Cauko birdzaci aky mate vztah s rodicmi? Resp mali, ked ste s nimi kedysi zili? Hovorili ste im pravdu o vsetkom, nali ste otvoreny vztah ako najlepsi priatelia alebo ste im museli casto klamat, ked ste chceli ist von, tajit frajera atd, lebo by ste mali
Hovorím všetko, nemám čo tajiť, veľa toho ani nerobím, keby chcem ísť von, tak sa len potešia, že konečne idem. A keby chcem frajerku, tak čo je za somarina ju tajiť? To sa mám za ňu hanbiť, či ako? Tomuto mysleniu nechápem. Ale tak ja nechápem veľa veciam čo iní robia, takže v pohode.
velmi zly vztah sme mali dokial som sa neodstahovala aj ked som sa snazila byt nejakym sposobom uprimna alebo sekat dobrotu tak to nefungovalo, takze jedina moznost bola mlzit, klamat, prikraslovat pravdu.
Mám úžasných rodičov, máme spolu skvelý, pohodový vzťah .. ale klamala som im ako tínedžer ( Ew fuck veď ja ním ešte stále som xD) ale to si myslím, že je úplne časté keď máš 15 a chceš ísť na párty tak holt povieš mamke že ideš spať ku kamoške no xD
mam najlepšie oca na svete, je môj kamko, vo všetkom ma podporuje, dáva mi rady, keď potrebujem atd a hovoríme si dosť vela ale samozrejme aj máme svoje tajomstvá
mala som s mamou taky.. ziadny vztah. nemusela som jej v podstate ani klamat.. Lebo sme sa o nicom takom nerozpravali.. ale ked som sa odstahovala, tak sa to troska zlepsilo, aj ked stale sa s nou moj frajer rozprava asi viac ako ja
@fakecocacolazero mame to podobne...ja ked som niekedy chcela ist na chatu alebo na noc prec, alebo nebodaj dlhsie jak do 11 von, tak mi to zakazali uplne...cize som im musela velakrat klamat a este aj stale klamem niekedy... Pri mnohych veciach to nelutujem aspon mam zazitky
S otcom to je ťažké, je preč a nikdy sme sa nejak extra nerozprávali o ničom a teraz tomu nieje inak. Väčšinu vecí čo viem som sa naučil sám ale samozrejme s mamkinou podporou. S tom som si vždy dobre rozumel až kým neprišlo moje divné mrzuté obdobie, kedy sa nedokážem poriadne porozprávať s nikým v rámci domácnosti.
Takze momentalne im klamem len v tom ze sem tam idem k frajerovi domov aj ked s tym nesuhlasia vlastne ani s nasim vztahom, no pravda je ze vkuse sa vonku byt neda, ale nasich jednoducho nepresvedcim hlavne otca dost tazka povaha
@wowko čože? doniesť frajera tesne pred svadbou? akože, keby ti povedal, že po škole tak dobre, to kedysi hovorili aj mne, ale pred svadbou? to je dosť... akože ho nechcú vôbec spoznať ani nič je dosť smutné...
@alex458 nie nechcu, povedali ze este sme spolu len pol roka a to je malo nato aby ho uz mali spoznat... Ze po dlhsom case mozno podla mna to ze pred svadbou nemysleli vazne...ale toto ma kus hneva ze ho nepoznaju ani nechcu a uz mi hovoria ze nie je pre mna vhodny... A ja neviem co mam robit ja s jeho rodicmi vychadzam aj jeho to trapi ze nemoze ku nam prist...neviem ako ich mam presvedcit, asi este pockam, lebo kebyze ho predstavim neplanovane riskujem u otca ze mi narobi hanbu, on je nevyspytatelny a strasne vyryva
@wowko no, ako na jednej strane to aj chápem, v dnešnej dobe sa vzťahy rozpadávajú ale stále mi príde divné, že ho nechcú spoznať. Naši chceli môjho spoznať už po prvom dni chodenia ale jo, ešte počkaj a uvidíš, hádam sa to zlepší
@alex458 tak kazdy ma inych rodicov...moji su jednak starsi a oni vyrastali v dobe kedy sa predstavovalo az pred svadbou abo po rokoch... A neponohlo ani moje vysvetlenie ze uz to tak davno nie je mamka je v pohode ona by ho aj chcela spoznat len sa vo vsetkom podriadi ocovi ktory je dost autoritativna povaha posledne roky co je na dochodku sa fest uzavrel do seba ani so sirsou rodinou uz nelomunikuje, a je skoro vecne podrazdeny
Moj oco bol zo zaciatku sekera ..takze som klamala od strachu aby som nedostala na riť
Az do casu ked sa ma oco pekne krasne opytal ze ci mam frajira ..a ja 9dvazna ze uz ano mala som 16 ... a potom som frajirka priniesla domov predstavit ..takze to bolo este lahsie ako som cakala a zbytocne som o vsetk9m klamala a tajila
Úplne v pohode až na to, že nemám rada keď zo mňa ťahajú veci o ktorých nechcem hovoriť. Človek má potrebu mať aj nejaké tajomstvo alebo niečo také... No a naši o mne chcú vedieť všetko.
mamku som nevidel 4 roky, a tatka asi tak 8. S mamkou som sa stale hadal pretože vinko mala radšej ako mňa a s tatkom som mal dobry vztah pokial neodišiel keď som mal 9
vacsinu casu som im klamala kam presne idem, s kym idem.. a ked neklamala tak priklaslovala
vzdy som len povedala, ze "prespim u kamaratky"...
co oko nevidi, to srdce neboli...
S mamou mame velmi dobry vztah a s otcom dost onicom. Mojho otca neznasa cela ulica, ale to asi preto, ze moj oco neznasa uplne kazdeho cloveka na svete. Len mna o trochu menej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Az do casu ked sa ma oco pekne krasne opytal ze ci mam frajira ..a ja 9dvazna ze uz ano mala som 16 ... a potom som frajirka priniesla domov predstavit ..takze to bolo este lahsie ako som cakala a zbytocne som o vsetk9m klamala a tajila
vzdy som len povedala, ze "prespim u kamaratky"...
co oko nevidi, to srdce neboli...