Tuto temu na mapadlo zalozit ked som sedela na zachode a rozmyslala preco mame asi zatial najlepsi a najkvalitnejsi toaletny papier aky kedy u nas bol...
aky uzivate vy? robite rozdiely medzi farebnym, vonavym a makkym
a naopak recyklov
jasné.. mi u nás používame šmiergel najčastejšie, ale tak..niekde som videla obrázok bol tam zrolovaný toaletný papier s jazykom ktorý stále vyplazoval, tak som rozmýšlala že ani toto by nebol zlý spôsob...
neni tu neaky papalaš bohaty čo povie že ma bidet ? ...... alebo neaky podmostovy človek čo napiše že pieskom ?? ....no to je jedno jaky hajzlak zaklad že splni učel aj ihličim ale nie do proti smeru
@22 to je niečo iné.. načo si budem kupovať drahý 4vrstvový tmavočervený extrajemný toaletný papier, keď si do neho len utriem riť a hodím do záchoda? ja nemám nejaký jemnučký zadok, ktorý treba utierať zamatom
@23 asi tak ... videla som tu na foru jednu taku temu ... nazov dakej hry .. chuda dievca nemala ani 1 koment tak som jej tam jeden asi pred 3 tyzdnami supla a stale je tam len ten moj XD
sak asi normalne je ze kazdy ma radsej ten jemny... ale na SPEKTRE som videla jednu vec a tam odbornici hovorili ze ten drsnejsi je lepsi pretoze nim odstranime viac necistot...preoste dokladnejsie utiera
inak tiež nemám rada tie šmirgle, ale tak minule som videla zase iný extrém - volalo sa to že luxusný toaletný papier a bol celý čierny, inak nič extra a 1 rolka stála asi 75 sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ale ne makky niekedy vonavy
A kedysi sa chodilo naboso tak dnes treba byť vďačný za chodenie po vonku v ponožkách?
Ja len k tomu spôsobu akým si to povedal, no ...
hm.. ako som to tu čítala neprišlo mi to divné ale ako som to napísala prišla som si nenormálne čudne
Sak klasika, dvojka, pevna v zltej farbe
A tiez som mal cest pouzivat bidet, aj ked prva skusenost bola o tom, ze som sa kukal co ta blbost robi a trafila ma voda do ksichtu
Hej, hlavne na hemoroidy je super
inak tiež nemám rada tie šmirgle, ale tak minule som videla zase iný extrém - volalo sa to že luxusný toaletný papier a bol celý čierny, inak nič extra a 1 rolka stála asi 75 sk
toto musite videt !!!!
toto si vazne pozrite to je totalna pecka taky toaletny no
zasoba na zimu
FOR EMO ..
ja viem ,. mno asi som zatazena na hajzlak xD