Sú aj na vás vaši rodičia prísni ... myslím tak.. že vás nechcu pustiť napr. na chatu ? alebo tak ? ja mam s tym večný problém... uz ma to unavuje... alebo zasa su v pohode.. ze mozete ist na kraj sveta a im je to viacmenej jedno (nie jedno ale ze im to n
mama nema problem, vzdy povie, ze je to naposledy, ale vzdy ma pusti .. ale cca pred tyzdnom a pol som mala jeden pruser a tak si teraz zase pockam, kym ma niekam pusti na noc a viac.. ale tak nejak uz mi to nevadi teraz na konci prazdnin
Mamii, idem na chatu, prídem zajtra, čús! - už si zvykli Ale v tej šestnástke to veru bolo ťažšie. Párkrát som si navymýšľala rôzne pyžamové párty so spolužiačkami...
do takých 15stich som mala pri sebe dobrého badigárda, verili mu a všetko bolo okej. potom už badigárd nebol, všetko to prasklo a do osemnástky som bývala doma s úderom pol jedenástej... teraz by už bolo fakt smiešne, kebyže mi dávajú večierku, ale zbaviť sa toho syndrómu, čo majú rodičia, je ťažké. ale hlavne sa im snaž nedávať podnety na to, aby pindali.
@tenario ... ja viem ožieračky atd... ale ja nemam v plane sa ožrat ani nič podobne... ja nesom ten typ ... chapeš.. a este s frajerom idem a jemu aj celkom doveruju ah jaj... complicated ...
Nemal som s tým nikdy problém, keď chcem byť dlhšie vonku, tak zavolám, že prídem neskôr.
Keď chcem ísť niekde na chatu, tak to len oznámim, že idem, oni sa spýtajú, že kde a s kým, poprípade im dám telefonne čislo na človeka, ktorý tam bude v prípade, že by sa mi nevedeli dovolať a tým to hasne.
@mamradadeli pokiaľ to je blizko mesta, tak poviem presnu lokaciu (nastastie to nikdy nekontroluju , pokial daleko, tak si vymyslím prve miesto v blizkom okolí ... slovom "tam" som to iba zhrnul D
ja som do 18 nechodila na chaty, takze som s tymto problemy nikdy nemala...na prvej chate som bola v 18-tke a od vtedy som na ziadnej nebola ..teraz ked niekam idem aj na celu noc, tak len poviem s kym idem, kam a kedy sa vratim...nejako moc mi do toho nefrflu..niekedy sa ja sama o seba bojim viac ako oni o mna
v 16ich ma tiez nepustali hocikde.. ale teraz, ked mam dva a pol roka uzasneho priatela, tak v pohode... ale hovorim im to stylom "mami, mozem ist na chatu? teda..mami..ideme na chatu"
Na chatu ma v pohode pustili aj v 16-ich ak vedeli že tam ide buď bratranec,alebo sesternica alebo pár kamarátov,ktorím naši veria....ale nebolo im to moc po vôli niekedy ale pohode...a keď chodím von jednoducho im poviem že idem von a s kým a neni problémo,keď sa nevraciam do polnoci mi zavolajú poviem že sa zdržím a pohode...v tomto sú moji rodičia fajn akurát mám ten problém,že aj po obyčajnej kofole sa mi trochu zmení hlas a mama to hneď vycíti a povie že som opitý...
No niekedy to lezie na mozog ale treba si uvedomiť že su to naši rodičia a my sme ich deti a maju starosti . Timto ta aj vychovavaju hej budeš mať decko a ako budeš nanho prisna? napr...
Syn: Mamo idem preč! vratím sa o 20 rokov nevolaj my
Na všetky takéto stanovačky a chatovačky používam že idem spať ku kamoške. Uveria a je. A keď to praskne tak im ukážem že som v pohode neožratá nenabúchaná a tak
@natalie666 to nieje také že chaty... proste raz za čas isť trošku do iného prostredia... ja tu nehovorím že sa idem ožrať... trošku kde bude len viac sukromia kde mam svojich naj kamaratov , lásku a tak... a myslím že som na tom dobre v porovnaní s 13 ročnými dievčatami čo pod mojimi bránami si tu balia trávu a bohvie čo ...
čo sa chát a takých vecí týka, nie....práveže mňa mama furt vyhadzuje, že mám niekam ísť a tak...ale jja nikam ísť nechcem a to si nijakovsky nedá vysvetliť...
Na chatu ma nepustia,na stanovačku tiež nie,spať ku kamoškám tiež nie, večierku mám o pol 10 a to mám 15...občas to dosť slušne lezie na nervy... keby mi aspoŇ tú večierku dali na neskôr keďže bývam polhodiny od všetkých mojich kamošov...
och mi daťo hovor.....hihi chata?nno to som, nanu zdrfhla z kamosmi leb i nak nwm ic ib map ustila..mno misela si ze som u kamoski ale newadi mno co uz v zivotem usime aj klamat.....aj ked necmeem....
mňa začali naši púšťať ani neviem kedy, ale vyriešilo sa to odchodom do Blavy a tam som bol v podstate free as a bird ... a doteraz som.
Ale dodnes si pamätám, ako ma foter raz po neskoršom príchode domov zdrapil rovno pri dverách a preletel som cez celú chodbu a zbieral som sa na jej konci ... ale to sa stalo iba raz.
Asi treba vydržať do VŠ a potom sa tieto veci vyriešia.
Alebo čakať na zázrak a dúfať, že foter sa prestane hrať na Bodyguarda svojej malej dcérenky.
Čo pochybujem, že sa stane.
Ale - možno raz motyka vystrelí a nejakej Slovenke sa to do roku 2100 stane. Prídem osobne pogratulovať, ak to budeš Ty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
"kde?"
"tam"
"dobre"
takto to funguje u nás... i ked neviem dokedy
Keď chcem ísť niekde na chatu, tak to len oznámim, že idem, oni sa spýtajú, že kde a s kým, poprípade im dám telefonne čislo na človeka, ktorý tam bude v prípade, že by sa mi nevedeli dovolať a tým to hasne.
ako o mne rozhoduje matka, ocino o týchto veciach ani nevie
Ale zas viem si povedať svoje, keď tá prísnosť či strachovanie je prehnaná...
rodič:de ideš?
ja:het
rodič:kedy prídeš?
ja:zajtra/za týždeň/boh vie kedy
rodič:dobre keď budeš môcť prezvoň že žiješ.
takto to funguje u nás už dosť dlho cca od mojich 15
Syn: Mamo idem preč! vratím sa o 20 rokov nevolaj my
Mama: ok čaw nevracaj sa
chvalabohu aj stanovačky, chatovačky, festivaly koncerty mam dovolene ... klop klop
Ale dodnes si pamätám, ako ma foter raz po neskoršom príchode domov zdrapil rovno pri dverách a preletel som cez celú chodbu a zbieral som sa na jej konci ... ale to sa stalo iba raz.
Asi treba vydržať do VŠ a potom sa tieto veci vyriešia.
Alebo čakať na zázrak a dúfať, že foter sa prestane hrať na Bodyguarda svojej malej dcérenky.
Čo pochybujem, že sa stane.
Ale - možno raz motyka vystrelí a nejakej Slovenke sa to do roku 2100 stane. Prídem osobne pogratulovať, ak to budeš Ty