Ako mám presvedčiť rodičou,aby mi dovolili psíka? pls,bývame v byte a chcem malého mopsa ale nedovolia mi to..máte niekkto psa v byte? a ako ste presvedčili rodičou? blbé pripomienky si nechajte..dakujem za rady ♥♥
oni vedia, prečo ti ho nechcú dovoliť.. po týždni - mesiaci ťa prestane baviť starať sa o neho a im sa to zrejme tiež nechce, resp. majú dosť svojej roboty..
nechávam si blbé pripomienky pre seba oni vedia prečo ti ho nechcú dovoliť skús každé ráno o šiestej venčiť niekoho psa chcelo by sa ti to robiť každé ráno ?
@outsider A keby len rano - aj poobede, ked dojde(s) unaven(a/y) zo skoly a vecer, ked uz by si najradsej isiel spat a ked je to stena, tak vlastne toto vsetko na druhu .
Hmm, no a tych ponicenych veci, aby som nezabudla.. Clovek sa hned prenesie cez materializmus .
jeziskove nozicky hladke ... po srdieckujte sa uz z toho vsetkeho ♥♥♥♥...... jezis maria pane boze svaty jozef .. do pici ja uz na toto nemam nervy , uz , ja zomrem ako 20 rocny na to ze mi rupnu nervy z tohoto ..... ja viem ze je to naozaj detail ale ked toto vidim vsade denne tak mi to naozaj vadi ... nie nemozem to ignorovat ..... pred tym nez niekomu predaju pocitac tak by mu mali spravit testy ze jak sa vyjadruje na internete lebo toto je absolutne chore .... postavit do rady , gulka do cela kurva ... dobre , idem si dat sprchu a idem prec lebo toto je too much ..
Nedovolia ti to lebo si este mala o par dni ta to prestane bavit a tvoje mile steniatko vyhodite na ulicu alebo v tom lepsom pripade skonci v jednom z preplnenych utulkov na Slovensku...Ked uz chces psika pomoz utulku....Bavilo by ta chodit s nim rano na obed aj na vecer? Vies kolko trpezlivosti treba pri vyhove steniatka? my sme s tym nasim boli stale v kuse aby nam zbytocne neocikavala byt a naucila sa cikat von..mat psika je fajn...Ale ak tvoji rodicia makaju od rana do obeda a ty chodis do skoly,nema sa za tu dobu kym je šteniatko a potrebuje najvacsiu opateru onho nik postarat...NEVYMYSLAJ....@christiezz
@christiezz ak si jedináčik, chápem Tvoju túžbu po spoločnosti.......i keď mám na psov alergiu, malých a veľkých plemien sa bojím a myslím, že väčšina ľudí sa o nich nevie postarať......
ak nie.......ak je vás doma až dosť.........máš krúžky a rodičia vyčerpávajúci džob.......pes nie je vhodná voľba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@christiezz ako velky mate byt? kolko vas je v byte? ma niekto averziu voci zvieratam a psom vo vasej rodine pripadne alergiu?
Svojich rodicov som nikdy presvedcovat nemusela - vzdy boli za.
Hmm, no a tych ponicenych veci, aby som nezabudla.. Clovek sa hned prenesie cez materializmus .
ak nie.......ak je vás doma až dosť.........máš krúžky a rodičia vyčerpávajúci džob.......pes nie je vhodná voľba
čo takto korytnačka?