Vyhodili ma z výšky, o rok by som si tam chcela dať znova prihlášku, ale otázka je, čo dovtedy? Mám síce podanú prihlášku na inú školu na tento rok, ale tam je ťažká matematika, takže by som určite mala strašné problémy. Ale zase ako študentka by som mala
Takto.
Ak si povieš, že je to ťažké a budeš to zvládať len ťažko, tak budeš mať problémy, ak sa presvedčíš, že to zvládneš, tak to také zlé nebude. A možno sa ti tam zapáči.
A robiť nie je zlé, ale keď raz začneš, bude sa ti zle vracať do školy.
(A vlastne oboje má svoje pre a proti, možno sa ti pritrafí taká robota, že si povieš, že školu dorobíš externe alebo ktovie čo, nikdy nevieš)
Vlastne som vôbec neporadila, ale snaha bola
tú druhú školu nerieš...aj tak na ňu nechceš ísť...počkaj rok, za ten čas na sebe pracuj, vzdelávaj sa na kurzoch, hľadaj si brigády alebo sa choď pozrieť do toho zahraničia a potom veľa šťastia na druhom pokuse na medicíne
ked ta vyhodili z mediny a matika je pre teba oriesok, daj si nejaku filozoficku kravinu alebo nieco na ten sposob. v niektorych robotach treba len titul aby ta zaradili do vyberoveho konania a nakoniec ta prijmu.
naco chce sist na skolu z ktorej ta maybe zase vyrazia? to bude vyzerat blbo v zivotopise aj na to mysli...ak chces studentske vyhody chod na skolu co aj dokoncis ne daky matfyz ci na akej skole je britalna matika?
@mm47 a co si tam das? kto dobrovolne ukoncuje medicinu po dvoch rokoch? podla mna je jasne ze ho vyrazili a potom pojde na matfyz napr a nebude sa jej tam pacit a po dvoch rokoch zase cau to je uz trochu divne ne ?
@nikkaaa na tu medinu pojdem zase o rok, a spravim vsetko pre to aby som ju dokoncila, o to nejde... len mam dilemu ci mam ist tento rok robit alebo ist na tento rok skusit inu skolu
@nikkaaa pokial nemas titul tak tam nespominaj VS preboha naco? akzoe ja byt personalista a uvidim ako niekto kto nema titul ale ma tam ze BOL na VS si pomyslim vazne? a co ty chuj ked si bol...
@mm47 v oficilanych zivotopisoch sa uvadza kazdy jeden rok
ked chodis dva roky na VS ta co das do tych dvoch rokoch ze NIC? v takom pripade sa tam pise urad prace, nezamestatny, zahranicie alebo whatsever ale proste vzdy sa tam pise kazdy rok
@golightly jaaaj tak ak si presvedcena za medinu tak isto choj robit a ser na inu skolu
@nikkaaa Podla mna sa tomu len smeju potom personalisti , ze tam mas VS a vidia ze si to nedala ale mas to tam proste...
Zbytocna vec , aj tak zalezi na uprave , nemas fotku - dovi , nemas hned viditelne zakl. info - dovi.
Personalista sa zle vysral rano - dovi.
@mm47 ja viem jak to funguje kamosova mama je personalistka a ma to na haku cele zivotopisy ale ked uz je nejaka seriozna pracovna ponuka tak to podla mna aj celkom ze citaju
Som na tom tak isto, choď dakde robiť, ja idem, aspoň prachy budem mať .. treba šetriť na tie roky, čo budeš doplácať ... aspoň ja tak mám, že budem doplácať roky navyše
@36 ahaa .. teraz som si pozrela, že peňazí máš veľa.. tak neviem potom .. , ale aj keby som mala , asi i tak idem robiť, šak čo sa mám zblázniť od nudy rok?
Caute ludkovia prepacte ze rusim ale prosim vas aby ste podporili jednu kamaratku velmi by jej to pomohlo www.pluska.sk/emma/fashion-central/priebezny-rebricek.html hlas pre SUMMER LOOK DAKUJEM VAM ) trva to sekundicku a bez registracie dakujeem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
nevidím dôvod isť na školu z ktorej o rok aj tak odídeš
ak som to správne pochopil
Ak si povieš, že je to ťažké a budeš to zvládať len ťažko, tak budeš mať problémy, ak sa presvedčíš, že to zvládneš, tak to také zlé nebude. A možno sa ti tam zapáči.
A robiť nie je zlé, ale keď raz začneš, bude sa ti zle vracať do školy.
(A vlastne oboje má svoje pre a proti, možno sa ti pritrafí taká robota, že si povieš, že školu dorobíš externe alebo ktovie čo, nikdy nevieš)
Vlastne som vôbec neporadila, ale snaha bola
Cestovať po svete a skúšať nové veci.
Venovať sa dobrovoľníctvu.
Pracovať.
Skúsiť podnikanie.
Hľadať si bohatého frajera.
Ono robiť sa dá všeličo, hlavne rob tak, aby to teba najviac bavilo
na !
tak si do zivotopisu nedam asi ze bol som na VS ale vyjebali ma
ale keby som mala na výber a peniaze, isto by som cestovala
ale asi nie sama
ale po čase by som asi začala robiť
a na VŠ by som sa už nevrátila
ked chodis dva roky na VS ta co das do tych dvoch rokoch ze NIC? v takom pripade sa tam pise urad prace, nezamestatny, zahranicie alebo whatsever ale proste vzdy sa tam pise kazdy rok
@golightly jaaaj tak ak si presvedcena za medinu tak isto choj robit a ser na inu skolu
Zbytocna vec , aj tak zalezi na uprave , nemas fotku - dovi , nemas hned viditelne zakl. info - dovi.
Personalista sa zle vysral rano - dovi.
@sushivo dúfam že sa mi to už podarí, teda spravím pre to všetko.. toto bola moja chyba, zle som si to zorganizovala, druhýkrát to už nedopustím
travel is the only thing,you buy,that u makes richer ! dont remember!
v živote je to viac ako prax