@gressko nekonci sa to happyendom ked myslis 500 dni so summer. je to ale aj kusok komedia aj romaticky film ale nekonci sa to klasicky tak ze zili stastne az kym nepomreli osobne je to jeden z mojich najoblubenejsich filmov
@dconan ten je na druhom mieste ^^ @gressko ak sa ti páčil The Notebook tak by sa ti mohlo páčiť aj Lucky One, A walk to remember alebo Dear John všetko sú to filmy podľa N. Sparchsa, ktorý napísal aj The Notebook
Fireproof, aj ked to je tak krestansky ladene,ale mna to dojalo proste.
A potom ešte 500d of Summer ale neviem, či sa to radi až medzi nejake extrasupersmutne filmy,ale aj pri tom som si trošku poplakala,ale pri mojej povahe nič nové pod slnkom..
Ale paradoxne, Dear John, film o ktorom mi kamarátky vraveli,že aký romantický,smutný a bla bla, ma vôbec nedojal ani nič, práve naopak, bola som zhnusená.
My Life Without Me, Les Adoptes, Lost in Translation, Last Night, Reign Over Me, trilogia Before Sunrise, B. Sunset, B. Midnight, Great Expectations (1998), Café de Flore, Intouchables, Paris (2008), Moulin Rouge, Beginners, Musta jaa...vela
Mne sa páčili aj filmové spracovanie knih Jane Austen - Pýcha a predsudok, Vášeň a cit. Potom možno aj Pokánie, to skončí vcelku smutne. Ďalej Flipped, Crazy, stupid love, Lucky one..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Úplné nádherný film!
máš niečo lepšie?
@gressko ak sa ti páčil The Notebook tak by sa ti mohlo páčiť aj Lucky One, A walk to remember alebo Dear John všetko sú to filmy podľa N. Sparchsa, ktorý napísal aj The Notebook
A potom ešte 500d of Summer ale neviem, či sa to radi až medzi nejake extrasupersmutne filmy,ale aj pri tom som si trošku poplakala,ale pri mojej povahe nič nové pod slnkom..
Ale paradoxne, Dear John, film o ktorom mi kamarátky vraveli,že aký romantický,smutný a bla bla, ma vôbec nedojal ani nič, práve naopak, bola som zhnusená.
Alebo toto ale je to staršie - možno viac fantazijné ale má to hlbokú myšlienku.
Veľmi silný film.
Nie všetky sú ale aj "romantické". Môj obľúbený je asi pi. Nemám v poslednej dobe rád slovo "romantický". Stalo sa hrozne profánnym.
Ale Fontána je krásny film.