Hej, tiež som nebola nadšená (ani maminka, očividne . Vlastne to chápem - veď kebyže mám dcéru, neviem, neviem, či ma nepokúša zistiť si, či je ku mne priama, ak by sa mi dostalo šance. Ale asi by som pri troche sily radšej zabudla na túto možnosť a zavrela "denníček", pretože občas je asi naozaj lepšie NEVEDIEŤ .
Najviac ma ale dopália babky, to je úplne divné. Pri nich nemám súkromie prakticky nikde, takže lepšie byť ako slimák - brať si všetko všade so sebou v nejakej príručnej ulitke .
no tak to ta krasni ludia teda vychovavaju, ked sa ti hrabu v sukromi... a potom sa cuduj svete, ze "dnesna maldes je taka a taka".... je to len obrazom starsej generacie...
fuh.. tak to by som sa veľmi urazila.. mne aby sa niekto rýpal v súkromí?!
tak to nie. kedysi mala moja mama také ťahy, kukala mi vačky, nachádzala cigarety a také veci.. ale to už prešlo. vtedy som mala 15 a bola som hlúpa puberťáčka. teraz bez rannej cigošky s mamou ani nezačnem deň.
Keby sa to stalo už mňa( čo sa nestane lebo našich moje správy a podobné veci netrápia), môžem si nechať otvorené čo chcem a aj si nechávam.. tak by mi to bolo asi totálne jedno. Nech sa pozrú. Iné by bolo, keby mám naozaj 18 a viac
Vždy som chcela mať maminu ako aj najlepšiu kamarátku, že jej všetko poviem, všetky tajomstvá, všetko čo sa deje v škole, vonku, alebo s chlapcami.....keď som chcela, a niečo som hovorila...najprv sa tešila z toho, že sa so mnou takto dlho nerozprávala....no keď sme sa pohádali, alebo medzi nami niečo škrípalo, v tom momente vytiahla na mňa všetky veci, ktoré som jej povedala všetko obrátila, všetko povedala fotrovi a potom som ja bola z toho tá najhoršia...
tak isto ako môj starší brácho! nemám vlastný notebook, máme 2 compy, pri tom jeden je ako tak môj ale mám tam vlastný priečinok, s vlastnými vecami...a čo??..furt mi tam chodil, narážal na fotky čo tam mám, alebo čo som sa ja sama fotila...no súkromie ako pome jebať! ....polovicu fotiek mám síce na USB, ale keď človek chce mať spomienky a hoci čo svoje v compe, aj tak to nemôže mať, lebo tak či tak to bude použité proti vám...a to dokáže človeka fakt že nasrať...a teraz som taká vytočená, že by som niekoho v tejto chvíli dobila!
Mne sa to našťastie nestalo, pre istotu vždy keď odchádzam od PC tak sa poodhlasujem, aby sa nikde nemohli dostať, ale v podstate mám svoj notebook, takže na ten mi nikto z rodičov nechodí a myslím, že ani ich tie správy nejako nezaujímajú
@ejmidv toto s tými rozhovormi s mamou máš pravdu, to aj u mňa je niekedy tak, proste jej niečo poviem a ona to potom vždy prekrúti, niečo podomýšľa atď.
@anitchka šak jo, preto som s tým už skončila a mame nič nepoviem, už sa nestarám ani do toho, či sa s ocom hádajú, alebo či niekedy plače, alebo hocičo iné...pretože taký vzťah, ako si ku mne vytvorila, si vytvorila ona!..dokonca mi liečiteľ hovoril, že som sa do toho moc starala, a že som strašne dosť vnímavá, preto mám aj problemy s chrbtom...
Ja už som len rada, keď vypadnem z domu niekam a mám pokoj, lebo najväčšie nervy, ktoré zažijem, sú doma!
u mňa neplatí pravidlo, všade dobre, doma najlepšie!
Mne sa to nastastie nestalo (zatial) a dufam ani nestane lebo je vrcholne trapne ked sa rodicia hrabu vo veciach a nie to este citat spravy na fb..ona sama si uskodila lebo na teba sa nema pravo hnevat jedine ty mas pravo byt nasrata a RIADNE
súkromie? u nás také nič nie je..tiež vždy keď tu mám niečo otvorené a na 10 sekúnd idem preč, stále číham, či tu mama nie je. To je niečo strašné. A áno, dozvedeli sa strašne veľa vecí.
A dostali sa veľakrát aj do SMS-iek..a bolo tam dosť veľa zlých vecí a aj o sexe a tak..a vtedy bol koniec, keď s tým chalanom, s ktorým som si to písala, tak mu potom volala a chcela na neho zavolať policajtov (ako keby to mali vyriešiť (ach) )..
mne sa zatiaľ ešte nestalo, ja sa radšej zo všetkého odhlásim, keď idem preč od PC a mám pokoj...na heslo mi zatiaľ neprišli a čo sa mobilu týka, ešte som ich nenačapala že by mi do neho pozerali ale aj keby, nemám tam nič také, čo by ich šokovalo lebo také správy, z kt. by sa o mne mohli niečo zlé dozvedieť si vymazávam oni sa len kedysi vyhrážali že sa mi raz pozrú na ten nick, že s kým si píšem, ale zatiaľ nič neskúšali
@muf zlaté od teba ale teraz sa normálnym doktorom nedá vôbec veriť..neviem, každý má na to iný názor jeden tvrdí to, druhý to..ale všetky choroby, ktoré človek má, sú v myšlienkach..naozaj! prečítaj si o tom pár kníh, alebo si prečítaj jednu - Miluj svoj život! a pohlad na život zmeníš hneď...čo si myslíš, z čoho sú vredy? z čoho sú bolesti hlavy? z čoho ta bolia chodidlá nôh? nad tým si nikdy neuvažoval ....všetko je len v hlave....každý ti povie niečo iné...doktor ti dá prijebané lieky od bolesti...stačí sa porozprávať s takým "múdrym" človekom niesú to bludy, ver mi .
moja mama s pc vôbec nevie robiť, takže takého niečoho sa nebojím ale už veľmi dávno, mi tušim raz čítala denník.. neviem to naisto, ale vedela veci, o ktorých by sa normálne asi nedozvedela... takže som mala také podozrenie..ale teraz je už to neaktuálne, takže mi to nevadí otec ma vôbec nekontroluje čo robím na počítači, verí mi.. hľadať nejaké moje súkromné veci by ho podľa mňa ani nenapadlo. a keby mi niečo také našli bratia, tak mi to ani moc nevadí, verím im, že by to nepovedali.
mala som otvorený skype kde som sa s priateľom rozprávala fakt o všetkom, a ocino bol v mojej izbe, tak som to minimalizovala, a keď som prišla späť bolo to na ploche....otvorené okno. Prišla som za ním, že prečo to čítal, a tváril sa že nevie o čom hovorím...tak mi je to fuk
Raz bola som menšia, a písala som si denník.. a mama mi vravela že oco ho celý prečítal.. a chodil s ním za mamou že či chce vedieť čo tam mám. No, mamina múdra povedala že nechce A potom, mama niekedy fotky pozerá... ale to mi nevadí vôbec .. inak sa mi nič podobné nestalo. Skôr si myslím že teraz mamina vie už o viac veciach napr. s FB ako inokedy niekedy, ked prišla do izby som FB zaraz zminimalizovala ale teraz nič také
tak urcite sa stalo ze sa dozvedeli o necom co som nechcel ale zas take vazne to nebolo mna by mama asi vyhodila z domu kebyze zisti ze nekedy hulim (teda ja hulim mozno raz za rok ale o to nejde) no ale nemala by citat tvoje spravy to je fakt skarede od nej podla mna.
a s tym priatelom si sa preco hadala ? ja som bol tiez 4 dni spity teraz na velku noc
moja mati robi to iste, ale je mi to uplne jedno, vyziape sa na mna, ma blbe pripomienky, ja to ignorujem a mam pokoj, taketo veci ma nedokazu rozculit, aj ked uz sa dozvedela vela veci, o ktorych by nemala vediet a malo by byt aj v mojom zaujme, aby sa nic nedozvedela... ale ako vravim, staci ignorovat, ona sa casom zmieri
Pc mam svoj vlastny a zaheslovany takze sa nebojim ze by mi tam niekto smatral. Avsak parkrat som mal iste konverzacie pod paplonom s osobou ktoru zboznujem a raz to zacula mama a stala pri mne a pocuvala. prve co povedala ked som ju zbadal bolo ze ty volas na eroticku linku?! Som povedal ze nie a kludnejsia odisla. Ale na druhy den som myslel ze ma porazi...
@torpedo08 ale 4 dni bol volaký mimo..posledný deň úplne skonal..a v bare sedel a spal...víííš, pekný pohlad na ňho nebol...ja nepijem vôbec, tak mi to aj trošku vadí...ako v pohode že občas si len tak vypije s kamarátmi, ked je so mnou..ale čo je moc to je moc...som mu to koľko krát aj normálne hovorila...ale teraz mu to naozaj dosť bolo ľúto a uvedomil si to ..nechce ma stratiť, tak verím, že urobí pre to všetko aby to aspoň trošku obmedzil
@ejmidv nj prajem mu to a aj tebe nech to obmedzi , len to je tazke ked nekdo raz chlasce tazko sa s tym prestava ,to hovorim z vlastnej skusenosti v nedelu si poviem ze uz nebudem a v piatok som zas mimo
skoro všetci rodičia su rovnaki..aj mne chodia len tak do izby ked sedim za pc a v pohode mi zizaju na obrazovku, ved co..a otec si parkrat aj zobral moj mobil, neviem co tam robil..a ked bol vypnuty, tak si aj heslo pytal..noo toto by som ja svojim detom nerobila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Asi by som si zbalila veci a odišla, keby mi bezdôvodne čítali nejaké správy alebo niečo
A keď máš nejakých "kostlivcov v skrini" a rodičov čo radi sliedia, priebežne si maž správy.
Najviac ma ale dopália babky, to je úplne divné. Pri nich nemám súkromie prakticky nikde, takže lepšie byť ako slimák - brať si všetko všade so sebou v nejakej príručnej ulitke .
no tak to ta krasni ludia teda vychovavaju, ked sa ti hrabu v sukromi... a potom sa cuduj svete, ze "dnesna maldes je taka a taka".... je to len obrazom starsej generacie...
tak to nie. kedysi mala moja mama také ťahy, kukala mi vačky, nachádzala cigarety a také veci.. ale to už prešlo. vtedy som mala 15 a bola som hlúpa puberťáčka. teraz bez rannej cigošky s mamou ani nezačnem deň.
Naštvalo ma to a poriadne!
tak isto ako môj starší brácho! nemám vlastný notebook, máme 2 compy, pri tom jeden je ako tak môj ale mám tam vlastný priečinok, s vlastnými vecami...a čo??..furt mi tam chodil, narážal na fotky čo tam mám, alebo čo som sa ja sama fotila...no súkromie ako pome jebať! ....polovicu fotiek mám síce na USB, ale keď človek chce mať spomienky a hoci čo svoje v compe, aj tak to nemôže mať, lebo tak či tak to bude použité proti vám...a to dokáže človeka fakt že nasrať...a teraz som taká vytočená, že by som niekoho v tejto chvíli dobila!
Ja už som len rada, keď vypadnem z domu niekam a mám pokoj, lebo najväčšie nervy, ktoré zažijem, sú doma!
u mňa neplatí pravidlo, všade dobre, doma najlepšie!
PRESNE PRESNE PRESNE!
akoby si hovorila moje problémy s rodičmi..
súkromie? u nás také nič nie je..tiež vždy keď tu mám niečo otvorené a na 10 sekúnd idem preč, stále číham, či tu mama nie je. To je niečo strašné. A áno, dozvedeli sa strašne veľa vecí.
A dostali sa veľakrát aj do SMS-iek..a bolo tam dosť veľa zlých vecí a aj o sexe a tak..a vtedy bol koniec, keď s tým chalanom, s ktorým som si to písala, tak mu potom volala a chcela na neho zavolať policajtov (ako keby to mali vyriešiť (ach) )..
takže aj také EXTRÉMY mám aj ja..
a s tym priatelom si sa preco hadala ? ja som bol tiez 4 dni spity teraz na velku noc
ja mu už verím