze na to uz mas vek? alebo to akoze co malo byt? to, ze o tebe neviem suche (ani akekolvek ine) hovno neznamena, ze teraz musim zmenit nazor, ze na to nemate vek... a nie je to skodlive, ale zbytocne pisat dalej...
@miro016 tak evidentne si to nepochopil, takej obmedzenej hlave ani nema zmysel dalej vysvetlovat ze ty ked poznas kopu ludi co na to nie su zreli nebudem ani ja. len si dalej pokracuj v sudeni ludi ktorych ani nepoznas a hovor im co mozu a co nie, urcite ta vsetci budu mat radi alebo si taky borec len za netom a v zivote dosrana kacicka? jedno lepsie nez druhe, z takych kktkov tazku hlavu mat nemusim
moja mama mi vravela že sa bavili v robote o antikoncepcii a potom sa ma spýtala že či mi ju náhodou netreba...a ja som jej len povedala "zišla by sa " ostala z toho trošku v šoku ale pohodička
moja zlata aj som prisla v 1tich matka o tom vedela aj otec a nenamitali nic lenmi vrvaeli nech si davam pozor.kedze mas 8 tak ich je do toho hovno...sak preboha uz od 1tich sa moze :d a ie to este 18
Aky mali postoj??..ziadny...jedine co hovorila mamina ze nemame nic spravit, to bolo vsetko. Vobec som nepovedala rodicom kedy som prisla o panenstvo ale vedia o tom ze uz som neni. A ako akceptovali mojho partnera??...asi tak ze si mam najst krajsie atd. Ja som si ich nevsimala ked ho lubim tak sa s nim za niekoho reci nerozidem. Podla mojho nazoru moji rodicia vedia o tom ze intimne zijem, ak nie su blby tak si domyslia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Kebyze jej rodicia na to pridu som mrtvy muz
To sa dnes nenosi take veci co si tam popisala
mama mi moze hovorit ze mam nato vek a keby nieco pojdeme po tabletky a mozem jej to povedat
ale ked prislo na tu temu a opytala sa tak sa nepytala sposobom bolo daco, mala si sex, ale typom, dufam ze si este s nikym....
a ked uz by som jej aj pravdu povedala, tak poviem nie a vidim ako jej strasne odlahlo co nezabudne doplnit vdakabohu
cize ma smolu, sama sa o tuto informaciu ukracuje
skrátka ona je taká, že ona sama o to prišla s frajerom mladá a "nechce aby som urobila rovnakú chybu" (lenže ona mala menej rokov(asi 15-16 si myslím), ja už mám vyše 18 )
skrátka najradšej by bola, keby som bola pannou do stovky...a bojím sa jej reakcie, keď s tým začnem..ona by ho zabila a potom mňa..a potom by mučila jeho mrtvolu...a znova ho zabila
@edisek asi tak by to platilo pre môjho priateľa
@chingula @hajzelbaba @66janica6 @lawey @ohavnost @thiness @helliumka @alysia @vlcica1989 @smajdalf štastní to ľudia
@mm47 jj, to sa dnes nenosí, to mi je jasné lenže moja mama to nechce pochopiť, že som v podstate rarita čo sa toho týka...mám vyše 18, čo je na dnešné pomery dosť, s priateľom sa ľúbime...ale ona si asi myslí, že sme frigidní priateľ mi povedal, že počká...kľudne aj rok, že mu to nevadí, keďže na seba máme celý život lenže ja by som už chcela(to už je taká závislosť na láske partnera, že si to už vyžaduje celá moja existencia)
@majuri tak to je taký malý problém no...hlavne ja sa bojím maminej reakcie...lebo jej reakcie sú vždy prehnané, s ňou sa nedá rozprávať ako s dospelým človekom
@zuzik24 moja mama si to myslí seriózne
Dam ti radu , ognoruj mamu ked sa bude dozadovat niecoho takeho ako pises da ti zaracha?> nech da , aj tak chod von ...
aj ked mam pocit ze doma si myslia ze nie som panna asi od 15 a vsak nech si myslia je mi to jedno
a zase sprosti nie su aby si mysleli ze sa chodim ku chlapom porozpravat
@mm47 a tak prvotný cieľ je celý život druhá vec je ako to naozaj dopadne ďakujem
nj, ale pri nej sa ťažko používa táto taktika..je naozaj veľmi schopná vo vyrábaní pekla zo života
@najivna tento prístup sa mi páči
neboj sa jej, povedz jej proste do oci, ze si dospela a ze mas vlastny rozum, ze nerobis s nim nic zle ......
mna ked niekto ide z niecoho (neopravnene) podozrievat, alebo nieco take, len sa na dotycnu osobu chladne pozriem, poviem jej "uraza ma, ze mi nedoverujes", otocim sa a idem prec ............ ani sa nehadam, ani neobranujem, ani neklamem, ani nic nedokazujem... proste to donuti cloveka mat zly pocit z toho co robi
aspon u mna to vzdy platilo
ono, my sme to zatiaľ ešte neskúsili...ale chceme. To je tá dilema, že ak sa to potom dozvie mama..Nad tým som premýšľala, že jednoducho vyjadrím svoj rozumný postoj, len vravím, ona reaguje úplne inak než bežný človek. :/
Inak podobný spôsob používam pri nej tiež to s tým chladným pohľadom a vetou "uráža ma tvoja nedôvera".
keď som nemala 18 tak mi furt hovorili, chalana si nájdeš až po výške... už mám po 18tke a berú to v pohode... nech si robím, čo chcem