pomooc dneska máem rodičko.. uplne mi lepí ako ešte nikdy v živote.. mám tam známky na urovni katastrofi no keĎ mne chvílu trvá , kým si zvyknem na novú školu systém učenia(gympel) no moja mama to nechápe.. má pocit, že musím mat samé 1 alebo 2 a nič iné
Si zadel dak den (zivot) aby si sa dobre aj naucila a potom tie dalsie nepovinne veci, to sa snad da, nie? A ak nie tak sa zacni ucit aby si sa to tak naucila. Ja som sa nikdy nebal rodicka, lebo som na tom nebol skro nikdy zle.
hovoris ze mas aj iny zivot ako sediet nad knihami, z toho mi vypliva ze denne stravis doma dobrovolnim pozeranim do knih nanajvys 3,5 minuty... ale no mas pravdu, ze mas aj svoj zivot ako len nad nimi sediet... potom tak dopadnes
no tak občas je pravda, že tým knihám venujem takých 10 minut niekedy nai to ale keď ide písomka tak sa aj 2- 3 hodiny učím.. len ja ti epísomky ja tak dokašlem.. ono Ťažké to ani až tak nie je ale strašne veľa toho je keď v jeden deň mám xyz predmetov a na každý sa učit 10 strán.. tak to potom je...
noo však veď to viem.. ale.. ja si na to neviem zvyknúť však časom to hádam pôjde.. ale terza sa mi to všetko motá.. bo zo základnej som ešte zvyknutá, že som sa učila tka polhodky denne a vedela som všetko a nie takto..
@6 staci ti pozorne pocuvat na hodinach + to co napsies na hodine doma zopakovat. Pocitam, ze denne ti to zabere hodinku a nie je problem nidke Ked budete psiat piomku tak jedine co ti bude treba je to, ze si to len precitas. Aspon mne to tak slo. No pravda je to, ze na to si treba zvyknut. I ked ja som velky rozdiel mezdi strednou a zakladnou nevidel (no iba jeden rozdiel, na strednej som mal viac casu
noo ono aj kebyže pozorne počuvam na hodine tak si to nezapametám bo ta celý deň je toho ozaj moc a hlavne keď mám vždy tie najťažšie predmety za sebou
no ja sa učím ako sa dá niesom zas bifla ale snažím sa pretože je to môj život a bez vzdelania to nieje bohvie čo v tejto dobe a asi rodičko už skončilo tak ako bolo ??
mám len jednu upomienku z angliny moja prvá upomienka v živote.. mám zaracha na comp.. len večer o 8 na hodinu možem ísť musím sa denne z bratom učit anglinu hodinu denne (zabijak pretože on sa hrá na velkeho že ju vie a mne vraví aka som .. pretože to neviem) potom vonku len ked som naučená a je jedno, ž eje víkend mama ma hockedy bude skušat mimo mesta nemožem sit dade na dedinu ku kamoške ne len tu byt a že sa mám naučit slušne správat a dávat pozor na hodinách lebo sa vraj správ ako škôlkar nie stredoškolák také niečo mi vravela mama, že jej triedna vravela ale mala som asi 2 hodinovú prednašku od nej a dalšia ma čaká zajtra ked dojde oco domov
ja som si ju nevybrala.. to len taký detajl.. mám ehm ehm.. fotrocov ktorý povedali a darmo som mohla robit cirkus doma bolo im to jedno.. noo a čo sa týka tej angliny.. ja s aju učím aj filmi v angline pozrám... len tá gramatika...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Preboha anglinu sa naučíš už len čítaním nejakých somarín na nete atd. ...