@mia245 podla mna aj zly priklad je priklad, a praveze sa budu snazit zit stastne, aspon ja chcem a aj vacsina ludi co maju rozvedenych rodicov sa chcu praveze chyb ktore spravili ich rodicia vyvarovat
@mia246 to máš odkiaľ ten blud? dieťa nemôže zato,že sa jeho rodičia rozídu...rozvod nie je v génoch..nechápem čo tu riešiš... vidno ako škatuľkuješ ľudí...aj dieťa z rozvedenej rodiny ,žijúce iba s matkou môže dostať tú najlepšiu výchovu..a pokiaľ nevieš, niekedy príčinou rozvodov nie je iba nevera ako si to zrejme myslíš...stačí vzájomné odcudzenie...
@mia246 "robila" som o tomto sočku, a je to take..moze, nemusi. vlastne to dieta nevie, ake je to zit v normalnej usporiadanej rodine, a to, ze su jeho rodicia rozvedeni, mu pride normalne a vlastne ma to ako vzor rodiny, a preto ked bude mat po svadbe, nevie, ako sa spravat, ako to ma vlastne vyzerat. ale samozrejme, nemusi to tak byt, zalezi aj na veku, kolko rokov to dieta malo, ked sa rozviedli..
@acvd43xa7w "vlastne to dieta nevie, ake je to zit v normalnej usporiadanej rodine " ako to je už čo za píč..... Určite to nemá ako vzor rodiny . A nevie ako sa správať po svadne, tak to je úplna sprostosť. Za sočku by som ti dal five.
@acvd43xa7w Nie, odsudzovať človeka na základe toho aký su jeho rodičia ? Sama si odpovedala.
Nie vo väčšine prípadov určite nie. Záleži to hlavne na osobnosti človeka ktorú má už od narodenia. Samozrejme ovplivnujú ju aj vonkajšie podneti ako výchova či rodinné prostredie. Niekto ma dokonalé rodiné podmienky a aj tak má sklon k depresiám. Niekoho rodičia doma mlátili a je z neho aj tak energický nabitý človek s chuťou do života. Položil si sama otázku. Budem posudzovať ľudí podľa vonkajška alebo podľa ich charakteru, osobnosti ?
@assasins v zivote som ziadneho cloveka za toto neodsudila. tak netrep hluposti, kde si nieco take vycital?
trosku sa zamysli, alebo si daj facku alebo ja neviem, nechcem ti nadavat alebo co, ale nenavazaj sa do mna ked na to nemas dobry dovod. to, co vravis, si si vycucal z prsta, ja nic take netvrdim. nikoho neodsudzujem. preboha, neprestanem sa rozpravat s clovekom, ktory je z rozvedenej rodiny alebo je jeho otec alkoholik. pretoze on nemusi byt zly, on nemusi byt alkoholik. ale vo vacsine pripadov to domace prostredie ho ovplyvnuje.
fakt netusim, kde si hento vycital..fakt..fakt..fakt netusim.
@acvd43xa7w Prepáč keď so ta neako urazil to som fakt nechcel. Možno som zle pochopil ako si to myslela. Len som sa snažil vyjadriť svoj názor že rozvod rodičov nemá neaký významny vpliv na človeka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
naštastie nerozvedení
ale myslím si, že to, či sa rozvedieš, nezáleží, či sú aj tvoji rodičia rozvedení
ééééj budeže to z teba riadne frajerisk ..filip
@mia246 tak
a uznaj si sam, ze vo VACSINE pripadov to tak je.
Nie vo väčšine prípadov určite nie. Záleži to hlavne na osobnosti človeka ktorú má už od narodenia. Samozrejme ovplivnujú ju aj vonkajšie podneti ako výchova či rodinné prostredie. Niekto ma dokonalé rodiné podmienky a aj tak má sklon k depresiám. Niekoho rodičia doma mlátili a je z neho aj tak energický nabitý človek s chuťou do života. Položil si sama otázku. Budem posudzovať ľudí podľa vonkajška alebo podľa ich charakteru, osobnosti ?
trosku sa zamysli, alebo si daj facku alebo ja neviem, nechcem ti nadavat alebo co, ale nenavazaj sa do mna ked na to nemas dobry dovod. to, co vravis, si si vycucal z prsta, ja nic take netvrdim. nikoho neodsudzujem. preboha, neprestanem sa rozpravat s clovekom, ktory je z rozvedenej rodiny alebo je jeho otec alkoholik. pretoze on nemusi byt zly, on nemusi byt alkoholik. ale vo vacsine pripadov to domace prostredie ho ovplyvnuje.
fakt netusim, kde si hento vycital..fakt..fakt..fakt netusim.