som zistila, ze dobre vino, deka abo nieco na zemi na luke abo niekde mimo ludi pod nadhernou hviezdnatou oblohou , krrasa celkom perfect a nic to nestoji
No čo, klasika, dobré pitie (pivo), romantická hudba (Avulsed, Bloodbath, Carcass...) a nejaká romantická činnosť k tomu ("zlinkujeme to a skúsime, či môj Serperior porazí tvojho Sceptile-a?" Ak vyhráš, pošlem ti moju shiny Raqyazu")
@tasha5 nie je to vzdy len o cene, kazdopadne nemas rada suche a podla mna je vsetko ostatne (sladke, polosladke) obycajny hnoj.. chut vina najlepsie ocenis prave ked pijes suche, ktore je vyrazne. no, ale ked uz chces silou mocou vediet cenu, tak som malokedy narazil na dobre vino pod 10 eciek a pil som uz aj smaky za radovo 100 eciek.
@tommyhot ja viem ze suche je elita, ale asi tym nie som taky fajnsmeker, a staci mi ked nie je moooc kysle, nechcela som vediet silou mocou nic, sa ti zdalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a inak to iste co @2
@3 malá cena za romanťárňu..mimo ľudí..
a k teme, nie som na romanticke kokotiny, mna potesi vsetko...