Ahojte, prosím Vás nemá niekto zbytočný účet na Roforte? naozaj som zúfalá trpím absenčnými priznakmi ohľadom nedostatku RPG... a naozaj som ochotná pre to urobiť čokoľvek... zaregistrovala som sa len mi ešte neprišiel list.. a prosím.. naozaj nebol by
@zozanka17 no ide tam o hru RPG role plaing game.. cize hranie role... nejakeho cloviecika a thak prosto si tham rozsirujes fantaziu a neviem milujem RPG a thak no
fuha no ja som bola na Finalii, ale nebavilo ma stale ostatnym nieco dokazovat a pchat sa do zadku tym akoze vyssie postavenym (alebo ako by som to nazvala) aby si ma aspon niekto vsimol. Ale chodila som este na jednu taku stranku a ta bola uplne uuuzasna Ale to bejvavalo, teraz uz by ma to nebavilo
robi sa tam budovanie skveleho falosneho zivota, vacsinou, ked ten realny stoji za hovno dobre, nehadzem vsetkych do jedneho vreca, ale nechat sa tym pohltit je naozaj velmi nebezpecne... musis posluchat kvazi vyznamnych ludi, ktori v realnom zivote nie su o nic viac ako ty, ked sa dostanes na vyssiu poziciu tesis sa, akoby to nieco znamenalo a pritom je to nic, iba iluzia a strata casu... to uz ked si zahram need for speed a potom napisem nejaku poviedku sa odreagujem lepsie... a potom pojdem von medzi REALNYCH ludi a vybudujem si REALNY spolocensky zivot... ale ako vravim, netyka sa to vsetkych, poznam ludi, ktori maju aj normalny odstup od toho.. teda... momentalne si spomeniem na jedneho z 50tich, ale to nic, to je ok.
Keuska, no jo asi tak. Aj ked z tej jednej stranky som nemala taky pocit, ale to bola asi len stastna vynimka. Inak ludia sa tam dost casto zvyknu povysovat nad druhymi a presne, ked dosiahnu uz nejake to uznanie a tak, tak to stale davaju ostatnym najavo stylom ja som niekto a ty si nic. Ale samozrejme ze su aj svetle vynimky.
@keuska nie že by som nesúhlasila, ale predsa na tých cca. dvoch (naozaj neviem koľko to bolo presne) rokoch bolo niekoľko pozitívnych a reálnych vecí
- stretká - ktoré boli pre mňa osobne dosť zlomové, predsalen som sa ja, totálny introvert, odhodlala prísť medzi ľudí ktorých som v živote nevidela a poriadne ich nepoznám...
- a v súvislosti so stretkami - ostali mi spomienky (celkom príjemné ) a niekoľko kamarátov s ktorými sa ešte stále občas vídavam
Inak moje Rokfortské konto už "padlo za obeť" Ale myslím že bolo (alebo ešte stále je) aspoň plne využité
@galinka aj mne to cosi dalo, okrem uvedomenia, ze je to na nic, mi to dalo dost kamaratov, s ktorymi sa bavim dodnes ale uz nastastie nie o rpg... v konecnom dosledku si myslim ale ze to konkretne travenie casu za compom a pisanie v hviezdickach bola neuveritelna strata casu...
@keuska u mna to bol ilarion, ktory bol zozaciatku fajn rozbehnuty a nemala som taky chory pocit, ze to je vyslovene o blbostiach.. asi preto, ze som nemusela studovat a plnit ine blbe ulohy, ktorym doteraz nerozumiem, na co vobec boli/su (napr. ziadosti, tresty, ulohy)..
dalo mi to par ludi, som rada, ze sa s nimi stretavam alebo ze s nimi doteraz pisem, ako spominas ty, uz nie o rpg.. ale davalo mi to dost, bavi ma radsej hrat role playky ako pisat, mam taky pocit, ze s niekym spolupracujem, spolutvorim a je to fajn, aj ked viac menej sa hram uz len cez msnko a len s jednym clovekom uz to nie je zavislacina, co zaberie cely zivot
ale som rada, ze som spoznala ludi, ktorych som spoznala aj ked tam bola obrovska masa ubohych ludi bez realu, co si potrebovali n ieco dokazovat a to ma poriadne vedelo vytacat, uf, stastie, ze som tieto svety opustila a oni pustili mna
no a ja si stale myslim, ze som ten pripad, ktory ma skvely zivot aj v RL aj v RPG bavi ma to, je to relax ked potrebujem zabrat v RL (ako teraz) netravim tam svoj cas
ked clovek cely den robi na compe, ci uz v praci alebo doma, oceni sem tam pauzu ked sa moze venovat blbostiam miesto skutocnej roboty
a nepohlcuje ma to tak, aby som si radsej nesla lahnut do postele k chlapovi a pozriet si s nim LOTRa, Housa alebo nieco ine:p On ma rad DRDcko, rad si sem tam zahra nejaku pocitacovku, precita si knihu...kazdy mame svoje
Noo, ja som začínala na starom Ilarione, ale potom sa akosi prerábal a nemám chuť vrátiť sa späť, stačí, že tam mám RL sestru
Potom tu bol Belfirin, na ktorom som strávila nejaký ten čas, ale Rl problémy mi nedovolili venovať sa Belfirinu, Rokfortu a aj svojmu normálnemu životu...
A Rokfort, to je kapitola sama o sebe Zažila som starý Rokfort, som aj na novom a vždy som sa tam cítila príjemne. Toto je tá RPG stránka, kam ja patrím a dúfam, že svoj názor nejakú dlhšiu dobu nezmením, nevidím zatiaľ na to dôvod. Našla som tam veľa priateľov, ľudí, ktorí mi dokážu pomôcť, s ktorými sa dokážem porozprávať o všeličom a viem, že ma chápu, lebo majú rovnaké vedenie ako mám ja, lebo sme na rovnakej vlnovej dĺžke. Rokfort je pre mňa odreagovaním z RL života a baví ma to tam, milujem svoju prácu, aj keď niekedy nie je ľahká a občas dokáže aj poriadne otráviť život. Ale zase nie som taká, že by som bola na Rokforte nejako závislá a to je dobre. Síce, keď som začínala, dokázala som na Rokforte sedieť dlhé hodiny, ale čím som staršia, tým sa moje priority menia. Som schopná presedieť na Rokforte aj dlhé hodiny a inokedy si ani nespomeniem, že niečo také ako RPG Rokfort, prípadne internet, existuje. A niekedy si namiesto toho, aby som išla na net/Rokfort, radšej sadnem a pozriem si nejaký film, prípadne si prečítam dobrú knižku... Vlastne, až vďaka Rokfortu som poobjavovala toľko vecí, ku ktorým by som sa v živote istotne nikdy nedostala.
Neviem preco, ale nikdy som nebrala Rokfort ako marnenie casu. Je to sice nebezpecna stranka, ale ked vies, kedy prestat, je to v pohode. Je velmi dobre niekedy sa odreagovat od problemov a normalneho zivota a trochu si zasnivat..
A popritom spoznat novych ludi a priatelov, rozvinut svoju kreativitu, fantaziu,..
Tak podla mna stokrat lepsie hrat na na Rkfe s fajn ludmi ako travit vecery na pokeci alebo kde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a @keuska ... ale no... sak ja nie som uplny zavislak.. iba thaky mensi ktory si potrebuje vybit svoju fantaziu
- stretká - ktoré boli pre mňa osobne dosť zlomové, predsalen som sa ja, totálny introvert, odhodlala prísť medzi ľudí ktorých som v živote nevidela a poriadne ich nepoznám...
- a v súvislosti so stretkami - ostali mi spomienky (celkom príjemné ) a niekoľko kamarátov s ktorými sa ešte stále občas vídavam
Inak moje Rokfortské konto už "padlo za obeť" Ale myslím že bolo (alebo ešte stále je) aspoň plne využité
dalo mi to par ludi, som rada, ze sa s nimi stretavam alebo ze s nimi doteraz pisem, ako spominas ty, uz nie o rpg.. ale davalo mi to dost, bavi ma radsej hrat role playky ako pisat, mam taky pocit, ze s niekym spolupracujem, spolutvorim a je to fajn, aj ked viac menej sa hram uz len cez msnko a len s jednym clovekom uz to nie je zavislacina, co zaberie cely zivot
ale som rada, ze som spoznala ludi, ktorych som spoznala aj ked tam bola obrovska masa ubohych ludi bez realu, co si potrebovali n ieco dokazovat a to ma poriadne vedelo vytacat, uf, stastie, ze som tieto svety opustila a oni pustili mna
mohli sme aj zle dopadnut
ked clovek cely den robi na compe, ci uz v praci alebo doma, oceni sem tam pauzu ked sa moze venovat blbostiam miesto skutocnej roboty
a nepohlcuje ma to tak, aby som si radsej nesla lahnut do postele k chlapovi a pozriet si s nim LOTRa, Housa alebo nieco ine:p On ma rad DRDcko, rad si sem tam zahra nejaku pocitacovku, precita si knihu...kazdy mame svoje
Potom tu bol Belfirin, na ktorom som strávila nejaký ten čas, ale Rl problémy mi nedovolili venovať sa Belfirinu, Rokfortu a aj svojmu normálnemu životu...
A Rokfort, to je kapitola sama o sebe Zažila som starý Rokfort, som aj na novom a vždy som sa tam cítila príjemne. Toto je tá RPG stránka, kam ja patrím a dúfam, že svoj názor nejakú dlhšiu dobu nezmením, nevidím zatiaľ na to dôvod. Našla som tam veľa priateľov, ľudí, ktorí mi dokážu pomôcť, s ktorými sa dokážem porozprávať o všeličom a viem, že ma chápu, lebo majú rovnaké vedenie ako mám ja, lebo sme na rovnakej vlnovej dĺžke. Rokfort je pre mňa odreagovaním z RL života a baví ma to tam, milujem svoju prácu, aj keď niekedy nie je ľahká a občas dokáže aj poriadne otráviť život. Ale zase nie som taká, že by som bola na Rokforte nejako závislá a to je dobre. Síce, keď som začínala, dokázala som na Rokforte sedieť dlhé hodiny, ale čím som staršia, tým sa moje priority menia. Som schopná presedieť na Rokforte aj dlhé hodiny a inokedy si ani nespomeniem, že niečo také ako RPG Rokfort, prípadne internet, existuje. A niekedy si namiesto toho, aby som išla na net/Rokfort, radšej sadnem a pozriem si nejaký film, prípadne si prečítam dobrú knižku... Vlastne, až vďaka Rokfortu som poobjavovala toľko vecí, ku ktorým by som sa v živote istotne nikdy nedostala.
A popritom spoznat novych ludi a priatelov, rozvinut svoju kreativitu, fantaziu,..
Tak podla mna stokrat lepsie hrat na na Rkfe s fajn ludmi ako travit vecery na pokeci alebo kde