veríte na apokalypsu ktorá bola pretpovedaná maymi na rok 2012? ak ano ako si myslite ze pride?
ja osobne si myslim ze ak je to pravda tak pride chorobou...
je tolko moznosti apokalypsi ale tato je zatial najblizsia predpovedana
ale aj tak mnoho ludi cakalo ze sa stane v roku 2000 nieco ale nestalo sa nic. jaj pardon birdz vznikol . po roku 2012 je set predpovedani asteroid na zem ale este neni iste kde a ci zasiahne zem takze sa nemusim ponahlat modlit do kostola...
@10 novy letopocet sa vzdicky zacina po velkej udalosti. vidite aki sme mlandravi: us 2009 rokov sa nestalo nic zaujimave. a na rok 2012 ( po prepocte na nas kalendar ) bol predpovedany koniec sveta povodnym stredoamerickym obyvatelstvom
@10 viaceré staré kultúry uvádzali tento rok ako koniec sveta, popr. svetový prebrat a začatie novej éry - je toho veľmi veľa keby sme to tu mali všetko rozoberať...
@kissfish ja ked som citala jednu knihu o atlantide...moja naj laskaaa...wid profil...tak tam bolo ze ich a egyptanow wsetko naucili atlantidania je na to aj dokaz lebo pouziwali strane podobny kalendar skoro rownaky no a to je stasne cudne ked ameriku objawili wikingowia a to ooomnoho neskor a da sa to wyswetli len ze medzi nimi bola atlntida...podla mna aj bola su na to este aj ine welmi preswedciwe dokazy
@1 keď si už spomenul tú chorobu,tak v najbližšom čase by mala byť chípková epidémia.vraj každých 50 rokov príde nejaká väčšia a trochu to tu preriedi
asi najznámejšia bola epidémia španielskej chrípky v 1918-tom,vtedy zomrelo asi 36 mil. ľudí....
@0 Ale akoze a co to je ten koniec sveta?.. maximalne tak vyhynie ludstvo, a aj o tom pochybujem ze by nas tu nieco uplne kompletne vyhladilo do jedneho.. no a dalsia vec.. ved vsetko ostatne vo vesmire zostane tak co
toppick: Dufam ze to nebude rychle...
Najlepsi by bol zanik vdaka vlastnej chybe samotneho ludstva... vybuch atomovej elektrárne niekde kde by sposobila neskutocny kolaps... Hmm uz sa neviem dočkať
vela ludi si z toho robi srandu...ale podla mna to priide...neviem ako...a ani neviem kde sa to zacne, ale myslim, ze to znici cely svet...skaza ludstva....
@16 ties ich zboznujem. @19 precitaj si o naj experimente ludstva LHC. americky vedci v Honolulu zazalovali europskych za ohrozovanie ludstva v najhorsom scenary je , ze by vzniklo vaakum ktore by pozralo vsecko vo vesmire.
odporučam stranku matrix-2001.cz zaobera sa všeličim čo je zaujmave, typu UFO,spoločnost,myznutia ludi,vesmir,2012 a tak,
Ale podla mna sa niečo stane, ale čo... to nemam šajn
Ale ten LHC je dost nebezpečny, ved už kolko krat sa im to pokazilo... a že vraj normalne spustenie LHC ma bit prave v 2012 a do vtedy budu len male skušky...
majseho tušim...ale ma o niečo soaebA kamarat ot om furt trepe planety sa daju do konjukcie a sa nejak pootočia póly a bude katastrtofa nič viac.. vela ludi zomre .. srdce europy hadam ostane... aspon zapad..
ma sa stretnuť zem ,slnko a čierna diera v galaxii v jednej rovine a to ma zapríčiníť velké klimatické zmeny ,zmenia sa póli zeme a zmení sa vzdialenosť slnka od zeme ,a v tom čase maju prebiehať zemetrasenia po celej zemi, tým pádom ked to skončí ,nebude elektrina ,nebude plyn, nebudu fungovať media ,podniky ,nemocnice atd a to povedie k dalším a dalším problémom ako choroby, chudoba atd. Ja len dufam že to take strašne nebude
RE:Neviem co mam povedat pochopitelne ze 21 az 23 december v roku 2012 by mal byt nejako vyznamny skratka je to datum o ktorom hovoria stare mayske artefakty, hovori o nom biblia, hovori o nom mnoho prorokov. Hovori sa ze nastane zmena v ludskom mysleni, hovori sa ze nasej planete ma skrizit cestu planeta X - Nibiru ktora UDAJNE bola jednou z dvoch planet pri vzniku nasej slnecnej sustavy, hovori sa o tom ze v tomto case ma nastat konjunkcia planet - cize planety maju byt po niekolkych tisicoch rokoch znova v jednej rovine so slnkom a vramci toho sa ma prepolovat nasa zemegula maju sa udajne posunut poly zeme cize budu inde, hovovri sa ze vraj tam kde su oceany a moria bude sus a tam kde je sus budu oceany a moria a zem bude znova rajom, hovori sa o asteroide, hovori sa ze maju k nam konecne oficialne prist nasi stvoritelia viete co vsetko sa da povedat? Urcite neberiem nikomu vieru pretoze len ten kto v nieco veri a veri v to srdcom moze byt clovekom... Ludia len nestracajte drahocenny cas tim co nieje podstatne pre vase zivoty pretoze toto "ONI" chcu zaslepit nas vsetkich tim co neexistuje a tim stracame moc sami nad sebou , tvorime si usudky podla obrazov, snazime sa zapojit niekde do nejakej skupiny aby sme neboli sami , nase nazory su chabe a mnohokrat bez urovne a lahkomyslene. Jeden obrovsky dar ktory sme dostali si nedokazeme vazit ZIVOT - Preto nasa maticka ZEM bude musiet urobit pravdepodobne taku mensiu regeneraciu samej seba..
Len mozme vsetci dufat ze vlady dostanu konecne rozum a urobia nejaky celosvetovy program na zachranu toho co je uz len tazko dosiahnutelne ale nieje nemozne...
(Koniec pride az ked sa stretnu vsetci 13ti)
No.. videla som dokument a kedze na nabozenske kecy neverim, ani na predpovede konca sveta, ktorych uz bolo snad milion a predpovedali ich vestci a vestkyne sfetovane metanom, tak sa uplne do zahuby nerutime..
ALe pride velka zmena, vela ludi zomrie, (zacalo sa to uz) z geofyzickeho hladiska sa zem "prepoluje", meni sa cely magnetizmus, co ma za nasledky vsetky tie katastrofy co sa teraz deju a spustila sa lavinova reakcia..
Podla niektorych bude cez nasu sustavu prechadzat tzv, planeta X, co ovplyvni magnetizmus zeme natolko, ze sa prestane zem tocit okolo vlastnej osi na tri dni, coz bude dost huste, ale ludstvo prezije..
To je na dlhoo, trebalo by vidiet dokument
nema byt ziadny koniec sveta...len si ludia zle vysvetlili udajny koniec mayskeho kalendara... aj mayski staresinovia su na to dost nahnevani, ze sa prekrutili stare mayske poznatky a ine veci...
maysky kalendar je cyklicky... v roku 2012 ma skoncit jeden cyklus a zacat novy, teraz sme vraj vo faze medzi vekmi, co je cas ocisty zeme, cas vojen a nepokojov, zmien v ludskom mysleni... v roku 2012 mame podla mayov vstupit do dalsieho veku, dalsej dymenzie, ale o konci sveta nic nehovoria...
uvidime...
Okrem toho sa zistilo,ze teta Sybila a este jedna teta a to vestica z Delphi mali preto predpovede,pretoze zili v jaskyni a tam sa zo zeme odparoval plyn- ethan...A kedze sa toho nafetvali,mali halucinacie..Zaujimave je ale aj to,ze tie halucinacie su niekedy az hrozivo presne..
netreba ocakavat nic... rovnake bububu bolo aj okolo r. 2000 (Y2k) a nakoniec z toho prdlajs bolo... rok 2012 sa povazuje za koniec sveta, pac vraj vtedy konci maysky kalendar, co je vsak lez jak ves... viz Wikipedia:
"Mayský kalendář nekončí, neboť jeho dvacítková soustava má matematické jednotky i řádu 64 miliónů let. Např. v daleké budoucnosti, dne 15.10.4772 teprve naskočí první piktun a mayské datum bude 1.0.0.0.0.0 10 ahau 13 yaxkin (dle korelace GMT, dle upravené korelace bude toto datum o dva dny dříve, 13.10.4772). Po 20. uceleném piktunu následuje další řád calabtun, po 20. uceleném calabtunu řád kinchiltun a po 20. uceleném kinchilunu řád alautun."
cize minimalne do roku 4772 mozete pokojne spavat...
Jednu radu Vam dam ohladne roku 2012. Ak nieco pride, tak to bude tak velke, ze nebudes mat cas sa s tym vyrovnavat. Takze kasli na to co pride. Ries veci, ktore sa ta tykaju teraz. Nespolehaj sa moc na svet okolo teba ale skor na seba. Get right with your self.
no... tak takto: v roku 2012 nebude žiadna apokalypsa, veď ani sam Boh nevie, kedy bude... ale aj tak sa vtedy niečo stane: naša slnečná sústava a mnoho ďalších obiehajú okolo jedného bodu. v ten deň budú všetky sústavy v jednej rovine, a to spôsobi, že na našu Zem začnú dopadať také slnečné lúče, kvôli ktorým nepôjde na Zemi elektrina. Nevie sa presne, ako dlho to bude trvať. Zem obehne okolo toho bodu za niekoľko miliónov rokov, čiže bez elektriny budeme možno aj niekoľko desaťročí. A my si budeme žiť ako za starých čias bez áut, mobilov, práčiek a bude nám super a samozrejme: prestaneme znečisťovať okolie výparmi zo všelijakých tých závodov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
a nebude podla mna koniec
ocakavam mojich 22 rokov
ale aj tak mnoho ludi cakalo ze sa stane v roku 2000 nieco ale nestalo sa nic. jaj pardon birdz vznikol . po roku 2012 je set predpovedani asteroid na zem ale este neni iste kde a ci zasiahne zem takze sa nemusim ponahlat modlit do kostola...
Myslim si ze 12.12. 2012 bude akurat tak vela svadieb je to taky magicky datum
asi najznámejšia bola epidémia španielskej chrípky v 1918-tom,vtedy zomrelo asi 36 mil. ľudí....
toppick: Dufam ze to nebude rychle...
Najlepsi by bol zanik vdaka vlastnej chybe samotneho ludstva... vybuch atomovej elektrárne niekde kde by sposobila neskutocny kolaps... Hmm uz sa neviem dočkať
@19 precitaj si o naj experimente ludstva LHC. americky vedci v Honolulu zazalovali europskych za ohrozovanie ludstva v najhorsom scenary je , ze by vzniklo vaakum ktore by pozralo vsecko vo vesmire.
Ale podla mna sa niečo stane, ale čo... to nemam šajn
Ale ten LHC je dost nebezpečny, ved už kolko krat sa im to pokazilo... a že vraj normalne spustenie LHC ma bit prave v 2012 a do vtedy budu len male skušky...
Len mozme vsetci dufat ze vlady dostanu konecne rozum a urobia nejaky celosvetovy program na zachranu toho co je uz len tazko dosiahnutelne ale nieje nemozne...
(Koniec pride az ked sa stretnu vsetci 13ti)
Pekny den praje H350 BLACK
ALe pride velka zmena, vela ludi zomrie, (zacalo sa to uz) z geofyzickeho hladiska sa zem "prepoluje", meni sa cely magnetizmus, co ma za nasledky vsetky tie katastrofy co sa teraz deju a spustila sa lavinova reakcia..
Podla niektorych bude cez nasu sustavu prechadzat tzv, planeta X, co ovplyvni magnetizmus zeme natolko, ze sa prestane zem tocit okolo vlastnej osi na tri dni, coz bude dost huste, ale ludstvo prezije..
To je na dlhoo, trebalo by vidiet dokument
maysky kalendar je cyklicky... v roku 2012 ma skoncit jeden cyklus a zacat novy, teraz sme vraj vo faze medzi vekmi, co je cas ocisty zeme, cas vojen a nepokojov, zmien v ludskom mysleni... v roku 2012 mame podla mayov vstupit do dalsieho veku, dalsej dymenzie, ale o konci sveta nic nehovoria...
uvidime...
"Mayský kalendář nekončí, neboť jeho dvacítková soustava má matematické jednotky i řádu 64 miliónů let. Např. v daleké budoucnosti, dne 15.10.4772 teprve naskočí první piktun a mayské datum bude 1.0.0.0.0.0 10 ahau 13 yaxkin (dle korelace GMT, dle upravené korelace bude toto datum o dva dny dříve, 13.10.4772). Po 20. uceleném piktunu následuje další řád calabtun, po 20. uceleném calabtunu řád kinchiltun a po 20. uceleném kinchilunu řád alautun."
cize minimalne do roku 4772 mozete pokojne spavat...
» sk.rael.org/download.php?vi...
...ale pochybujem, ze tomu porozumiete...
(ale dam vam napovedu: co sa stane v 2012....je v niekoho rukach )