Miešali sa vám alebo vám vyslovene zakázali rodičia vzťah? No vzťah, skor chalana (babu) ako ten vzťah. Počúvli ste ich? Ja mám zaracha a existujeme na esemeskách, neviem či to skončit alebo v noci vypadnúť z domu za ním ako posledné dni a tváriť sa aspoň
nie..mozno z toho dovodu,ze som chalan a dievca asi nemoze byt odo mna horsie ..a aky je ten chalan?jak je stary,kam chodi na skolu..to vsetko moze byt pre rodicov dolezity faktor..byt tvojim fotrom tiez by mi prekazal nejaky starsi sfetovany punkac alebo pod.
Este nikdy, aj ked sa im nepacilo ze mam rad mladsie. Ale nepacilo sa im to kvoli tomu, ze si mysleli nieco co nie je pravda. Casom zistili ze si viem vybrat plnohodnotnu partnerku a tak sa mi do toho prestali totalne miesat.
áno,mama tomu chalanovi zavolala a začala mu nadávať že je to obyčajný úchylák a pedofil a že ak mi nedá pokoj,zavolá na neho políciu..
haha,po čase sme sa rozišli(proste už to nešlo,ale nie kvôli mame),ale kamośmi sme doteraz
i keď ja by som na tvojom mieste utiekla z domu aspoň v noci..a byť chvílu šťastná..a keby aj to tvoja mama zistila,aspoň by pochopila ako po ňom strašne túžiš!
hej inak pokial ta ten chalan kazi,tak maju urcite pravdu..a je hlupost trucovat..utekat z domu tie fotky z tvojich "ozran party" ..no neviem,tvoja vec
áno, miešali sa mi do toho...lebo ja mám 15 a on mal 25 a bol to síce dobrý chlapík...no ale proste zakázali mi to naši...a ja som s tým nič nemohla urobiť...
neviem, popravde keď som mala 15, tak sme robili iné veci
ale čo! ber to tak, že niektrí rodičia sa miešajú do života aj keď máš 23.. stále si ich decko a oni si to nejak neuvedomujú že si dospelá... takže máš eštelen 15, sa máš na čo tešiť
pre boha, to čo máš za rodičov? toto je podľa mňa choré. akoby si nemala vlastný rozum, kurnik, moji rodičia vedia, že mne nemôžu takmer do ničoho kecať. keď im poviem, že idem preč, tak idem preč. a bodka. kamarátov ani chalana mi nevyberajú. práveže sú radi, keď priateľov a chalana mám. povedala by som, že sa dokonca o mňa občas boja, či sa vydám, keď ma furt s nikým nevídavajú. tvoji rodičia to asi v hlave nemajú celkom v pohode. ako sa máš naučiť žiť, keď žiješ v zlatej klietke? sloboda nie je o tom robiť si čo chceš, ale vedieť, čo robíš bez toho, aby ťa musel niekto kontrolovať a tak, aby si neobmedzovala nikoho iného. skús im to vysvetliť, že ich prístup je nenormálny...
mne by to nemohli zakázať, lebo by o tom nevedeli a keby sa dozvedeli, tak by aj tak nič nespravili, lebo zaracha nezvyknú dávať, mala by som prednášku o tom, že sa mám teraz venovať škole a pod. že mám na to čas, ale tak oni by si zvykli a potom by sa každý deň pýtali, že kedy bude svadba
naco by som o tom pre boha hovoril rodicom... som realista ... vztah v tomto veku a buducnost ? teraz je to uz ine... som starsi rozumnejsi podla toho si hladam aj adekvatneho partnera ale s prepacenim tak zvane ""vztahy"" pubertalnych odchovancov su len nieco na co sa bude spominat nic viac....
tak akože nehovorila som to nikomu pre vysvetlenie asi len že...malé mesto.
....@4 a...mama to vie, mama je v pohode akurát že mama je pol mesiaca v robote. a presne to čo si napísala robím. síce je to o ničom ale stojí to za to kratkodobé štastie..
@5 ožran party? no jak myslíš je alkoholizmus zájst s kamáratmi na pivo? a to ja si vascinou aj tak dávam kofolu, nevadí
@17 ...ak neveria mne a mojej výchove neveria ani sebe. a to už nie je moj problém. nech to vyznie akokolvek cynicky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
haha,po čase sme sa rozišli(proste už to nešlo,ale nie kvôli mame),ale kamośmi sme doteraz
i keď ja by som na tvojom mieste utiekla z domu aspoň v noci..a byť chvílu šťastná..a keby aj to tvoja mama zistila,aspoň by pochopila ako po ňom strašne túžiš!
ale čo! ber to tak, že niektrí rodičia sa miešajú do života aj keď máš 23.. stále si ich decko a oni si to nejak neuvedomujú že si dospelá... takže máš eštelen 15, sa máš na čo tešiť
....@4 a...mama to vie, mama je v pohode akurát že mama je pol mesiaca v robote. a presne to čo si napísala robím. síce je to o ničom ale stojí to za to kratkodobé štastie..
@5 ožran party? no jak myslíš je alkoholizmus zájst s kamáratmi na pivo? a to ja si vascinou aj tak dávam kofolu, nevadí
@17 ...ak neveria mne a mojej výchove neveria ani sebe. a to už nie je moj problém. nech to vyznie akokolvek cynicky.
inač..15 a 20 je taký strašný vekový rozdiel?