Hehe toto som práve našiel aj keď neverím že sa preto rusi alebo číňania pustia do ameriky...
Ruský politológ predpovedá rozpad USA už v budúcom roku
MOSKVA. Americký prezident Barack Obama tento rok vyhlási stanné právo, USA sa v budúcom roku rozpadnú na šesť samostatných štátov a oporami nového svetového poriadku sa stanú Rusko a Čína. Predpovedá to ruský profesor politických vied Igor Panarin.
Jeho tvrdenia by bolo ľahké ignorovať až na fakt, že je dekanom Diplomatickej akadémie ruského ministerstva zahraničných vecí a pravidelne sa objavuje v ruských televíziách. A jeho predpovede zapadajú do protiamerických scenárov Kremľa, uviedla dnes agentúra Associated Press (AP).
"Je vysoko pravdepodobné, že k rozpadu Spojených štátov dôjde do roku 2010," povedal Panarin desiatkam študentov, profesorov a diplomatov v utorkovej prednáške v Diplomatickej akadémii, na ktorú ministerstvo pozvalo agentúru AP a ďalšie zahraničné médiá.
Panarin, bývalý hovorca Federálnej vesmírnej agentúry Ruska a údajne aj niekdajší analytik KGB, neuviedol veľa dôvodov svojej prognózy a odvoláva sa prevažne na noviny, časopisy a iné verejne prístupné zdroje. Poukázal tiež na to, že pád najbohatšej krajiny sveta predpovedá už viac ako desať rokov, avšak až terajšie ekonomické problémy v USA a ďalšie "spoločenské a kultúrne javy" ho viedli k upresneniu časového rámca "Konca", teda rozpadu USA na šesť samostatných regiónov a návratu Aljašky pod kontrolu Ruska.
Panarin tvrdí, že Američania sa nachádzajú v situácii morálneho úpadku, pričom ich veľký stres jasne preukazujú streľby v školách, množstvo väzňov či počet homosexuálov. Pokiaľ ide o hospodárske ťažkosti, koniec americkej prevahy na svetových trhoch podľa neho naznačujú pokles burzových indexov, hrubého domáceho produktu USA či vládna pomoc pre bankového giganta Citigroup.
"Bol som tam nedávno a situácia nie je zďaleka dobrá," vyhlásil Panarin. "K čomu došlo, je pád amerického sna," dodal so zdôraznením, že sám si pád USA neželá. Odmietol okrem toho názor jedného poslucháča, ktorý sa ho opýtal, či sa jeho predpovede nehodili skôr na Rusko.
Čítala som ten článok a úprimne, nevedela som sa dočkať, kedy s niečím takýmto sem ktosi vyrukuje ... Kedy si konečne uvedomíte, že vo všetkých týchto predpovediach je vždy niekto tretí, kto ich skopíruje, pár vecí pozmení a nafúkne to jako obrovskú bublinu. Keby ste sa tomu trošičku povenovali, tak zistíte, že Vanga predpovedala množstvo vecí, ktoré sa nestali... Ten údajný atentát, ktorý sa mal stať v INDII sa mal stať v roku 2008, kedy mali padnúť "4 indické hlavy", hold, nestalo sa. A už len pre porovnanie, Vanga predpovedala začiatok na rok 2010, ale koniec na rok 2016 a nie 2014 ako tu tvrdí Jessiqa. A Nostradamus tiež predpovedal sto vecí ktoré sa splnili. Rovnako ako predpovedal tretiu svetovú vojnu na rok 2004 (nie som si istá, ale nejako v tom čase). A koniec sveta v roku 2000. A sakra, zase nič. Hlavne sa ukludnite Keby mala byť vojna o rok, určite by tomu už teraz niečo napovedalo. Moslimovia zatiaľ proti Európe nemajú nič.
toto som uz niekde cital, tu predpoved na zaciatok 3. svetovej vojny v roku 2010, a uprimne povedane, neverim tomu, ale mnoho faktov tomu nasvedcuje... Napriklad, Rusko znovunakoplo vyzbojovaci program, spustaju do mora novu jadrovu ponorku, svojimi vojenskymi lietadlami narusaju priestor severskych statov. Pakistan a India su na noze, obidve krajiny vlastnia jadrove zbrane a India tvrdi, ze uz straca trpezlivost (kvoli teroristickym utokom, v roku 2008 sa tam odohralo najviac teroristickych utokov zo vsetkych statov sveta, tieto utoky vraj maju korene az k pakistanskej armade, ktora je skutocnym vladcom statu), a dalej, zvysuje sa predaj zbrani v Juznej Amerike, vyzbrojuje sa Chile, a kedze sa ho ostatne staty zacinaju bat, nemaju inu moznost, nez sa taktiez zacat zbrojit. Dalej izraelsko-arabsky (preto arabsky, pretoze nejde len o konflikt Palestina-Izrael), Iran, ktory podporuje Hamas zbranami nakupenymi od Rusov, Iran, ktory uz ma dostatok plutonia na vyrobenie jednej atomovej bomby, iransky prezident, ktory chce spolu s Hamasom vymazat Izrael z mapy sveta, svetova financna kriza, ktora sa este naplno neprejavila, co myslite, ako to USA vyriesia? mnohokrat im pomohla vojna proti niekomu, kde zautocia, postavi sa proti nim niekto? silnejuci putinov rezim v Rusku...
Uz ma nic nenapada, ale rok 2010 sa mi urcite nezda nerealny
@stephan .. som sa zasmiala..co sa tyka tej tretej svetovej..nie je to az take nerealne ked sa pozrieme na dnesnu situaciu vo svete..ci to ale bude tak skoro, to uz fakt netusim
@jessiqa Vanga ma predpovede až do roku 5100 tam sa to konči s tým že koniec sveta. Ked to chces vedet daj si www.rozzlobenimuzi.com a najdi si to v archive.
same bludy..priklanam sa jedine k tej nadvlade hovien..zacinam badat ze cim som starsi seriem stale viac a viac..za chvilu preseriem na zachode cely den..zumpy sa zacnu vylievat,hovna budu mat skvelu zivnu podu a potom to pride...
A Sybila predpovedala,že svet zanikne vtedy,keď zvolia čierneho pápeža a aj jej sa všetky predpovede splnili...ale neverím tomu...ludia sa nudia,tak si vymýšlajú kraviny
aj ked to je picovina nemyslim ze by to bola za taka velka picovina.vsak pozrite aky su ludia zly,namisleny,chamtivy.v istom slova zmysle je kazdy z nas taky aj ja aj ty co to citas.jeden je strasne bohaty a jeden je strasne chudobny.a to tak nemoze byt.mislim ze bude raz tretia svetova mozno nie v roku 2010 ale niekedy bude.mozno sa toho dozijeme aj my.mozno aj my si raz skusime to co sme si doteraz nemohli ani predstavit.
do roku 2100 3 sv bude mozeme sa len modlit aby sa nepouzili zbrane hromadneho ničenia. mozno sa pytate preco do roku 2100 no pretoze podla predpokladov sa do roku 2100 roztopí antarktida a budeme odkazany na jazera poviem priklad v azii je bajkalske jazero ktore by bolo schopne uzivit ludstvo na 40 rokov neni to vela ale dost no a toto jazero bude chciet rusko pre seba, cina pre seba. tam ale konflikt nevznikne lebo rusi su s cinou spojenci ale amerika bude hubovat do rusov a cinanou ze nech daju aj ostatnym statom oni odmietnu a amerika tam posle malu armadu budu tam boje dajme tomu 3 roky rusi a cinania sa naseru a hodia na ameriku bomby. A to je len jedno jazero na svete je ich miliony
neviem, prečo by sme sa mali spoliehať na predpovede nejakej jasnovidky... väčšinou sa len niečo stane a tie predpovede sú na to len "napasované".. a zatial to vyzerá tak, že tretia svetová vojna sa blíži, keď sa pozrieme na terajšiu ekonomickú situáciu, lebo väčšinou po kríze vojna nastáva... ale myslím si, že tá kríza by sa dala vyriešiť aj bez vojny.. veď si len vezmime, koľko nevinných ľudí zomrie pri vojne, a tým čo ju vyvolali sa nestane nikdy nič.. a nemyslím si, že kríze by pomohlo to, že zomrú milióny ľudí zbytočne.. myslím, že sa dajú nájsť aj iné spôsoby ako vyriešiť niektoré veci a nemusí sa to všetko hneď skončiť vojnou...
vanga je sprosta a neverim ze sa nieco z toho stane....mali by sme sa radsej zamysliet na niecom inom...ako sa zmenit aby to nedopadlo tak ako je......mysliet pozitivne a je to vsade napisane..este aj slavny ludia ako aj Einstein vedel co hovori...vsetci znamy koho poznate vedeli o tajomstve....THE SECRET mozete sa aj na nete kuknut a odporucam ceknut film ci precitat knihu
Ach bošše koncie sveta tam....3 svetova vojna tu.....boše mam dost ti reči proste vam nieco poviem mam trosku strach ale myslim si ze asik nic nebude.........MYSLIM ALE NEVIEM TO NAISTO..................... ja s mojimi skusenostiamy si myslim ze to nieje pravda ved toto je 21 storocie budeme to riesit inaksie ako vojnami ale KLUD ................ vanga ... ajnstajn .......... nosterdamus alebo akka chmara .... vsetko co povedia alebo povedali nemusi byt pravda kazdy clovek raz v zivote uroby chybu vanga mozno videla vojnu ale skadial vie ze to boli moslimovia proti nam proti europe........skadial nabrala ze to bude 3 svetova......myslim si ze to je velka chyba MAXI CHYBA co ked to boli indicania tam su caste vojny somalsko......?.....mozno vanga mala chybu mozno ajnstajn o tom nevedel a nosterdamu si vymelil rok 2012 z 3012 kazdy clovek roby chyby.......dokonca aj najmudrejsi clovek na zemi spravil chybu a mozne spravi ete milion chyb.......Ja tu nerozparavam o vojne ale o chyboch co ludia robia az sa vypracuju ku vojnam o tom tu je reč......DAKUJEM ZA POZORNOST
@4@Jimmycrow radsej nech je svetovy policajt relativne civilizovana Amerika, ako ta zver z Azie. Nechcem si predstavit, co by sa stalo keby sa dostane k moci KGBak Putin, alebo nejaky kapitalisticky komunista z Ciny.
@Crosar159 veru, kazdy robi chyby ale gramatiku by si sa mohol naucit.
@34@Kubchi95 "rusi a cinania sa naseru a hodia na ameriku bomby"
rusi budu radi ak do par desatroci neminu cely svoj rezervny fond, z ktoreho sa ulievaju uz teraz kazdy mesiac velke peniaze na odvratenie ekonomickeho kolapsu, ktory im tam hrozi. A ak nezabrania stupajucej inflacii tak padnu velmi skaredo na hubu. Nehovoriac o tom, ze je tam momentalne 12% ludi pod hranicou chudoby a tento pocet ma na buduci rok podla odhadov stupnut az na vyse 17%.
Nebyt exportu v zbrojarenskom priemysle, su v takych srackach, ze by ich z nich nevysekali ani 4 dalsie generacie.
ešte ludia.....skadial Vanga vyvestila ze bude v roku 2033 roztapat lad skadila to vedia skadial vedia ze 2084 obnova prirody keby bola vojna a poslali na nas atomovku a by vybuchlo vsetko priroda za 1 rok uz bude obnovena a nie az o 84 rokov.... neverim a skadial vedia ze EUROPA bude prazdna skadial to vedia Vanga vivestila .... NIE ..... Vanga vivestila len 3 svetovu vojnu.... ludia same dristi. su tu....hh napiste mi aspon jeden Dovod...alebo mi napisze ze je to pravda ze to vanga vivestila ee DRISTI a bodka...... Kto tu napise ze to vanga vivestila tak sa picnem.... ....Vanga vivestila len vojnu ..Ktora samozrejme nebude.....!!!!! ze koniec sveta ma bit .... keby to vedela NASA thak by nikomu nepovedala.... Nechcela by vivolat paniku ... Kto dal na internet vojnu alebo no novin alebo do sprav ze bude vojna z mojho hladiska si mislim ze NIE Mate doma mapu sveta pozrite sa na nu jaka europa je velka a pritom je najmensi kontinent ci svetadial....ja teras nevjem.... a tem kde ziju moslimovia .. Saudska arabia bagdat a ja uz neviem...... ked oni bojuju proti sebe...znicnia si svoju vispelu techniku cize velke hov**.... len sa tam zabijaju a oni chu zautocit na nas evropanov....? irak bagat arabia..... NIE a este raz NIE este milion krat NIE.....Pocul som ze moslimov je cez 2 miliady...negrov 4 miliardy a 2+4=6 a na zemi su 6 miliadr ludi len negrov a mislomov nie ... na zemi su 2 miliadri cinanov 1 miliadra negrov to us su 3 ... 1 miliadra moslimov a 2 miliadry bielich na zemi su najviac cinanov a potom idu bieli cina drzi pri bielich lebo aj oni su biel....xD...no este keby rusko cina a europa hhhh cele ich vojska a proti tin moslimov.....zakomene ich do zebe aj s timi srackamy..... he he he he heh eh h no sorry za pravopis...
Mne z toho uz asik pride zle.....Mozem este nieco napisat ..hh.. no este toto Ked ma bit 2012 konec sveta tha oni skadila vedia ze ma bit v roku 2076: – Beztriedna spoločnosť – komunizmus. .. hh. ja tomu nechaopem v roku 2012 konec sveta v rojku 2076: – Beztriedna spoločnosť – komunizmus.
NO ANO MOZE BYT ZE BUDE VOJNA ALE NEMUSI ...MOZU TO RIESIT INAC!!!!!! NASIEL SOM STRANKU A CITAL SOM UPLNE VSETKO .....ZIL JEDEN BOZI PROROK A ON MAL SEDEM VIDENI A V TOM SIEDMOM VIDENI BOLO ZNICENIE AMERIKY AK MOZETE DAJTE TO DALEJ DIKY MOC........
Pravdivé proroctvá proroka
Test proroka podľa Písma je taký, že to, čo prorokuje, musí sa stať. (5.Mojž. 18:22). Momentálne nie je možné vymenovať nespočetné množstvo videní a proroctiev videných a vypovedaných Williamom Branhamom (Viac informácií na požiadanie). Zmienime len zopár.
V roku 1933 videl brat Branham sedem videní, ktoré zapísal a predniesol v tom istom mesiaci. Zahŕňali toto:
Príchod k moci a víťazstvo v Etiopii a demisia Mussolíniho
Povstanie a tajomný koniec Adolfa Hitlera
Druhá svetová vojna
Príchod fašizmu, nacizmu a komunizmu, kde komunizmus mal povstať nad všetkých ostatných
A ESTE JEDNA PRIPOMIENKA PRE TYCH CO NEVERIA V BOHA V JEZISA KRISTA : ZE PRIDE SUDNY DEN ,CO BUDES ROBIT VTEDY? UZ TO BUDE ZBYTOCNE!!!!!!! V TEN DEN BUDE PREPUSTENY DIABOL A ZOBERIE SI TYCH ,KTORI ZIJU PRE TENTO SVET !!!!!!!
PRECITAJ SI BOZIE SLOVO A UVIDIS JA TO NEPISEM ALE NAS PAN !!!
2.Tes. 2:3: Nech vás nikto nezvedie nijakým spôsobom, lebo deň Kristov nenastane, kým prv nepríde odpadnutie a nebude zjavený človek hriechu, syn zatratenia...
prepac, poznam bibliu, ale to nemusi hned znamenat, ze ju uznavam, alebo s nou suhlasim ... uznavam ju jedine z toho hladiska, ze je to kniha, ktora ovplyvnila velky pocet ludi a uz mnoho rokov je najznamejšou (aspon myslim) knihou... inac ma na nej nefascinuje nic .. a o pravdivej hodnote by sa dalo fakt dlho polemizovat
pocuj ja som si ties to iste myslel ,myslel som aj ine veci ze je to sekta,,,,a tak..... ale ako nahle som prijal ducha sveteho a vyznal BOHU ze v nom verim a ze som si vedomi ze on sa zamna obetoval na krizi tak mi otvoril oci a vidim to vsetko inac ako pred tym...by ste sa cudovali... ano som este mlady ale vybral som si ze co chcem biblia nie je obycajna knizka je ZIVE SLOVO .
Poviem tolko ze prave jeden politolog a geopolitolog napisal knihu o nasledujucich 100 rokoch . pouzil minulost ako vzor , dnesnu situacie a vsetky cinitele ktore si kazdy politik ktory sa v geopolitike angazuje zvazi . Je jasne ze vojna raz bude . Ci teraz alebo o 20 rokov ale vojna bude . svet sa preplna . ludia si chcu presadit svoje . Prisla kriza . Vela ludi nema co jest . Rusi vid ten clanok hore co sem niekto postol stale ide proti USA. Nakoniec aj tak bude neaky konflikt. Niektore veci co vanga tvrdi mozno fakt zneju ako debiliny . Ale rozum ti nikdy nepomoze . svet sa nesprava podla tvojho rozumu . Vzdy je premena ktora sa bude spravat naschval inac ako ockavas.
Nič proti Európe nemajú... ak sa poriadne porozhliadaš po svojom meste, tak zistíš, že ich tu je čoraz viac, čo samozrejme neznamená, že proti Európe niečo majú, ale znamená to že o pár rokov ich tu bude viac ako nás, takže sa staneme menšinou, zanikne európska kultúra, naše tradície, naše hodnoty a keďže vláda apartheidu nie je vítaná, tak vládu prevezme väčšina, teda moslimovia, takže v tejto "vojne" Európa taká ako ju poznáme (z hľadiska kultúrneho, etnického, atď.) zanikne,,,
Podla mna je to taka kokotina.....zrazu nostradamus je nist....ale sak dobri nawrh na druhy film 2012 bol dobry film sak amerika natoci dalsi........pome klonuwat ludi......inac moslimow nemosim nech par kokotw umre stimi..picowinami na prasine...ako keby tu mal jebnut meteorit... smiley::ale dobre ste ma pobawili.: :heeeee...
No podla mna to nemusi byt az taka hlupost to stou vojnou.uz vmnohych novinach som citala ze moslimovia sa chystaju zautocit na europu a uz nie na usa.dobre vedia ze europa je slaby super.hoci je to smutne kedze sme povazovani za ,,najstarsi kontinent,, ktory bol kedysi najvyspelsi.ale naozaj kedysi.moslimovia maju vela zbrani ktorymi by nas mohli lahko zvalcovat a tym ziskat velke uzemie a tym padom aj vacsiu moc vo svete.takze vpodstate to logiku celkom aj dava.a ja sa zacinam mierne obavat takze zakladam novu temu:ako presvedcit rodinu aby sme sa odtialto prestahovali? ocakavam prakticky vyuzitelne rady....
je to uplne ked bude 3.svetova vojna vsak aj tak s tym nic neurobime treba sa len na to pripravit a ked zacne skryvat sa pred moslimmi pretoze pouziju tie chemicke zbrane ale pred tym sa moc skryt nebude dat ale v TELEVÍZNYCH NOVINÁCH vraveli ze Rusko bude na konci vojny oslavovat takze budu Víťazi opäť oni........RUSI NAŠI ZÁCHRANCOVIA, NECH ŽIJÚ RUSI .........a tych hnusnych debilnych moslimov treba vystrielat z povrchu zemskeho!!!
A zaujimalo by ma kto zacne tuto vojnu...ja si myslim ze asi Američania pretoze po atentate na Baracka Obamu zacne 3.svetova vojna pretoze si budu chciet chranit svojho prezidenta.
Kvoli tebe som si musela vytvorit nick a zaregistrovat sa sem a vlastne sa Ti podakovat, lebo pri citani Tvojho prispevku ma chytil taky zachvat smiechu, ze som sa nevedela zastavit! Takto dobre som sa nezasmiala ani nepamatam!
ale že vy už jake hlody trepete 3 svetova ???????blud ved mi sa povraždime sami pokiaľ pride 3 svetova kolko ludi denne umrie a tak ked sa budu ludia kazdy den zabijat tak mi to stihneme aj do novembra 2010 OMG a ku tej -svetoznamej veštici vagine ona bola akurat slepa opica ktora bola jebnuta na hlavi kto ze uhadla kto kedy zomrie mne sa nezda zebi to bola pravda a ked uz hej tak NAHODA JE SVINA proste ludia take kokotiny pisu na net zebi si zarobili peniazky viete ???to je taka haluz
MOJA MILA JESSIQA TI MAS ESTE LEN 14 TAK MOZEM SA TA OPITAT ODKIAL MAS TAKE INFO ??????TO CO SI TERAZ SKONCILA SICHTU V PENTAGONE ?????TI SI JAKA HALUZACKA ESTE SI MLADA NA TO ABY SI TAKETO TEMY ROZNASLA A MIMOCHODOM VANGA SA MOZE SKRIT LEBO KEDY BUDE TRETIA SVETOVA A KEDY BUDE KONEC SVETA VEDIA LEN 2 DETI KTORIM SA ZJAVLA PANNA MARIA ONI TO VEDIA NAISTO A NIE TAM NIEJAKA VANGA VAGINA PICOVA TOTAL HALUZ A ESTE K TEBE JESSIQA CHOD RADSEJ STRIKOVAT A NEPIS TAKE PICOVINY NA NET TO TRAPKO
Si myslim ze kazdy co tu daco napisal ma ciastocne pravdu.... Tu Vengu ci jaka pôrodna baba to bola by som zase nebral tak vazne....ani tie predpovede...jedna vec je predpovedat uspech vo volbach komunistickemu poslancovi/prezidentovi v komunistickej krajine a ina 3 svetovu vojnu....Vtip je v tom ze teraz ked je medzinarodna situacia taka aka je tak prave cez net a masmedia sa bude sirit ta atmosfera nenavisti a podozrievania voci jednej a druhej strane....a take spravy jak s tou vestkinou tomu nahravaju lebo vytvaraju paniku a pocit ohrozenia nenavist/agresia vznika prave zo strachu....a ryzovat zase budu ti ktori vytvoria ucinejsiu atmosferu strachu a tym padom odovodnia utok na hocijaku krajinu...taze jak bolo spomenute vyssie napr USA na Iran.......v kazdom pripade by som sa ale uz menej spoliehal na zdrzanlivost moslimov v pripade pocitu ohrozenia v pouziti jadrovych zbrani...tito ludia veria totiz v dzihad,svatu vojnu takze ak by aj zomreli nasledkom pouzitia takej zbrane,neboja sa toho lebo si myslia ze idu rovno do neba...samozrejme jemedzi nimi aj dost rozumnych ludi kt.by sa tomu snazili zabranit ale nakoniec rozhodne vox populi.....tiez je pravda ze vidia v nasej tolerancii a humanizme voci nim a aj vsetkym inym narodom nasu slabost.....a to by sa nebali vyuzit...niekde som pocul ze Koran hovori ze zabit neveriaceho neni hriech...neviem ci to je pravda ale dost to o nich vypoveda,nemyslite?? Tak ci tak si myslim ze vojna nieje nemozna....najma v tejto dobe staci len malo....nejaky sled udalosti ktory bude nasledovat rychlo po sebe a skor nez si uvedomime sme tam....dufam ze sa to nestane.....
Jonthan Swift kedysi povedal: ( zrejme ani niektori neviete kto to bol ): Skutočného génia spoznáte podľa toho, že sa proti nemu postavia všetci hlupáci.....Takze byt vami by som tie predpovede nebrala na lahku vahu, aspon sa skusila trochu nad tym zamysliet. Je velmi vela indicii v sucasnej dobe, ktore tento fakt vobec nevylucuju skor potvrdzuju. Len musite viac otvorit oci. Svet je to co okolo vas, nie vy sami.
naviem ci ste si vsimli ale teraz v decembri 2009 bol dvakrat spln, dvakrat v tom istom mesiaci,to sa stava len velmi zriedka, naposledy sa to stalo pred prvou a druhou svetovou vojnou!!! pred tou druhou bol svet tiez vo velkej hospodarskej krize! je velmi vela faktorov ktore maju vplyv na dnesny svet a niekto ako Vanga, ktora ma 80 percentnu uspesnost predpovedi by si z nas asi taku srandu nerobila!! nikdy neviete,ktoremu debilovi svihne a zacne to sialenstvo! sledujte spravy a vsinajte si uplne detaily,napriklad USA v tomto roku vyclenila rekordne mnozstvo z rozpoctu na armadu! je to vyse 900 miliard,pritom obama slubil ze ukonci konflikty prebiehajuce vo svete, rusi zbroja,cinania maju najvacsiu armadu na svete, arabi takmer nekonecne zasoby ropy z ktorych maju biliony dolarov a kopec zlata!! moslimovia mnozstvo fanatikov a samovrazednych atentatnikov! nehovoriac o afrike kde to "hori" v jednom kuse!! staci ze pirati prepadnu jednu zlu lod na ktorej bude cosi co tam nemalo byt-chemicke a atomove zbrane,zbrane hromadneho nicenia,vid ukrajinska lod ktora sa z nicoho nic stratila a potom objavila!!!! su to malicke detaily ale vsimajte si! ....nic v zlom ale svet je v takych srackach ze to musi coskoro rachnut...
prepáčte ale bol som v belgicku na prehliadke a boli sme aj pri dome vangi a ukazali papier na ktorom bolo nieco po belgicki no nie skoda bi to bvola nezapísat to tak som to zapísal a ked som bol doma tak som to hodil do prekladaca a vihodilo mi to ze 3.sv vojna bude pre europu tašká klebo v okolí nemecka a rakuska budu vistrelené dve nuklearne bombi a ked bude tá rakovina tak zabie 1 547 628
v celej europe a to neminie aj nás prepačte ze vám to stažujem ale je dobré abi sa to dostalo na net no a ta najhorsia správa a medzi rokom 2029-2031 prídu na zem mimozemštania a budu sa pokušat zabit každého živého tvora (lebo sa im tíe vojni nebudu páčit a budu si misliet že im ublizime)no a bude to hrozné kebize prídu moslimovia tak bi ich mimozemštania pozabíjali a budu používat nano technologia a budu na zem puštat neznáme bakteria a všetci sa nakazime zmutovanimi chorobami takze nebude to prijemne prepacte ze vám to stazujemno nic aj tak bi sme nemali na mimozemštanov .abudu s nami robit jadrove pokusi budu kazdu vnutornost a meso a kozu . to tam bolo na tom a hovorili ze to je par veštieb Vangi . takze cav (aj mna to sokovalo)
@Prorok3sv najhorsia správa a medzi rokom 2029-2031 prídu na zem mimozemštania a budu sa pokušat zabit každého živého tvora (lebo sa im tíe vojni nebudu páčit a budu si misliet že im ublizime)no a bude to hrozné kebize prídu moslimovia tak bi ich mimozemštania pozabíjali a budu používat nano technologia a budu na zem puštat neznáme bakteria a všetci sa nakazime zmutovanimi chorobami takze nebude to prijemne to mi tez vihodlilo no to uz viete proste ma Prorok3sv Predbehol
chalani Prorok3sv a Kolonis3 ja vam uplne verím uz som to od Prorok3sv dostal sukromne a teraz to je tu bola bi skoda nenapísat chudák kurope vsetci proti nemu : disappointed: osud je nám nakloneni moc sa na ten rok medzi 2029-2031 netesim no co uz osud je aki je uz sa to nedá zastavit Vanga je 1.st veštkina kolko toho viveštila hohoho az prílis moc abi toto nebola pravda chlapi sme s toho isteho zeleza
@ Kurskcccp ano zdelil som ti to sukromne ved si moj kamos jasne a Vanga je u mna tiez na 1.st no co svet to mozno nevidrzi ale je dokázane ze zem sa dost rýchlo regeneruje ak 100 rokov a je to
@Kolonis3 ja to chápem veď vanga predpovedala vojnu v indonézii, a stalo sa ? HOVNO, a aj keby to mala byť pravda tak čo začneš robiť? 20 rokov sa triasť od strachu? v tom nevidím žiaden zmysel! @Prorok3sv prosím ťa nestaš tu ľudí kravinami
Weronii, ďakujem konečne jeden normálny názor. už som s tým chcela začať ja. doteraz som nechápala prečo sa začalo Tajomstvo šíriť práve teraz ale teraz som to konečne pochopila. kvôli tomuto všetkému.... Tajomstvo využívam aj ja a preto mu verím a preto viem že to čo píše Weronii je pravda. zamyslite sa nad tým čo to tu píšete.. miesto toho aby sme hovorili čo chceme, hovoríme o tom čo nechceme..teda aspoň ja by som za mier a rada by som sa dožila staroby. ak sú fanatici ktorých život nebaví, je to ich vec, môžu si to sami vyriešiť, len prosím vás neriešte a nešírte tieto negatívne myšlienky.
No hej svetová vojna!!!Vojny sú boli a budú.Ale svetové, aj tie boli a hádam aj budú. Ale či budú zničujúce pre ľudstvo, ako také? NIE! Veď aj keď by sme predpokladali, že tie kadejaké predpovede tých, či oných veštcov, veštkýň, či prorokov, viac menej úspešných v minulo-budúcich "predpovediach",sú pravdivé, aj ony, tie predpovede, po tých vojnách majú pokračovanie dejín ľudstva. Ale hádam si nebudeme navrávať, že keď nám nejaká "trhová tiežveštkyňa" z dlane vyveští, čo nás čaká a neminie /a bude používať asi takéto veštby, niekto blízky vám zomrie, / no veď ľudia sa rodia, aj umierajú /tak sa hold "baba" môže do takej "veštby"trafiť, "postretne vás v blízkej budúcnosti veľké šťastie / nešťastie, aj v tomto sa môže trafiť "baba", veď o tom je život náš, raz si hore, raz dole.Ale vo väčšom meradle celosvetovom, to môže byť tiež podobné. Vyveštím to i ono, dačo vyjde dačo nie.Ale taká svetová vojna s poradovým číslom tri, to je už iná vec.No vojny, či už v Európe, alebo vo svete, sú stále.Je pravda, že hociktorá sa môže viac-menej rozšíriť aj na bližšie, či vzdialenejšie okolie, ale tí v nej zainteresovaní s rôznych príčin, vždy budú mať na pamäti,že v prípade použitia zbraní hromadného ničenia, hlavne atómových-termonukleárnych, alebo akýchkoľvek podobných modifikovaných hybridov, by znamenal nielen porážku toho proti komu by boli namierené, ale aj prehru veštkých ostatných, vrátane útočníka.A to potom "zotiera" to čo dotyčný by chcel dosiahnuť víťazstvom.
Vyhral by čo? Dlhoročný pobyt v protiradiačných krytoch, zdegenerované potomstvo zbytku členov vlastného národa, čiže nemožnosť si voľne úžívať výdobytok víťazstva.Iná, reálna a potencionálne nebezpečná je jedine atómová zbraň v rukách niekoho komu je "jedno" či on, jeho národ, alebo ľudstvo, ako také bude žiť ďalej.A na svete je teda dosť fanatikov, ktorým je to "srdečne" jedno. Tí náboženskí "kamikadze", čo sa opášu bombami a v mene "vyšších princípov sú schopní trebárs na trhovisku odpáliť bombu na sebe a zabiť nielen "nepriateľa, ale kľudne aj "svojich", tak ak by títo ľudia? hmm tvorovia, sa dostali k niečomu takému, ako je atómová zbraň, sú ju schopní použiť kedykoľvek a kdekoľvek.Všade tam, kde sa im podarí dostať, kde narobia najviac škody a kde rozoštvú najviac ľudí, skupín, národov, náboženstiev a všetko a všetkého.A to by už bola iná svetová katastrofa.Voľakedy sa vždy veľká kríza skončila veľkým konfliktom, teraz to nejde len tak jednoducho!!A preto ja budem ,kľudne spať,aj dnes, aj zajtra, aj koncom tohto roka, aj koncom roka 2012!!!HA HAÁÁ.A nedám sa vystrašiť bludami, čo produkuje niekto, čo sa chce takto zviditeľniť.!!!Prajem Vám a vašim potomkom veľa šťastných rokov na našej matičke ZEMI.
a čo vás potom či ta vojna bude alebo nebude... ked nebude tak nebude a ked bude tak sa nebudeme mať čomu čudovať pretože fico si trufa kvoli peniazom ktore zhabe ale život mu nezachrania ked mu bude horeť pod riťou.. ved z guantanama vydrbali 3 teroristov, chceli ich niekam poslať bolo im jedno kam, lenže mudri francuzi, španieli, taliani..... ich odmietali pretože vedeli že ked pojdu jedna ruka s amerikou ktora väzní ludi ktorym ,,nebol dokazany terorizmus´´tak tí debilkovia teroristi z iraku či z kerej riti pojdu po nich.. pretože chcu zničiť ameriku a všetkych kto stojí za nimi.... lenže fico sa samozrejme nebojí, ten si s kludnym svedomím prijal 3 väznov sem na nase zakrpatene slovensko a ked teroristi uvidia kto sa spolčil s amerikou aky zapdrnuty štat - slovensko, tak nas daju dole len lusknu prstom.... takže sa nebudeme mať prečo čudovať ak ta vojna vypukne, ved si o to všetci koleduju.... a vlastne, prečo by nemala byť, preto lebo MY nechceme??? kolkí ludia nechceli utrpenie a zažili to - 1. sv vojna, 2. sv vojna, osvienčim, terezin.. atd, to boli len priklady.. oni boli tiež normalni a obyčjaní ludia ako aj my, tiež nechceli trpeť a trepli.... a ked sa nad tym zamyslime,prečo by sme sa zrovna my mali mať stale dobre?? nas netrapi v tejto dobe nic.. nam je dobre.. a prečo by to tak malo byť? lebo sme zvyknuty na klud a niečo ako vojna si nevieme predstaviť, takže budeme vygulovať oči onedlho... moj nazor
ale no tak sponka22 sak kludas aj keby bola trtia sv. tak fico s tym urcite nebude mat nic spolocne lebo nasa krajina je take hovno vo svete(ospravedlnujem sa narodovcom) a podla mna sa ludstvo uz dost poucilo a Vange asi jebol blesk do hlavy...
jaj boze ja sa boji co ked sa to stane a este do konca som tehotna a ma sa mi to narodit as v roku 2011. pane boze ani sa nenarodi jajajaj boze len naj sa to nestane.vi si co misliti je to pravda ci neeee????
Keď sa pozrieme okolo seba vidíme ako svet a prírodu stále devastujú. Keď už bude všade všetko rozjebane, určite sa to nebude niektorým páčiť a potom vytiahnu zbrane. Je jasne ze ľudská chamtivosť nepozná hranice a stavím sa že 3. sv príde a hadam aj teraz už. Sledujete aktuality po svete? Sopky, zemetrasenia, útoky, LPčka na uliciach, čo sa deje u tych zasratych moslimov a podobnych sratych pakistancoch- jak zver. Začnite šetriť, aby ste si mohli kúpiť výzbroj do bojových podmienok - napr, plynovu masku, oblečenie armadne do hôr teple aj na zimu, zbrane zozeniete len volne predatelne ako je luk a kuša a podobne, ale lepšie ako nič. Ja si taku zásobu určite spravím pre celú rodinu, keby sa aj stal zázrak a svet by zostal zrazu krásny a nepoškodený, bez ľudských zlých povahových vlastností, tak to využijem na rekreaciu. Ľudia..... ratujte čo sa dá.
prosim povedzte ze nie lebo ma strasi uz len predstava ze je to SVETOVA, ze predtym nikde neuteciem, wed mam 14 rokov, som mlada, cely zivot pred sebou, a potom ma este strasi aj to ze cela Europa bude VYHUBENA, nacisto, neostane tam zivej duse....
preco len ludia robia take veci, wed tym skodia len sebe...
ale nostradamusovy sa vela veci podarilo, ale ten koniec je strasny...
POCKAT, ta krava "vanga" (ciste meno pre kravu predpovedala ze vojna sas konci v 2014, ale Nostradamus ze koniec sveta pride 2012, taze kto ma pravdu??? (dufam ze nikto!!!)
ale zase sa tej "vange" povie ze vojna, abo ze nahradenie organov ked vtedy uz daavno zit nebude !!!!!! sa jej to povie...
moslimske krajiny su posledne roky podozrivo vojensky neativne akoby by sa pripravovali na vojnu - to moze byt koli USA ale preco utichli aj teroristicke utoky ?
Dnes severna korea napadla juznu o 6:35h SEČ .. podla mna sa to moze vyvinut az na svetovy konflikt ak to bude pokracovat.. a zamiesaju sa do toho rusko, amerika alebo china
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
116 komentov
Ruský politológ predpovedá rozpad USA už v budúcom roku
MOSKVA. Americký prezident Barack Obama tento rok vyhlási stanné právo, USA sa v budúcom roku rozpadnú na šesť samostatných štátov a oporami nového svetového poriadku sa stanú Rusko a Čína. Predpovedá to ruský profesor politických vied Igor Panarin.
Jeho tvrdenia by bolo ľahké ignorovať až na fakt, že je dekanom Diplomatickej akadémie ruského ministerstva zahraničných vecí a pravidelne sa objavuje v ruských televíziách. A jeho predpovede zapadajú do protiamerických scenárov Kremľa, uviedla dnes agentúra Associated Press (AP).
"Je vysoko pravdepodobné, že k rozpadu Spojených štátov dôjde do roku 2010," povedal Panarin desiatkam študentov, profesorov a diplomatov v utorkovej prednáške v Diplomatickej akadémii, na ktorú ministerstvo pozvalo agentúru AP a ďalšie zahraničné médiá.
Panarin, bývalý hovorca Federálnej vesmírnej agentúry Ruska a údajne aj niekdajší analytik KGB, neuviedol veľa dôvodov svojej prognózy a odvoláva sa prevažne na noviny, časopisy a iné verejne prístupné zdroje. Poukázal tiež na to, že pád najbohatšej krajiny sveta predpovedá už viac ako desať rokov, avšak až terajšie ekonomické problémy v USA a ďalšie "spoločenské a kultúrne javy" ho viedli k upresneniu časového rámca "Konca", teda rozpadu USA na šesť samostatných regiónov a návratu Aljašky pod kontrolu Ruska.
Panarin tvrdí, že Američania sa nachádzajú v situácii morálneho úpadku, pričom ich veľký stres jasne preukazujú streľby v školách, množstvo väzňov či počet homosexuálov. Pokiaľ ide o hospodárske ťažkosti, koniec americkej prevahy na svetových trhoch podľa neho naznačujú pokles burzových indexov, hrubého domáceho produktu USA či vládna pomoc pre bankového giganta Citigroup.
"Bol som tam nedávno a situácia nie je zďaleka dobrá," vyhlásil Panarin. "K čomu došlo, je pád amerického sna," dodal so zdôraznením, že sám si pád USA neželá. Odmietol okrem toho názor jedného poslucháča, ktorý sa ho opýtal, či sa jeho predpovede nehodili skôr na Rusko.
a k hentomu? UBER KOKOTINA
Uz ma nic nenapada, ale rok 2010 sa mi urcite nezda nerealny
Nikto z nás nie je slepý
ale takéto debaty??
4.6.2009 pani Radičová si usere v parlamente
10.10.2010 umre na slovensku za jeden den viac ako jeden škrečok
11.11.2011 umru tí co práve v tej chvíli budú umierat
12.12.2012 na svete umrie viac než 5 ľudí
13.13.2013 na AIDS sa nakazia vývojári protilatok na tento vírus
14.14.2014 si niekto bude umyvat vlasy a bude mat pri tom zavrete oci.
23.30.2015 sa niekto nebude vediet vysrať a schyta zlatú žilu
24.12.2020 sa stane prezidentom moje Hovno.
29.6.2022 Krutovláda hovien
30.5.2025 invázia hovien
1.1.2030 už som sa vysral
Myslíte ze toto je pravda?? našiel som to... ja nechcem inváziu hovien
BONUS (+1predpoveď)
V lete 2009 sa nám okotia králiky a jeden bude z toho skazený.
no ty si mi pica! nahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ufff,
» www.charisma-seeker.com/2007/09/pozrite... video
citanie online dole pod textom najdete druhy diel atd...: » www.um.zonax.sk/sila-myslienky-...
@Crosar159 veru, kazdy robi chyby ale gramatiku by si sa mohol naucit.
rusi budu radi ak do par desatroci neminu cely svoj rezervny fond, z ktoreho sa ulievaju uz teraz kazdy mesiac velke peniaze na odvratenie ekonomickeho kolapsu, ktory im tam hrozi. A ak nezabrania stupajucej inflacii tak padnu velmi skaredo na hubu. Nehovoriac o tom, ze je tam momentalne 12% ludi pod hranicou chudoby a tento pocet ma na buduci rok podla odhadov stupnut az na vyse 17%.
Nebyt exportu v zbrojarenskom priemysle, su v takych srackach, ze by ich z nich nevysekali ani 4 dalsie generacie.
jaaj sa picenm uz staci ale prepačte za pravopis
Pravdivé proroctvá proroka
Test proroka podľa Písma je taký, že to, čo prorokuje, musí sa stať. (5.Mojž. 18:22). Momentálne nie je možné vymenovať nespočetné množstvo videní a proroctiev videných a vypovedaných Williamom Branhamom (Viac informácií na požiadanie). Zmienime len zopár.
V roku 1933 videl brat Branham sedem videní, ktoré zapísal a predniesol v tom istom mesiaci. Zahŕňali toto:
Príchod k moci a víťazstvo v Etiopii a demisia Mussolíniho
Povstanie a tajomný koniec Adolfa Hitlera
Druhá svetová vojna
Príchod fašizmu, nacizmu a komunizmu, kde komunizmus mal povstať nad všetkých ostatných
Ohromný pokrok vo vede
Morálny úpadok
Zničenie Ameriky
PRECITAJ SI BOZIE SLOVO A UVIDIS JA TO NEPISEM ALE NAS PAN !!!
2.Tes. 2:3: Nech vás nikto nezvedie nijakým spôsobom, lebo deň Kristov nenastane, kým prv nepríde odpadnutie a nebude zjavený človek hriechu, syn zatratenia...
ale vy asi vazne nepoznate BIBLIU ja som len chcel aby ste to poslali dalej tie dva komenty
v celej europe a to neminie aj nás prepačte ze vám to stažujem ale je dobré abi sa to dostalo na net no a ta najhorsia správa a medzi rokom 2029-2031 prídu na zem mimozemštania a budu sa pokušat zabit každého živého tvora (lebo sa im tíe vojni nebudu páčit a budu si misliet že im ublizime)no a bude to hrozné kebize prídu moslimovia tak bi ich mimozemštania pozabíjali a budu používat nano technologia a budu na zem puštat neznáme bakteria a všetci sa nakazime zmutovanimi chorobami takze nebude to prijemne prepacte ze vám to stazujemno nic aj tak bi sme nemali na mimozemštanov .abudu s nami robit jadrove pokusi budu kazdu vnutornost a meso a kozu . to tam bolo na tom a hovorili ze to je par veštieb Vangi . takze cav (aj mna to sokovalo)
Vyhral by čo? Dlhoročný pobyt v protiradiačných krytoch, zdegenerované potomstvo zbytku členov vlastného národa, čiže nemožnosť si voľne úžívať výdobytok víťazstva.Iná, reálna a potencionálne nebezpečná je jedine atómová zbraň v rukách niekoho komu je "jedno" či on, jeho národ, alebo ľudstvo, ako také bude žiť ďalej.A na svete je teda dosť fanatikov, ktorým je to "srdečne" jedno. Tí náboženskí "kamikadze", čo sa opášu bombami a v mene "vyšších princípov sú schopní trebárs na trhovisku odpáliť bombu na sebe a zabiť nielen "nepriateľa, ale kľudne aj "svojich", tak ak by títo ľudia? hmm tvorovia, sa dostali k niečomu takému, ako je atómová zbraň, sú ju schopní použiť kedykoľvek a kdekoľvek.Všade tam, kde sa im podarí dostať, kde narobia najviac škody a kde rozoštvú najviac ľudí, skupín, národov, náboženstiev a všetko a všetkého.A to by už bola iná svetová katastrofa.Voľakedy sa vždy veľká kríza skončila veľkým konfliktom, teraz to nejde len tak jednoducho!!A preto ja budem ,kľudne spať,aj dnes, aj zajtra, aj koncom tohto roka, aj koncom roka 2012!!!HA HAÁÁ.A nedám sa vystrašiť bludami, čo produkuje niekto, čo sa chce takto zviditeľniť.!!!Prajem Vám a vašim potomkom veľa šťastných rokov na našej matičke ZEMI.
a po 2.:vychadza jej len 80% predpovedi......co ak su tieto predpovede tych 20%?
a mozno ze ta vojna je tych 20%no nie? ci nie???
prosim povedzte ze nie lebo ma strasi uz len predstava ze je to SVETOVA, ze predtym nikde neuteciem, wed mam 14 rokov, som mlada, cely zivot pred sebou, a potom ma este strasi aj to ze cela Europa bude VYHUBENA, nacisto, neostane tam zivej duse....
preco len ludia robia take veci, wed tym skodia len sebe...
POCKAT, ta krava "vanga" (ciste meno pre kravu predpovedala ze vojna sas konci v 2014, ale Nostradamus ze koniec sveta pride 2012, taze kto ma pravdu??? (dufam ze nikto!!!)
ale zase sa tej "vange" povie ze vojna, abo ze nahradenie organov ked vtedy uz daavno zit nebude !!!!!! sa jej to povie...
» www.aktuality.sk/clanok/176796/f...