myslíte si, že sa vzťahy rómovia vs bieli budú v dohľadnej dobe harmonizovať ? Narážam na to, že im nebudú dávať finančné dávky, ale krátke dávky. Myslíte si, že to môže prerásť po čase do občianskej vojny ? Ak áno, ako tomu zabrániť ?
situacia je podla mna neriesitelna slusne, nezavidim romom co su slusni a pracoviti, lebo su automaticky odsudeni spolocnostou, kvoli ich bratom ktori ziju ako prasata.. podla mna toto sa da riesit jedine nehumanitne - teda, dojdem do romskej osady a kto nema pracu - sterilizovat.. alebo zobrat ich deti a dat ich k bielym, aj ked maju v genoch dost svinstva tak generaciami by sa to snad upravilo.. ale slusne sa to fakt riesit neda.. nechcem byt v state kde ja sama pracujem ako kon, 1/5 z toho ide vlade a este z toho ziju oni..
Ono je to ťažký problém a ja sa ani necítim extra kompetentný sa k tomu vyjadrovať. Podľa mňa sa na to dá pozerať z rôznych uhlov pohľadu. Je to ťažké, predstavte si, že sa do takej osady narodíte. Decká sa nerodia "zlé" ale proste opakujú to, čo vidia. Keď vidia, že tam členovia rodiny kradnú, mlátia sa, alebo si to rozdáva otec s dcérou a podobne, (narážam aj na nedávno medializovaný syfilis) nemôže z nich vyrásť nikto slušný. Tragické.
poznam pár romov ktorí žijú slušne pracujú,starajú sa decká ale tá rómska vätčšina im kazí postoj v spolocnosti. Ani jeden s politikov si s nimi nebude špiniť ruky lebo si myslia alebo skorej boja že ich označia za fašistu. Nevedia riadiť tento štát ktorý sa im rozpadáva v ich rukách. no ale uvidíme čo narobí nová vláda. viem sútam i zlodeji ale radšej ked aspoň niečo dobré spravia pre slušných občanov SR. je jedno že je róm beloch aziat ale dôležité je to že žije POCTIVO A SLUŠNE.....
odbočil som trocha od témy ale väčšina rómov zatienuje a pohoršuje i tích rómov ktorý chcú pracovať ale nikde ich nezamestnajú pre ich nevychovanú väčšinu....
A nepište že som ko..t alebo že tu mám gramatické chyby, tak nato sa vám vyserem!
@pyromaniak máš tam gramatické chyby... hrozné gramatické chyby a je mi jedno že sa na to vyserieš. ...zvlášť ked si to uvedomuješ, tak by si s tým mal niečo robiť.
@hoperpohroma možno riešitelna možnost, ale realizacia je asi nerealna aj ked, vlastne určite to vydeli aj viaceri,ked jedna Holandska rodina si adoptovala romske deti,vychovavali ich ako sa patri,deti chodia do školy, aj v škole sa im velmi dobre dari,a da sa povedat ,že maju pred sebou slubnu buducnost. tieto romske deti pochadzaju z miestnej slovenskej osady ,kde ich rovesnici,žiju na ukor demencie,negramotnosti a neviem čomu ešte. takže,tu sa vysvetluje ako sa daju veci zmenit ale realne tu na slovensku to bohužial nebude nikdy.
Ono fakt problém sa vyjadriť, človek trošku dačo cekne a hneď je kotlebák, rasista, nacista ba kľudne fašista a snáď i komunista.
Nie vážne, blbo to znie ale tí cigáni za to fakt nemôžu. Oni sú tak vychovaný a veľmi ťažko sa im mení. Ako nenormálne vnímajú chodiť do práce a podobne, pretože to vidia u rodičov ktorí to videli u svojich rodičov. Ako môžu mať snahu o zmenu keď ich samotný rodičia navádzajú na kradnutie, kašľanie na školu a podobne? Nám sa dobre hovorí ale mentalitu nezmeníš zo dňa na deň.
Riešenie? Ťažké. Vezmete im dávky, bude sa viac kradnúť. Dajte ploty, bude kričať Únia a podobne. Možno "násilne" prevychovať? Teda vziať deti do internátov a vychovať z nich "poriadnych občanov" ? Srať teda na nejaké právo, na slobodu, v rámci vyššieho dobra? Nech sa na to kuknem akokoľvek, kloudné riešenie nevidím
@veroniques pozri, stači sa presunut na ine miesto zemegule,kde civilizacia je na tom ešte horšie,kde deti hladuju, umieraju smädom, su to ale prevažne tiež da sa povedať,neprispôsobyvi ludia, možno horie ako naši romovia,alebo niečo podobne.
nemusiš to pozerat,lebo by ti to len pokazilo den ale ludia zabudaju že žiju na zemi, nielen na Slovensku.
politici su jedna velka banda užernikov,ktorim zaleži hlavne na tom aby sa ich rodiny mali dobre, a pritom len velmi malo urobia aby sa mali dobre aj ostatny ludia. Vlastne,nemal by som hadzať všetkich politikov do jedneho mecha. jeden mech by bol malo .
1. Snívaj ďalej, to sa nikdy nestane. Rómovia sa vedia harmonizovať jedine s NBS. Teda väčšina z nich.
2. To je možné vo veľmi dohľadnej dobe aj keď si neviem predstaviť, že by sa Rómovia dokázali podrobiť čo i len veleniu Róma myslím v nejakej akože armáde.
3. Povinne ozbrojiť každého bieleho obyvateľa Slovenska. Strach im potom nedovolí čokoľvek spraviť. Príliš sa boje o svoje biedne životy.
romovia su aj slusni ludia pracujuci ktori ziju ako ktorykolvek "biely" a prave kvoli tej kradnucej cvarge co tu robi bordel aj tych pracujucich romov davaju do jedneho vreca a romov ktory chcu pracovat diskriminuju. Najviac ma sere ze sa bordel romovia ohradzuju rasizmom a brania sa ze oni su ti dobri co nekradnu... vazeni zamyslite sa rasizmus je aj z ich strany voci nam uz len ked romovi prejde jeho priestupok len preto ze je rom. Bud platia zakony pre vsetkych rovnako alebo je to rasizmus a potom ich nemusime dodrziavat ani my biely??? Mimochodom rasizmus je aj ked rom napadne bieleho rovnako ako ked romovi potom odoprieme trest za ten cin.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Aj odpad treba triediť :/ Ale aj tak, stále je ten odpad iba na príťaž
Ale nebude nikdy obcianska vojna z toho
Ono je to ťažký problém a ja sa ani necítim extra kompetentný sa k tomu vyjadrovať. Podľa mňa sa na to dá pozerať z rôznych uhlov pohľadu. Je to ťažké, predstavte si, že sa do takej osady narodíte. Decká sa nerodia "zlé" ale proste opakujú to, čo vidia. Keď vidia, že tam členovia rodiny kradnú, mlátia sa, alebo si to rozdáva otec s dcérou a podobne, (narážam aj na nedávno medializovaný syfilis) nemôže z nich vyrásť nikto slušný. Tragické.
odbočil som trocha od témy ale väčšina rómov zatienuje a pohoršuje i tích rómov ktorý chcú pracovať ale nikde ich nezamestnajú pre ich nevychovanú väčšinu....
A nepište že som ko..t alebo že tu mám gramatické chyby, tak nato sa vám vyserem!
možno tí , čo sa kurva ovládajú by si zaslúžili môj rešpekt, ale nemajú ho, lebo nie sú ničím výnimoční, len .. nerobia problémy, to je celé ...
Nie vážne, blbo to znie ale tí cigáni za to fakt nemôžu. Oni sú tak vychovaný a veľmi ťažko sa im mení. Ako nenormálne vnímajú chodiť do práce a podobne, pretože to vidia u rodičov ktorí to videli u svojich rodičov. Ako môžu mať snahu o zmenu keď ich samotný rodičia navádzajú na kradnutie, kašľanie na školu a podobne? Nám sa dobre hovorí ale mentalitu nezmeníš zo dňa na deň.
Riešenie? Ťažké. Vezmete im dávky, bude sa viac kradnúť. Dajte ploty, bude kričať Únia a podobne. Možno "násilne" prevychovať? Teda vziať deti do internátov a vychovať z nich "poriadnych občanov" ? Srať teda na nejaké právo, na slobodu, v rámci vyššieho dobra? Nech sa na to kuknem akokoľvek, kloudné riešenie nevidím
1. Snívaj ďalej, to sa nikdy nestane. Rómovia sa vedia harmonizovať jedine s NBS. Teda väčšina z nich.
2. To je možné vo veľmi dohľadnej dobe aj keď si neviem predstaviť, že by sa Rómovia dokázali podrobiť čo i len veleniu Róma myslím v nejakej akože armáde.
3. Povinne ozbrojiť každého bieleho obyvateľa Slovenska. Strach im potom nedovolí čokoľvek spraviť. Príliš sa boje o svoje biedne životy.