Deti takychto rodicov to vo vacsine pripadov dotiahnu dalej, pretoze ich rodicia tlacia.. nie su vsetci rovnaky najdu sa aj osoby co sa vzopru rodicom a ich ucitelske somariny nepocuvaju.
No ale na Tvojom mieste by som sa nechcela ocitnut. Skus to dako vyuzit vo svoj prospech ked už sa nič nedá podniknúť.xexe.. a mama ta aj uci ci nie?? lebo to uz by bolo velke kafe..
a? mas mamu ucitelku urcite je mudra vie to dobre vie ti lepsie poradit a mnoho krat vie aj zariadit lepsiu znamku ak studujes na tej istej skole ... ale to sa ty nikdy nedozvies, lebo vsetko sa robi za tvojim chrbtom dievca. bud rada, ze mas rodicov. I ked to je dakedy velmi tazke pri niektorich tipov vydrzat.
Kasko, nebola by som si velmi ista tym, ze je lepsie mat rodicov za kazdu cenu...
Ja mam kamosky, ktore maju matky ucitelky a vela z nich tym priam trpi, lebo to, ze je ucitelkou, este neznamena, ze vie naucit...u nich sa to skor prejavuje, ze maju potrebu deti dirigovat a aby ich naslovo posluchali...proste potrebuju sa citit tak autoritativne ako v skole a pritom zabudaju na nieco ako je rodicovsky cit...to su len skusenosti z mojho okolia...
Ja ti tiez teda nezavidim, ale tak musis sa s tym jednoducho zmierit. Alebo sa skus s nou o tom porozpravat, teda ak to je fakt take hrozne ako hovoris.
A Holyknigt ja keby nechcem ist na vysku, tak by ma neprinutil nikto na svete, aj keby je moja mama zrovna riaditelka. Je to moj zivot, nie mojich rodicov.
Niekedy je to aj fajn zalezi od cloveka, aky je to ucitel. Kamarat ma mamu ucitelku na ZS a je uplne vpoho a este mu aj pomaha. Moj otec niekedy uci na vyske, neni to jeho praca, a tiez je vacsinou vpoho, len tie jeho naroky su velmi vysoke. Proste pokym asi nevyhram celostatne kolo v olympiade matematiky alebo fyziky nebude spokojny
ufon co sa do mna zasa zenska obuvas? vyjadri sa prosim ta k diskusii ano? Je to moj nazor ... ale ty zial ziadny nemas tak sa cuduj boh, ze ho sem ani nenapsies.
6.) pokial niekoho nutia k niecomu co nechu je to uz .... odveci, kazdy ma svoje rozhodnutie ale je vec osoby ci posluchne alebo nie
ehm..no moja trieda je kamoskina teta a ma pozna upne ked som bola este mala ale tak teraz to neni bohvie co lebo zaluje .Pale aspon z riaditelni vascinou odidem bez nejakej ujmy..
7. ..... ma potom super rodicov ked ju tlacia na vysoku skolu....bez vysokej teraz toho vela nenarobis .....aj moji ma tam uz teraz tlacia ale smola ...netreba ja tam chcem aj saaam....
a este..............................zabudla som sa zmienit o tom ,ye uci od 1 po 4 rocnik..............................takye sa s nou neda ..wed tam sa 1 krat ucia pisat,citat atd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
No ale na Tvojom mieste by som sa nechcela ocitnut. Skus to dako vyuzit vo svoj prospech ked už sa nič nedá podniknúť.xexe.. a mama ta aj uci ci nie?? lebo to uz by bolo velke kafe..
Ja mam kamosky, ktore maju matky ucitelky a vela z nich tym priam trpi, lebo to, ze je ucitelkou, este neznamena, ze vie naucit...u nich sa to skor prejavuje, ze maju potrebu deti dirigovat a aby ich naslovo posluchali...proste potrebuju sa citit tak autoritativne ako v skole a pritom zabudaju na nieco ako je rodicovsky cit...to su len skusenosti z mojho okolia...
A Holyknigt ja keby nechcem ist na vysku, tak by ma neprinutil nikto na svete, aj keby je moja mama zrovna riaditelka. Je to moj zivot, nie mojich rodicov.
ja mam dvoch spoluziakov, ktory maju rodicov ucitelov na nasej skole...
(tak teda jednemu to vadi a dost)
6.) pokial niekoho nutia k niecomu co nechu je to uz .... odveci, kazdy ma svoje rozhodnutie ale je vec osoby ci posluchne alebo nie